Fantastiskt 9,1
baserat på 30 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 30 omdömen
  • Renlighet 9,6
  • Faciliteter 10,0
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 9,6
  • Service 9,7
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 9,8
Sortera efter

Stephen från USA
Par
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2013
Great hotel - service with a smile
restaurant, residential neighborhood background
loved our stay in the hotel. treated well, very private and exclusive. A little bit away from city center but great living in barcelona feeling
Recenserad 03 februari 2013

Stephen från USA
Par
Dubbel
Bodde i 3 nätter i januari 2013
great hotel in quiet residential area and location
location, restaurant, service, quiet nice rooms
perfect location for another more quiet side of barcalona. location is right next to a subway line and tourist bus. restaurant is perfect. because the hotel is small in size, very quiet home feel compared to central barca. One thing i enjoyed was the perfect service offered at this hotel and the small residential feel of actually living in barca
Recenserad 27 januari 2013

Anne från Norge
Familj med äldre barn
Dubbel
Bodde i 5 nätter i februari 2013
fint hotell med fine rom
fint rom - deilig med have
God service av resepsjonen og øvrig personale. Fine rom og god seng. Stuepikeervice ikke helt topp - for lite toalettpapir - glemte badekåper - ingen hårføner men ellers bra.Fantastisk restaurant som er verd et opphold for seg.
Recenserad 04 mars 2013

Marianne från Danmark
Par
Deluxerum
Bodde en natt i september 2015
Luksus
Super service, dejligt værelse og fantastisk madoplevelse
Virkelig godt
Recenserad 14 september 2015

Anton från Tyskland
Par
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Sehr gutes Stadthotel
Schalldichte Fenster sorgen trotz der Lage an verkehrsreicher Kreuzung für absolut ruhige Zimmer, die Sauberkeit des gesamten Hotels ist äußerst angenehm und das Personal ist sehr freundlich und hilfs
Wir waren zum zweiten Mal im ABaC Hotel und weden es beim nächsten Barcelona-Aufenthalt wieder buchen. Das Hotel ist mit der U-Bahn sehr gut zu erreichen und der Hop-on-Hop-off-Bus hält direkt am Hotel. Das Hotel hat einen schönen Garten, in dem man auf der Terrasse frühstückt. Das Frühstück ist im Geschmack als auch in der Qualität sehr gut, jedoch im Preis (31 Euro) einiges zu teuer. Das Personal beim Frühstück entspricht nicht dem sonst hohen Standard des Hotels - so waren beide zum Frühstück angestellten Beschäftigte nicht sehr freundlich und benutztes Geschirr wurde während des Frühstücks sehr spät oder an einem Morgen garnicht abgeräumt. Das Frühstück werden wir nicht wieder buchen - es ist, wie bereits erwähnt, überteuert.
Recenserad 26 juni 2015

Miguel från Spanien
Par
Dubbel
Bodde en natt i oktober 2015
EXCEPCIONAL
INSTALACIONES-TRANQUILIDAD-AMABILIDAD
Recenserad 13 oktober 2015

Ildefonso från Spanien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2015
tambien se puede morir de exito
no se
Problemas en la habitacion Trato regular
Recenserad 24 juli 2015

Eduardo från Mexiko
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
excelente opción para luna de miel
sus cuartos, el restaurante y la ubicación
excelente
Recenserad 04 juli 2015

Maria från Spanien
Par
Svit
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Hotel charmant au coeur de Barcelone
le restaurant et la nature
Le sejour a été bien passé avec un service excellent et un grand restaurant. Très bien le petit déjeuner Il nous a manqué des fruits dans la chambre à notre arrivée
Recenserad 12 juni 2012

Elena från Schweiz
Par
Deluxerum
Bodde en natt i september 2015
Une tres belle experience
spa - restaurant - confort de la literie
Tres bon sejour avec quelques points negatifs ... L aspirateur est passe juste dans les couloirs de la salle du petit dejeuner pendant que l on dejeune. Au niveau du restaurant, il n est pas admisible qu un employe reprimande un autre employe a cote des clients
Recenserad 06 september 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: