Utmärkt 8,3
baserat på 111 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 111 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Rachael från Australien
Familj med små barn
Rum med havsutsikt
Bodde en natt i december 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Recenserad 25 december 2015

Jessica från Australien
Familj med små barn
Standard strandutsikt
Bodde i 3 nätter i november 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Recenserad 27 november 2015

Weasl från Thailand
Ensamresenär
Standard strandutsikt
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Recenserad 19 oktober 2015

Nino från Australien
Par
Tvåbäddsrum Village
Bodde i 4 nätter i september 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Recenserad 07 september 2015

Monica från Australien
Par
Rum med havsutsikt
Bodde i 7 nätter i augusti 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Recenserad 17 augusti 2015

Gail från Australien
Par
Rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i juni 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Recenserad 03 juli 2015

vicki från Australien
Par
By rum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Recenserad 30 juni 2015

ji från Sydkorea
Ensamresenär
Standard strandutsikt
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Great
Location service and view
JUNE
Recenserad 30 juni 2015

Matina från Australien
Par
Standard strandutsikt
Bodde i 5 nätter i juni 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Recenserad 14 juni 2015

Terapat från Thailand
Par
By rum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Recenserad 12 juni 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: