Mycket bra 7,5
baserat på 15 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 15 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

Nicola från Storbritannien
Par
Sovsal
Bodde i 2 nätter i juli 2012
A good location but not great rooms
The reception ladies were very friendly and helpful
Our room looked more like a prison cell than a hostel - the brown blankets are not a good look. We did have an en-suite which was good and we were lucky that no-one joined us in our room. Overall it was very basic and not very nice. The kitchen was also being re-done so access wasn't that easy to cook.
Recenserad 15 augusti 2012

Samantha från Kanada
Grupp
Dubbelrum med angränsande badrum
Bodde en natt i juli 2012
Mixed feelings
location and 30 mins free internet
i booked an ensuite double, but my booking got messed up so ended up with a 4 girl door room. it was fine because kelly at reception was so nice about the mix up. the bathroom was large and we received 30 mins free internet. only bad thing about the room was there was no windows for natural sunlight. in terms of customer service: i had a really hard time dealing with a lady who has obviously been there too long and doesn't know the meaning of customer service. she was not helpful and rude when i called multiple times to inquiry about the status of my booking. if kelly didn't save the experience upon check-in i would never go back here again.
Recenserad 11 augusti 2012

Dilek från Tyskland
Ensamresenär
Sovsal för kvinnor
Bodde i 7 nätter i oktober 2012
Schoenes Hostel
am Beach, Lagune
war 6 tage in arlie beach, nette leute, gutes hostel. werde sicherlich wieder dort mal buchen. kann das hostel weiterempfehlen...wichtig,man muss dollar deposito fuer besteck, toepfe etc zahlen.
Recenserad 28 oktober 2012

CHIA från Taiwan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i juni 2013
陽光 沙灘 美景
位置在沙灘前方 附近很多吃的餐廳 方便
在這間backpacker,位置上相當的方便,出去是沙灘,附近還很多吃的餐廳, 從房間上即可將海灘美景納入眼底,但同時對行李眾多的旅客來說是件很累的事,沒電梯,只u lo梯 17人房沒想像中的擁擠,房間明亮舒適通風,lo下級是廚房,衛浴設備,相當方便
Recenserad 20 juni 2013

SHIMPEI från Japan
Ensamresenär
Mixad sovsal
Bodde en natt i november 2013
WiFi砂漠
便利な立地
アーリービーチはこじんまりとしていますがきれいで、クラブやレストランが海沿いに並ぶ豪の典型的なビーチです。このホステルの立地はとてもよく、海沿いの賑やかな通りにあり、長距離バス停からも歩けます。ただアーリービーチは自分が行ったときはこのホステルのものも含め、まったくWiFiが使えず不便でした。WiFiがあるというレストランでも、他のバーやホテルと共用しているらしく、昼間は全然使えませんでした。早朝は普通に繋がりますが、あまりに不便ですぐ移動しました。
Recenserad 23 november 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: