Utmärkt 8,8
baserat på 25 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 25 omdömen
  • Renlighet 9,6
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Service 9,4
  • Valuta för pengarna 9,3
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Valerio från Italien
Par
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 5 nätter i januari 2011
Great room but in the wrong position
strenght: the view, the interior design
the apartment was really so far from every other point of interest,
Recenserad 27 januari 2011

Joao från Portugal
Par
Bodde i 5 nätter i december 2010
Excelent apartment and service!
Cleanliness, apartment size, staff friendliness, apartment equipment
The apartment is on top of a hill and if you walk uphill is at least 15 minutes walking. No restaurant, although it is licensed to sell soem beverages and snacks at the reception.
The Airlie Summit Apartments were an excellent choice for the short stay in Airlie Beach. The staff is very friendly and efficient in helping you with travel reservations and general tips about Airlie Beach. The apartment is completely equipped with anything you need for a stay for any duration and can comfortably fit 2 couples. It is located 10 mins downhill from Airlie Beach downtown area (and 15+ minutes uphill). We were very impressed with the price/quality of the apartment!
Recenserad 20 december 2010

Peter från Storbritannien
Par
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 3 nätter i december 2010
Quality apartment with great location and views
Upgraded to spacious 2 bed which well appointed with good sea views .
Steep hill walk into town so car good option or taxi unless a keen walker.Pool space limited
Good welcome from managers Amie and Scott who very helpful. Would recommend to anyone. We were self catering so food/dining comments not relevant
Recenserad 08 december 2010

Carl från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i januari 2010
Great Stay
Super appartment, bestens augestattet, super Blick
nothing
Recenserad 05 januari 2010

Joerg från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 2 nätter i april 2012
Airlie Summit Apartments
Aussicht, Lage, Selbstversorger
gut ausgestattetes und ansprechendes Appartement, schöner Ausblick aus den oberen Etagen
Recenserad 17 maj 2012

Anna från Tyskland
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 3 nätter i november 2011
Schönes Apartment aber weiter fussmarsch
Ausblick, Größe des apartments
Apartment war groß, jedoch unangenehme Gerüche im küchenbereich, Strandtücher waren nur gegen Gebühr zu erhalten, Sauberkeit war mittelmäßig, weibliches rezeptionspersonal war sehr hilfsbereit und freundlich, leider keine Möglichkeit frühstücken zu gehen im apartmentkomplex
Recenserad 17 november 2011

Thorsten från Tyskland
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2010
Sehr großes und sauberes Apartment
neu und ruhig
das apartment ist komplett eingerichtet mir kochzeile. sehr ruhig gelegen mit schönem blick. sehr sauber und groß mit moderner einrichtung. auto kann direkt am apartment geparkt werden.
Recenserad 15 februari 2011

Annika från Tyskland
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum och havsutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2010
Das Beste überhaupt!
Meerblick; Sauberkeit; Riesige topmoderne Zimmer; Sehr freundliche Mitarbeiter; privater Parkplatz
Rel. teuer aber es lohnt sich!
Während unseres 3 wöchigen Aufenthalts in Australien waren die Airlie Summit Apartments das absolute Highlight. Meerblick vom Balkon/Schlafzimmer & Bad. Waschmaschine, Trockner, Spülmaschine, Kühlschrank; Tiefkühlfach, Radio, Flatscreen TV ... waren vorhanden und auf dem neusten Stand. Die Zimmer sind hochmodern eingerichtet (in weiß, braun und hellblau gehalten). Wir hatten sogar einen begehbaren Kleiderschrank. Die Mitarbeiter sind sehr hilfbereit und freundlich. Der private Parkplatz liegt jeweils unter dem Gebäude und ist groß genug um ein Boot unterzubringen. Bis zum Strand muss man zwar ca. 15 bis 20 Minuten den Berg hinunter laufen. Aber es lohnt sich.
Recenserad 01 september 2010

MERCEDES från Spanien
Grupp
Rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i november 2010
magnificas vistas
los partamentos tienen un monton de espacio, estan estupendamente decorados, no le falta un solo detalle y las vistas son excelentes
lejos del centro, aunque no lo parezca en el mapa de situacion
Apartamentos muy recomendables, no les falta de nada, esteticamente son preciosos, escrupulosamente limpios, amplios y confortables. y la terraza mirando al mar, estupenda. la piscina del complejo tambien tiene su punto
Recenserad 01 december 2010

Annette från Nederländerna
Ensamresenär
Bodde i 8 nätter i augusti 2011
Prachtig appartement met subliem uitzicht
Ruim appartement, lift naar appartement, mooi uitzicht
Very friendly staff,they are very help full. I can recommend this place to everyone.
Recenserad 29 augusti 2011


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: