Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 31 omdömen
  • Renlighet 7,6
  • Faciliteter 2,0
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Yit från Malaysia
Reste med partner
Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
Fully equiped kitchen to prepare own meals
kitchen, clean room, easy access to places
Was great but it would be good to have some shelving the the twin room.
Recenserad 27 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Ensamresenär
Tvåbäddsrum
Bodde i 6 nätter i augusti 2013
Comfortable relaxing accomodation.
Staff, position and price
No fuss with the choice of mixing with people from other countries.
Recenserad 24 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Connie från Australien
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2013
Shared bathroom, tiny room, bed very uncomfortable
Only good thing was the location of the motel
Our stay was not pleasant. The beds were so uncomfortable they were unsleepable there was no room around the bed because the room was so small. We have a shared bathroom with another private room which was not described. There was no parking for our car and there was no tv in the room.
Recenserad 14 juli 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ashley från Frankrike
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i maj 2013
Nice
Staff, clean and located
Recenserad 02 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ashley från Frankrike
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i maj 2013
No too bad
Staff, clean and located
Recenserad 02 juni 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Patrick från Nya Zeeland
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i april 2013
Nice small hostel for exploring Whitsundays
Location, clean and good value
Recenserad 09 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Dorinda från Irland
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i mars 2013
A very comfortable stay
The staff, the location, the facilities
We had a great stay at the hostel-kitchen facilities were really great-very clean and very user friendly.
Recenserad 24 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Shu från Kina
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Good location
Location, staff, price
The location is good, close to many restaurants and 24 hours convenience shop. All staff are friendly.
Recenserad 23 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Patty från Kina
Gruppresenär
Mixad sovsal
Bodde i 2 nätter i december 2012
room is big enough and bathroom inside of room
good location
good, very nice. nice location, big room, and nice kitchen and dining room.
Recenserad 10 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ZHU från Kina
Reste med partner
Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2012
Lovely hotel with good location and warm atmospher
love the 2 room shared bathroom
The hostel is clean and warm, the receptionist is very helpful. And two twin room can share a bathroom that's very good
Recenserad 16 oktober 2012
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: