Al Ayjah Plaza Hotel: Boka nu

Omdömen för Al Ayjah Plaza Hotel

Mycket bra
Baserat på 77 omdömenSe vad andra gäster sa
7,6
100 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (77)Omdömen från Booking.com (468)
7,6
Mycket bra
Baserat på 77 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,1
Faciliteter7,0
Läge7,9
Komfort och kvalitet7,3
Service8,1
Valuta för pengarna7,3
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
Deutsch
Français
العربية
mer
Rumstyp
Rum Standard
Tvåbäddsrum
Sortera efter
Visar 63 verifierade gästkommentarer
8,7
Fantastiskt
Paul från Nya Zeeland
Par
Bodde en natt i april 2014
Very pleasant stay. Interesting estuary view.”
Clean room available... helpful staff / nice atmosphere... attentive staff at breakfast
It's a small hotel, which is in good repair with a positive staff, creating a nice atmosphere. Enjoyed our brief stay thanks.
Recenserad 28 april 2014
8,3
Fantastiskt
Genevieve från Frankrike
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i november 2013
hotel confortable . personnel tres efficace et ch”
calm , friendly , confortable
Very nice , wonderful staff . efficient and hepfull
Recenserad 19 november 2013
5,0
Maris från Estland
Par
Rum Standard
Bodde en natt i juni 2013
Disappointment”
Big room, location
Room is quite big, but very simple according to the furniture. We had only 1 towel in the bathroom and the water pipes were leaking in the bathroom. We were in a hurry to leave the hotel early in the morning after breakfast, but they started serving breakfast 0,5 hour later than it was supposed to. So in general it was a disappointment...
Recenserad 12 juni 2013
7,0
Mycket bra
Brian från Kanada
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2013
Good clean and friendly”
big room super clean nice staff
The beds are a little hard and the walls a little thin! Nice place to have shisha on the lagoon. The hotel lacks atmosphere on the whole and is out of town over the bridge.
Recenserad 03 april 2013
4,3
warisa från Thailand
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Just to searching Sur”
city view, Fort view, restuarant
I was there just because I really like Sur, so nothing interesting about this hotel. bad service that they almost chanrge more for service which they didnt give any service to me.
Recenserad 17 mars 2013
8,7
Fantastiskt
Anne från Singapore
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i mars 2013
Hotel set in quiet and picturesque location”
We love the location, the wifi and the friendly service
Recenserad 15 mars 2013
6,7
Trevligt
Soeren från Danmark
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2015
Godt stop på en roadtrip!”
Beliggenhed, venlig personale og nemt
En nat på vores rundtur I Oman og det svarede til vores forventninger
Recenserad 26 november 2015
10,0
Utmärkt
Katarina från Oman
Par
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i februari 2017
Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis”
Sehr freundliches Personal und ein sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. Neben dem Hotel befindet sich noch ein Restaurant, in welchem man frischen Fisch essen kann. Alles in allem empfehlenswert!
Recenserad 17 februari 2017
9,6
Utmärkt
Sandra från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2016
Rundum schön”
Sehr nettes, hilfsbereites Personal
Recenserad 01 januari 2017
8,8
Fantastiskt
Marco från Tyskland
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde en natt i oktober 2016
Sehr empfehlenswert”
Wir waren auf der Fahrt nach Salalah für eine Nacht und sehr zufrieden!
Recenserad 08 november 2016
6,4
Trevligt
Baerbel från Tyskland
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Trevligt”
Personal sehr nett. Frühstück gut
Recenserad 21 augusti 2016
8,0
Fantastiskt
Rudolf från Tyskland
Familj med äldre barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Zweckmäßiges Hotel, sehr freundliches Personal”
Sehr großes Zimmer, Frühstück war reichhaltig
Recenserad 31 maj 2016
8,0
Fantastiskt
Astrid från Tyskland
Par
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Einfaches Hotel mit freundlichem Personal und netter Ausstrahlung ”
Wir hatten als Nichtraucher einen Balkon gebucht, die Zimmer mit Balkon sind jedoch ausschließlich Raucherzimmer, was aus der Hotelbeschreibung nicht hervorgeht. W-lan kostenlos, aber leider sehr schwach. Tipp: Im türkisch-arabischen Restaurant haben wir hervorragenden fangfrischen Fisch gegessen.
Recenserad 02 mars 2016
8,3
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i november 2014
sehr schön!”
Lage, Personal, Frühstück
Für unsere Rundreise hatte das Hotel die ideale Lage!
Recenserad 01 november 2015
8,3
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i november 2014
sehr OK”
Lage, Personal, Frühstück
Für unsere Rundreise hatte das Hotel die ideale Lage!
Recenserad 01 november 2015
8,3
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i november 2014
Sehr OK”
Lage, Personal, Frühstück
Für unsere Rundreise hatte das Hotel die ideale Lage. !
Recenserad 01 november 2015
8,0
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Sehr gute Lage u. nettes Personal!”
Lage, Personal, Frühstück
Die Lage der Hotels ist ideal für die weiteren Erkundungen in der Gegend!
Recenserad 31 oktober 2015
9,3
Utmärkt
Monika från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
sehr angenehmer Aufenthalt, ruhig”
Blick auf Lagune vom Balkon aus, sehr nettes Personal, sehr gutes Restaurant nebenan
wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt im Al Ayjah Plaza Hotel, schönes, ruhiges Zimmer mit Balkon, Blick auf Lagune, sehr nettes, freundliches Personal, ausgezeichnete indisch/arabische Küche im Restaurant nebenan, guter Ausgangspunkt für die Besichtigung von Sur und die Lagunen am Ras al Hadd und Ras al Jinz, sehr gute Vogelbeobachtungen dort
Recenserad 04 januari 2014
5,0
Tilmann från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2013
als Durchgangshotel passend”
???
dem Preis entsprechendes Hotel, für längeren Aufenthalt eher ungeeignet
Recenserad 29 december 2013
9,3
Utmärkt
Volker från Tyskland
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i december 2013
Absolut in Ordnung”
Großes sauberes Zimmer und Bad
Leider war ich nur eine Nacht in dem wirklich sauberen Hotel mit dem sehr netten und hilfsbereiten Personal!
Recenserad 12 december 2013
8,0
Fantastiskt
Lukas från Schweiz
Par
Rum Standard
Bodde en natt i oktober 2012
Gute Lage und freundlicher Service”
Lage an der Lagune, eingangs Sur. Grosse, saubere Zimmer.
der aufenthalt war sehr angenehm und ist mit einem guten preis-/leistungsverhältnis verbunden. nebenan befindet sich ein gutes arabisches restaurant, wo man direkt an der lagune draussen essen kann.
Recenserad 06 november 2012
8,0
Fantastiskt
Marcella från Italien
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i februari 2018
Bella struttura con vista panoramica”
Bella la struttura che si trova in posizione isolata rispetto al centro di Sur ma con una vista sul mare davvero notevole e facilmente raggiungibile con macchina. Servizio e staff impeccabile anche per quel che riguarda il ristorante. Le camere sono spaziose e ben arredate anche se andrebbero un po' rinnovate.
Recenserad 19 februari 2018
9,6
Utmärkt
Michele från Italien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017
perfetto”
a circa un kilometro dal mercato del pesce (si mangia BENISSIMO) e dalla corniche. Ottima stanza e colazione, personale disponibilissimo, prezzo molto ragionevole
Recenserad 08 januari 2018
8,8
Fantastiskt
Elisabetta från Italien
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2016
Ottimo hotel a Sur”
Hotel perfetto per una sosta a Sur, molto pulito, con tutti i comfort , buna e abbondante colazione, con una spettacolare vista sulla laguna al tramonto.
Recenserad 01 januari 2017
7,3
Mycket bra
Cristiano från Italien
Par
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Piacevole”
Pulizia- parcheggio- Camere grandi
Personale discreto e attento, Hotel vicino alla città in prossimità del nuovo ponte sulla laguna.
Recenserad 30 mars 2013
7,3
Mycket bra
Geert från Nederländerna
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i februari 2015
prettig verblijf”
ruime schone en rustige kamer
relaxed verblijf. nette kamer en rustig. Hotel zag er netjes uit met vriendelijk en goed personeel
Recenserad 14 mars 2015
7,0
Mycket bra
Cor från Nederländerna
Familj med små barn
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2013
Goed hotel voor 1 nacht Sur.”
Mooi uitzicht, rustig en groot.
Verblijf was goed, eten doe je in Sur bij de plaatselijke restaurantjes.
Recenserad 21 februari 2014
7,2
Mycket bra
IMANE från Frankrike
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i april 2018
Hotel correct”
Correct les + : balcon vue sur mer prêt du centre hotel simple avec minimum équipements requis et connexion wifi
Recenserad 27 april 2018
8,8
Fantastiskt
marie från Frankrike
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2016
Très bien”
Les chambres sont un peu vieillotte, mais spacieuses et confortables. Le restaurant de l'hotel est très bien également
Recenserad 13 september 2017
8,4
Fantastiskt
Mathieu från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde en natt i april 2017
Hotel agréable au style local”
Passant une sele nuit dans cet hotel, le lieu était largement suffisant. Placé proche des points d'intérêt de Sour (lighthouse, forts, corniche...) et la porte à côté d'un restaurant très sympa, cet hôtel était un très bon choix pour cette étape. Bon prix, service satisfaisant, rapport qualité-prix au rendez-vous.
Recenserad 24 april 2017
2,4
Fabien från Frankrike
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2017
Seulement pour l'emplacement ”
Bien situé ( et encore, les Twins sont face à la route et a une station service) Excellent restaurant juste à côté . Pour le reste : deux lampes hors d'usage , une bouilloire avec prise étrangère sans adaptateur donc inutilisable), lits très durs, téléviseur pas placé en face des lits, insonorisation inexistante avec les chambres d à côté ... le plus mauvais hôtel de notre séjour (nous avons fait une grosse dizaine d'hôtels )
Recenserad 11 mars 2017
9,2
Utmärkt
Mohamed från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2017
Intéressant ”
Pour résumer : Propreté : parfait Personnel : parfait Petit dej: acceptable peut mieux faire. Wifi: à l'intérieur des chambres très limité , à la réception et au resto wifi parfait Points négatifs : si vous comptez faire une grasse matinée : demander une chambre du côté opposé à la route + si vous êtes sensible à la lumière mettez un cache-yeux car un peu ( pas beaucoup) de lumière à travers les rideaux. À refaire sans problème.
Recenserad 31 januari 2017
6,8
Trevligt
Quentin från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde en natt i november 2016
OK pour une nuit ”
Hôtel convenable (pour le prix) pour une pause à Sur. Très grande chambre mais malheureusement avec un frigo bruyant et un matelas un peu trop dur et l'absence d'eau chaude (malgré la mise en marche du ballon d'eau chaude) Le petit déjeuner sur une terrasse était agréable.
Recenserad 28 november 2016
8,8
Fantastiskt
philippe från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i november 2016
-”
personnel très agréable, réactif et à l’écoute du client
Recenserad 13 november 2016
8,3
Fantastiskt
ALAIN från Frankrike
Par
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i januari 2013
appartement à Muscat”
qualité et proximité de l'aéroport
Un appartement bien placé à proximité de l'aéroport. Cette construction récente de qualité est en parfait état et possède un parking privé à proximité. C'est l'endroit idéal pour découvrir la côte de la Batinah. Non loin de la voie rapide et déjà en bordure de la longue longue ville de Mascate.
Recenserad 27 januari 2013
5,6
Waleed från Oman
Par
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017
يحتاج للإهتمام”
تم تأخيري في إستلام الغرفة والفندق بشكل عام مناسب والغرف واسعه والنظافه في الغرف جيدة وليست ممتازة أدوات صنع الشاي والقهوة متوفرة ولكن الغلاية لم أجدها وأخبرت الرسبشن ووعدوني بتوفيرها ولكن لم يوفروها والتلفاز لايعمل
Recenserad 06 december 2017
8,8
Fantastiskt
Bader från Oman
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017
جميل جدا ”
اعجبني وجود باب خلفي للغرفة يؤدي الى الشاطئ والموظفين متعاونين جداً
Recenserad 06 december 2017
8,4
Fantastiskt
Abdullah från Oman
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2017
جيد ”
الموقع جميل والمعامله ممتازه وجبة الافطار متواضعه لكن تفي بالغرض السلبيات الواي فاي ضعيف جدا يكاد لا يوجد واصوات النوافذ بسبب الرياح مزعجة .. والستائر لا تقي من اشعة الشمس يعني الظهر الغرفه كأنك ما مبند الاضاءه خصوصا الغرف المواجهه للأشعة الشمس
Recenserad 15 augusti 2017
4,8
Khalid från Oman
Par
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2016
فندق عادي جدا”
يميزه الموقع فقط
Recenserad 30 november 2016
9,2
Utmärkt
Muad från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Bodde en natt i augusti 2016
مشكلة النوافذ والستائر ”
كل شي في الفندق جيد جدا الا ان النوافذ والستائر لم تقم بالعمل المطلوب مشكلت النوافذ: تتهزز بسبب الرياح وتعمل اصوات مزعجه الستائر لا تؤادي الغرض الطلوب منها. الضوء يتسرب منها من كل مكان ويرجع السبب الى طريقة تركيبها ارجو من ادارة الفندق اخذ بعين الاعتبار هذه المشكله
Recenserad 15 augusti 2016
9,6
Utmärkt
Rashid från Oman
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
انة جيد جدا”
انة هادي ومريح
Recenserad 08 maj 2016
7,7
Mycket bra
YUKO från Japan
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i december 2014
入り江に沈む夕日を眺められる静かな環境が魅力”
静かな環境 天井が高く広々とした室内 眺望
部屋から入り江に沈む夕日を眺められます。テラスで食べる朝食も清々しくて良かったです。部屋は広く天井も高くて清潔感がありました。
Recenserad 29 augusti 2015
5,6
Azmi från Malaysia
Par
Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2017
Selesa dan sunyi dari pusat bandar”
Malam tak cafe tak buka... boleh makan di restoran sebelah
Recenserad 21 september 2017