Al Hyatt Jeddah Continental Hotel: Boka nu

Omdömen för Al Hyatt Jeddah Continental Hotel

Mycket bra
Baserat på 98 omdömenSe vad andra gäster sa
7,1

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (98)Omdömen från Booking.com (2658)
7,1
Mycket bra
Baserat på 98 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,3
Faciliteter6,5
Läge7,1
Komfort och kvalitet7,5
Service7,3
Valuta för pengarna7,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
العربية
English
ภาษาไทย
한국어
mer
Rumstyp
Dubbelrum Deluxe
Enkelrum Deluxe
Svit Superior
Enkelrum Superior
mer
Sortera efter
Visar 77 verifierade gästkommentarer
4,3
hasees från Indien
Ensamresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i januari 2014
Not good. staff specially”
location
Recenserad 29 juli 2014
6,0
Freddy från Indonesien
Ensamresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i december 2013
good manager”
central of jeddah
Recenserad 13 april 2014
3,7
HUGO från Spanien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Very unkind staff, ”
rooms are ok, but not veru good
room was ok, very unpleasant staff. airport transfer was suppossed to be included and at the end it was not. No cafeteria and it is in the meddle of nowhere. I will choose another one next time.
Recenserad 08 april 2014
7,7
Mycket bra
Ashwin från Portugal
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i februari 2014
Excellent location in Jeddah for a business travel”
good price, great location, excellent rooms
Really enjoyed the stay at Al Hyatt and for the price I paid the room quality is excellent.
Recenserad 22 mars 2014
9,0
Utmärkt
Mohamed från Egypten
Par
Bodde en natt i februari 2014
Good and clean hotel”
Friendly staff and value for money
Good stay and staff are very friendly . It is close to the city centre as well as to Jeddah seaside.
Recenserad 13 februari 2014
3,7
Raya från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde en natt i december 2013
Poor”
None
Recenserad 24 december 2013
5,7
AHMED från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i september 2013
good”
larg room and location is ok
it was good not bad. i took it only for sleeping. no minipar so you must buy what ever you need from outside.
Recenserad 21 oktober 2013
7,0
Mycket bra
winanto från Indonesien
Affärsresenär
Juniorsvit
Bodde i 3 nätter i maj 2013
Not too bad”
Kitchenette includng stoves, microwaves so you can cook your own breakfast .
Ok nothing special , good value for money for short business stay
Recenserad 07 juli 2013
6,0
Abuhashim från Indien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Okay ”
Clean, quite and near by the city
Recenserad 21 juni 2013
6,0
Abuhashim från Indien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2013
Okay but transportation is not easy ”
clean and okay to stay for business in the city
It Okay but not great so you need to be careful as these days Jeddah traffic is heavy and one need to know the short cuts inside Jeddah
Recenserad 16 juni 2013
3,7
Mohamed från Egypten
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i juni 2013
Bad experience ”
Near to the city center
Bad experianc
Recenserad 15 juni 2013
6,0
helmi från Libanon
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i mars 2013
o.k”
good location and fair price
Recenserad 14 mars 2013
7,0
Mycket bra
d från Sydafrika
Familj med små barn
Svit Superior
Bodde i 2 nätter i januari 2013
lovely,quite and very clean”
reasonalbly priced and fair location
neat and clean.hotel is fairly located.reasonably priced and offers good value for money.Although the internet is not free is it priced well below many other hotels.
Recenserad 12 februari 2013
9,7
Utmärkt
Cossain från Filippinerna
Affärsresenär
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Excellent Hotel in an Excellent Location”
I love the friendliness of the staff
I really enjoed my stay in this hotel...This is the tru definition of a "home away from home". The hotel room is so clean and the kitchen is complete with all the things I need.
Recenserad 07 februari 2013
7,0
Mycket bra
Faisal från Libanon
Familj med små barn
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Averagely priced hotel.. service is ok..”
Price & Parking
My stay of 2 nights was good, newly renovated clean and big room, with a nice shower. Bed mattress was a little hard and uncomfortable. Location is in a very busy area, you have to go through some traffic to reach the hotel. Parking is provided and that was definitely a plus point specially in such busy area. This hotel is not the best and not the worst place in Jeddah, so if you are looking for an averagely priced hotel with a short stay it could be considered as an option.
Recenserad 29 januari 2013
7,2
Mycket bra
FATIMAH från Saudiarabien
Familj med små barn
Special Dubbel
Bodde en natt i september 2017
Mycket bra”
ممتاز بالنسبه للسعر والنظافه متوسطه
Recenserad 23 november 2017
7,2
Mycket bra
KHALID från Saudiarabien
Par
Special Dubbel
Bodde i 4 nätter i november 2017
يحتاج تجديد الغرف والادارة على الغرم من الموقع المميز للفندق”
1. الاستقبال يحتاجون لدورات التعامل مع ضيوف الفندق الابتسامة والمبادرة بالخدمة. 2. حجزت عبر موقع اقودا AGODA الا ان الحجز لم يتوفر ويصل للفندق الا متاخر حتى وصولنا. 3. تناقض الاستقبال بالفندق حيث يذكر بان الغرف لغير المدخنين وفي الغرفة يوجد منضدة (طفاية دخان). 4. الغرف تحتاج لنظافة اكثر وتغيير المفروشات لرائحتها .
Recenserad 20 november 2017
7,6
Mycket bra
MAHER från Saudiarabien
Par
Special Dubbel
Bodde en natt i september 2017
اقامة ممتازة”
قيمة + خدمة
Recenserad 18 september 2017
5,6
Jamal från Förenade Arabemiraten
Par
Special Dubbel
Bodde en natt i september 2017
Över medel”
الغرفه كانت نظيفه لكن كان ازعاج من عمال النظافه او من المستاجرين جدا ازعاج مع ريحة طبخ قويه جدا جدا اخبرنا الاستقبال بذالك لكن عادت فاليوم التالي
Recenserad 16 september 2017
10,0
Utmärkt
Essa från Saudiarabien
Par
Special Dubbel
Bodde en natt i augusti 2017
فخامه وذوق وموقع مميز”
فندق رائع غرف جميله جداوموظفين ذوق..وشكراللاخت هيام قسم تزيين غرف العرسان...وموقع مميز..وافطاررائع
Recenserad 30 augusti 2017
5,6
Emad från Saudiarabien
Par
Special Dubbel
Bodde en natt i augusti 2017
فندق قديم جدا لايستحق سوا نجمتين بالكثير”
العم محمود هو الايجابية وكذلك وجود مواقف
Recenserad 16 augusti 2017
7,2
Mycket bra
Mohammed från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2016
جيد”
حقيقة ما تحس انك نزيل الموظفين عبوسين
Recenserad 01 februari 2017
10,0
Utmärkt
ALI från Saudiarabien
Par
Enkelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i februari 2016
منتاز”
تمام
Recenserad 03 januari 2017
8,4
Fantastiskt
mohamad från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i november 2016
85”
تعامل الاستقبال رائع وخاصه الاخ محمود حسنين
Recenserad 27 november 2016
7,2
Mycket bra
Abdullah från Saudiarabien
Par
Special Dubbel
Bodde en natt i oktober 2016
جيد جدا”
الفندق نظيف و ممتاز بس الفطور محدود
Recenserad 31 oktober 2016
9,2
Utmärkt
mohamad från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i oktober 2016
رائع”
شكر لمحمود حسنين بالاستقبال تعامل رائع
Recenserad 14 oktober 2016
5,6
Faleh från Saudiarabien
Par
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i september 2016
جيد”
ماصورة الشفاط كانت تسوب ماء غرفه ٤٠٦
Recenserad 19 september 2016
7,2
Mycket bra
Khalid från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2016
جيد جدا”
جيد جدا ولكن المواقف تحتاج الى مظلات
Recenserad 14 juli 2016
9,6
Utmärkt
Saad från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juli 2016
انصح جدا بهذا الفندق”
فندق رائع هادي موقعه جيد جدا تعامل ممتاز من موظفي الفندق
Recenserad 08 juli 2016
8,8
Fantastiskt
mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2016
جميل وهادي”
جميل وهادي لكن لابد من اختيار الغرفة جيداً لأن بعضها يوجد في التكييف صوت واحرص على الأدوار ٤ و ٥ .. هو فندق قديم لكن محافظ على جودته ونظافته وهدوءه ومرافقه من دورات مياه وموكيت ولذلك انصح به واختر غرفتك بعناية واحرص على ان لا تكون مطلة على الشارع العام ..
Recenserad 14 juni 2016
7,6
Mycket bra
anas från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i maj 2016
تجربة ممتازه و ستتكرر بإذن الله”
الفندق رائع جدا ، يوجد بعض التجديدات في بعض الادوار تم تغيير الارضيه الى باركيه اعطتني انطباع رائع عن النظافة والفخامه
Recenserad 28 maj 2016
7,3
Mycket bra
anas från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i januari 2016
تجربه ممتازه”
النظافة _الموقع_مواقف السيارات
تجربه جيده قد تتكرر
Recenserad 28 januari 2016
8,8
Fantastiskt
abdulsaboor från Jemen
Ensamresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i september 2015
Excellent hotel”
Excellent hotel
Recenserad 21 januari 2016
9,7
Utmärkt
wessam från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i januari 2016
فندق راائع جدا”
النظافة والخدمة
فندق مريح لكن الموقع سيئ
Recenserad 19 januari 2016
9,7
Utmärkt
majdi från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i december 2015
من أفضل الفنادق ”
الموقع. النظافة. السعر
أكثر من مريح
Recenserad 15 december 2015
8,0
Fantastiskt
abdullah från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i september 2015
الخدمة رائعه وسرعة الاجراءعند الوصول”
حسن وسرعة الاستقبال والاثاث وخدمة الانترنت المجانية
كانت رائعة ومريحه
Recenserad 07 oktober 2015
6,0
Edrees från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i september 2015
تبوك تعليم تبوك”
الموقع / مواقف السيارات
Recenserad 02 oktober 2015
8,3
Fantastiskt
Abdulaziz från Saudiarabien
Familj med små barn
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i augusti 2015
مريح”
الموقع . المواقف.سهوله اجراءات الدخول والخروج
ممتاز للذي عنده عمل
Recenserad 31 augusti 2015
9,3
Utmärkt
ahmed från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i juli 2015
فندق مريح ونظيف والاستقبال ممتاز”
الاستقبال والنظافة والطعام
Recenserad 21 juli 2015
6,0
ABDULRAHMAN från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 5 nätter i juli 2015
الرياض”
تعامل الاخوالنظافه والمواقف.
ممتازه ولله الحمد.
Recenserad 11 juli 2015
7,7
Mycket bra
waleed från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2015
فندق جيد أنصح به”
الغرفة - الطعام - الموقع
Recenserad 07 juli 2015
4,0
nassar från Saudiarabien
Familj med små barn
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2015
موضفين المطعم اخلاق 0 وشجع ”
الرتحه .الهدوء .ااموقع
Recenserad 26 juni 2015
9,3
Utmärkt
Abdullah från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Svit Superior
Bodde en natt i juni 2015
رائع وفريق الغمل محترم ومضياف”
الموظفين الهدوء المواقف
منتهى الروعة كانت اسرتي سعيدة بالاقامة
Recenserad 13 juni 2015
8,0
Fantastiskt
Alaa från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i maj 2015
بسيط وجميل”
المكان الخدمة
كانت اقامة هادئى ورائعة . من الممكن تحسين بعض الخدمات بخصوص نظافة الفرش
Recenserad 25 maj 2015
10,0
Utmärkt
mohammed från Saudiarabien
Par
Enkelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i april 2015
فندق رائع ”
النظافه - التعامل - الإفطار
فندق رائع وانصح به واخص بالشكر لموظفة الإستقبال خديجه والعم محمود لحسن استقبالهم واهتمامهم بالنزلاء.
Recenserad 08 maj 2015
10,0
Utmärkt
Abdullah från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Juniorsvit
Bodde i 3 nätter i mars 2015
رائع انصح به”
النظافة ،الموظفين ، السعر
اقامة رائعة وحسن استقبال وتوديع
Recenserad 29 mars 2015
9,0
Utmärkt
Mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde en natt i mars 2015
جيدجدا”
النت ، الاكل، التعامل
Recenserad 27 mars 2015
3,3
riyadh från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
جيد جدا”
+ وجود خدمات مثل المطبخ داخل الغرفهمقابلة موظفي الاستقبال+موقعه
Recenserad 27 oktober 2014
9,7
Utmärkt
najat från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Deluxe
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
اقامة مريحة و هادئة”
تعامل الموظفين و مستوى النظافة
Recenserad 22 oktober 2014
8,3
Fantastiskt
ali från Saudiarabien
Affärsresenär
Enkelrum Superior
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
ممتاز”
الراحة الهدوء ا النظافة
ممتازة
Recenserad 10 oktober 2014