Al Muraqabat Plaza Hotel Apartments: Boka nu

Omdömen för Al Muraqabat Plaza Hotel Apartments

Betyg
Baserat på 62 omdömenSe vad andra gäster sa
5,9

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (62)Omdömen från Booking.com (314)
5,9
Betyg
Baserat på 62 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet5,4
Faciliteter4,4
Läge6,9
Komfort och kvalitet6,0
Service6,1
Valuta för pengarna5,6
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Svenska
Português (PT)
mer
Rumstyp
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Lägenhet - 1 sovrum med 2 enkelsängar
Sortera efter
Visar 60 verifierade gästkommentarer
6,3
Trevligt
derrick från Filippinerna
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i december 2014
Average..”
First, its old. Second, furnitures and fixtures needs improvement. 3rd, the location makes it an advantage.
Fine. Location was exceptionally good. Malls n supermarkets are within walking distance. The hotel itself tho needs upgrading.
Recenserad 05 januari 2015
8,0
Fantastiskt
Grace från Nigeria
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 9 nätter i december 2014
Family oriented and friendly. ”
Good location,good for families, quiet environment and close to good malls.
Our stay was beautiful,the staff were wonderful especially Kate at reception and Faruk the housekeeper.They take everyone's opinion into consideration,will love to stay there again.
Recenserad 04 januari 2015
6,3
Trevligt
Sofyan från Saudiarabien
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i april 2014
not bad ”
parking car is in the hotel, large room , budget hotel
I can say this hotel very quite no noisy , I suggest this hotel for family.
Recenserad 13 oktober 2014
5,7
Jerry från Nigeria
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 7 nätter i augusti 2014
Disatisfied”
1.Proximity to Salah al din Metro 2. Proximity to shopping mall(Reef Mall) 3. Night life
My wife and i were not at all impressed with the service received. At check in, we asked for the dining area and free wifi access as stated on the website. to our surprise we were asked to pay for our wifi service and breakfast in the morning though we had paid for breakfast online when booking. It took the manager to bring out his laptop to check our claim after much arguements before they realised our booking was with breakfast and the website says free wifi and not just wifi available. The worst part was that we finally settled in and decided to check out the website again but to our utmost surprise, they had taken away anything that had a trace of wifi on it(Free or otherwise). Breakfast was rubbish, the juice wasn't fresh. It was like they were unhappy we were there since they could not cheat us and couldnt wait to see our backs. What they didnt know was that we didnt unpack our bags for the 7 days we were there and couldnt wait to leave. Not a happy stay
Recenserad 11 september 2014
6,0
Stamilly från Nigeria
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
nice”
good good good
it was indeed a nice holiday outing for everyone
Recenserad 23 augusti 2014
7,0
Mycket bra
Atef från Egypten
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i maj 2014
nice”
good price good location parking
it was nice and i recommened it for any body close to shoping area close to airport
Recenserad 21 maj 2014
9,0
Utmärkt
Milankumar från Indien
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i april 2014
it's 4****”
good hotel appartment ,good for family
Recenserad 12 maj 2014
7,7
Mycket bra
Awad från Saudiarabien
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i april 2014
..........”
aircon, kitchen.
verey good
Recenserad 25 april 2014
2,3
ABDULLAH från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i mars 2014
so bad hotel ”
non
Recenserad 09 april 2014
7,3
Mycket bra
Tarek från USA
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i mars 2014
It was good”
Spacious units great location and friendly staff
I enjoyed staying in the diera neighborhood I would do it again Agouda rates lower than anybody else and much lower than front desk rate
Recenserad 08 april 2014
8,0
Fantastiskt
Stamilly från Nigeria
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i februari 2014
Good better and best”
good better and best
There were everything there at the right place at the right time.We will try again
Recenserad 03 mars 2014
8,3
Fantastiskt
Noor från Singapore
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i mars 2013
Comfortable”
Easy access to public transport, malls and airport
Recenserad 14 december 2013
6,0
Stamilly från Nigeria
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 5 nätter i mars 2013
SPLENDID”
ITS GOOD NICE N LOVELY
IT WAS AMAZING,SPLENDID.MY MAJOR REASON FOR THIS TRAVEL I MET.
Recenserad 19 mars 2013
5,7
Ashraf från Libyen
Affärsresenär
Bodde i 23 nätter i februari 2013
Good for saving money, but many noisy Russians ”
staff,internet,kitchen
Recenserad 13 mars 2013
3,7
Irshad från Indien
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i januari 2013
Not worth the money paid”
Nothing that I can comment
Had to wait 45 min to check in. There was too much noise from the next room. Not even water was given as complimentary.
Recenserad 04 februari 2013
9,7
Utmärkt
Hisham från Egypten
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i oktober 2012
lovely hotel”
yes i like
All the way it was nice and good, Advise: Hotel Management should check the maintenance for particularly Wash-rooms & TV channels functions. Overall hotel and staff, they are excellent
Recenserad 03 november 2012
8,0
Fantastiskt
Sufyan från Singapore
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i februari 2012
Average location but good service”
Affordable
One thing good is that it is near to the mall. and the staffs are friendly.
Recenserad 14 juni 2012
2,0
Nayef från Qatar
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 5 nätter i februari 2012
very bad hotel”
bad hotel
very bad hotel with dirty bed and they was painting and want to let me to stay in the room with the same price you can find something better
Recenserad 25 mars 2012
3,7
Osamah från Saudiarabien
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i februari 2012
Not impressive Hotel”
not impressive hotel, but good location to be fare
it has stars more than it deserve. I don't recommend this hotel
Recenserad 27 februari 2012
6,0
Jose från Brasilien
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 7 nätter i december 2014
Recepcionistas precisam ser mais atenciosos”
Quarto espaçoso e Localização
Os recepcionistas trabalham sem vontade. Não olham para quem está entrando no hotel. Quando saímos a recepcionista calculou o que tínhamos a pagar, cobrou, não olhou para nós, não disse absolutamente nada. Agiu como se estivesse tratando com hóspedes que incomodaram durante a estadia. Fato que não ocorreu. O hotel é espaçoso mas a manutenção precária. Torneira da cozinha solta Luz do espelho do banheiro queimada Mangueira do chuveiro quebrada desperdiçava metade da água (após 3 solicitações, foi trocada) Quando chegamos, o cofre estava fechado. Chamei para desbloquearem e o funcionário não conseguiu abrir totalmente a porta do roupeiro (estava com problemas no deslizamento). Então ele pegou o cofre que não é preso ao roupeiro, colocou sobre o criado mudo, desbloqueou e foi embora. Deixou lá mesmo e nem pensou em arrumar a porta do roupeiro, que é pesada e um dia ainda vai cair sobre a cama ... O móvel com espelho que tem no quarto (muito bem feito) está com uns 30 pregos cravados na fórmica das gavetas. Com o uso foi descolando essa fórmica das gavetas. A manutenção precária resolveu rapidinho. Em vez de colar, pregaram uma série de pequenos pregos em todos pontos descolados. Esculhambaram com o móvel. Nunca vi tanto relaxamento
Recenserad 11 januari 2015
8,0
Fantastiskt
ebrahim från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 6 nätter i januari 2017
فندق جميل”
فندق جميل
Recenserad 29 mars 2017
3,2
abdullah från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i januari 2017
وصف سيّء لا تكفي ”
أنا اعتب على موقع سياحي مثل اقودا يتعامل مع أمثال هذه الفنادق مرافق سيئه موظفين لا يجيدون احترام الطيف كنت أسوأ تجربة لي
Recenserad 30 januari 2017
3,2
abdullah från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet - 1 sovrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i januari 2017
اسوأ فندق رئيته في حياتي ”
لقد وجدت في هذا الفندق من المناظر وسوء الاستخدام ما لا يوصف وتعامل موظفين لا يحترمون النزيل ولولا تعاملي مع اقودا كنت لجأت الى الشرطة السياحيه
Recenserad 30 januari 2017
6,8
Trevligt
NADER från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i januari 2017
فندق جيد ”
وسع الشقه
Recenserad 23 januari 2017
7,2
Mycket bra
Hamed från Oman
Familj med äldre barn
Lägenhet - 1 sovrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i november 2016
جيد ”
قريب من المسجد النبوي ووجبة الافطار كانت جيده
Recenserad 27 november 2016
4,0
salah från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i mars 2016
الفندق لايصلح للعوائل”
الفندق مرة سي والاثاث قديمة
Recenserad 16 mars 2016
10,0
Utmärkt
Saeed från Saudiarabien
Par
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i februari 2015
هادىء ونظيف”
النظافة والهدؤ والقرب
ممتازه
Recenserad 07 mars 2015
4,0
mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i januari 2015
انا اعتبره جيد جدا”
ترتيب في دخل الفندق وقرب المكان
لاباس بها
Recenserad 24 januari 2015
7,7
Mycket bra
essa från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet - 1 sovrum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i december 2014
لا شي سوى القرب من الاسواق”
احترام الموظفين و الموقع و المواقف
لا بأس بها ، لكن دورات المياه تحتاج الى صيانه و كثرة الصرارصير بهامزعج
Recenserad 31 december 2014
7,0
Mycket bra
ADEL från Saudiarabien
Grupp
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 4 nätter i december 2014
رحلة اقامتي”
الموقع والسعر وحجم السويتجيد
الاقامه جيده ولكن للاسف نسيت شواحن الجوال داخل الغرفه واتمنى من ادارة الفندق حفضها والتواصل معي لاستلامها
Recenserad 31 december 2014
10,0
Utmärkt
Saeed från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
فندق هادىء وجميل”
الاستقبال الموقع و التعامل
Recenserad 10 augusti 2014
4,3
AHMED från Qatar
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i februari 2014
سيء”
لا شي جيد
Recenserad 10 februari 2014
6,3
Trevligt
Saad från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 7 nätter i januari 2013
هادئة وممتعه”
توسطه مدينة دبي
Recenserad 22 februari 2013
6,3
Trevligt
Saad från Saudiarabien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 7 nätter i januari 2013
هادئة وممتعه”
توسطه مدينة دبي
Recenserad 22 februari 2013
8,0
Fantastiskt
Ahmad från Saudiarabien
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 5 nätter i januari 2013
خدمة جيدة وقريب من المطار ”
قريب من مطاعم و سوبر ماركت
كانت اقامة جيدة وﻻ يوجد اي انزعاج سوا منعهم من استقبال ضيوف المقيم في الفندق
Recenserad 01 februari 2013
6,0
ABDUL från Saudiarabien
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i oktober 2012
فندق محبب وموقع متميز ”
قريب من الاماكن السياحيه
فندق جيد - قريب من الخدمات - هدوء المنطقه ورقيها - تصلح للعوائل وبعيده عن الازعاج والخرابيط والعربده ..
Recenserad 18 november 2012
2,0
rami från Jordanien
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i mars 2012
وخدمة سيئين جداً”
لاجدالا يوجد
الفندق غير جيد أبدا وهو غير مصمم للعرب بل للهنود والباكستان العمال لحين ايجاد سكن لهم,لا توجد به اي خدمات والغرف غير نظيفة، حتى ان سعره كثي ولو كان واحد دولار
Recenserad 28 mars 2012
3,7
Tariq från Saudiarabien
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i februari 2012
فندق محبب وخدمة ودودة”
مافيه أي ميزه غير الموقع
استأجرت في الشقق عن طريق الموقع غرفة وصالة, وعند وصولي للموقع فاجأني تواضع الشقق من ناحية النظافة, وكذلك صوت التماسات الكهرباء بالشقه وقد انقطع عن الشقة الكهرباء لثواني وعادت اشتغلت, روائح البويه الجديدة في الممرات ازعجتني جدا.
Recenserad 27 februari 2012
9,0
Utmärkt
peihai från Kina
Ensamresenär
Bodde en natt i februari 2013
家的感觉”
很干净 大方 舒适 服务态度好
首先不错的就是服务员的态度非常友好 给人的感觉就是顾客就是上帝的那种 房间很大 带厨房卫生间等等 比大部分的酒店价格上还是比较优惠的 总之感觉还是很并不错
Recenserad 05 februari 2013
3,3
Ryuji från Japan
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum och dubbelsäng
Bodde en natt i november 2014
ホテルは広いです。”
部屋が広い 清潔 街が近い
デイラへのアクセスが良くメトロも近く動きやすい場所だと思います。
Recenserad 01 april 2015