Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 629 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Ping från Malaysia
Par
Deluxe Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i augusti 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Recenserad 30 oktober 2014

Heng från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Recenserad 30 oktober 2014

Salinawati från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i maj 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Recenserad 29 oktober 2014

Kenneth från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i oktober 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Recenserad 23 oktober 2014

JAMES från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe queen enkelrum
Bodde en natt i december 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Recenserad 21 oktober 2014

Wai från Singapore
Affärsresenär
Deluxe queen enkelrum
Bodde en natt i mars 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Recenserad 20 oktober 2014

Stephen från Malaysia
Par
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Recenserad 15 oktober 2014

KA från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe queen enkelrum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Recenserad 14 oktober 2014

Burhan från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe queen enkelrum
Bodde en natt i september 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Recenserad 13 oktober 2014

linchen från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Recenserad 11 oktober 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: