Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 969 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Fadzil från Brunei
Affärsresenär
Superior Queen-rum
Bodde en natt i juni 2016
Nice room
Stay for 1 night for business seminar. Near to 24hrs convenient store and restaurants. There are bars available nearly. Worth the money this hotel.
Recenserad 22 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hanafi från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Ok....lah
I had the room without a view which was not too good a start. WiFi did not work, but I'm sure if I said something someone might have fixed it. Small bathroom making it tough to contort to clean, so it wasn't cleaned well. Could do with extra plug points as one was used for light shade and the wifi adapter with a 3 way adapter which is never good. Breakfast fare was so so. If you're just transiting in Kuching for a few days, it's not too bad, but you might want to spend a few RM more for something else.
Recenserad 20 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

rosliana från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe Trebäddsrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Review
All satisfied excluded one which is smelly carpet.
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Han från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
A Nice and Pleasant Stay
The staff is polite and helpful. The room is clean and spacious. Another thing that made me feel great is the carpet on the floor which is clean and comfortable. What i'm going to do for my next trip stay in this hotel is to taste the food there.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christopher från Australien
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good value & location
Good value & location
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Goh från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Trebäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
3D2N Kuching trip
Staff was very friendly and even introduce some nice food around the hotel. Room was clean.
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

alex från Malaysia
Reste med partner
Superior Queen-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
good
location good
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Harris från Malaysia
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
So far so good
But the room smells a little bit funny. Maybe coz of the moisture smell need to do some spring cleaning or some maintenance. There is good. Location is good. Staff is helpful and friendly
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andrew från Australien
Reste med partner
Superior Queen-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good for the price, center of town
Not a bad hotel, location was perfect rooms are small and basic but very worth the price
Recenserad 02 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jino från Singapore
Ensamresenär
Superior queen och utsikt
Bodde en natt i juli 2016
An OK hotel
Only stayed 1 night so can't really comment much. Front desk staff are very friendly and helpful. Location wise, its more towards the local "eat street" area instead of any attractions unless you consider the very old and run down cat statue as one :) Btw the wifi in my room doesn't work.
Recenserad 26 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: