Al Sharq Hotel: Boka nu

Trevligt
Baserat på 46 omdömenSe vad andra gäster sa
6,1

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (46)Omdömen från Booking.com (400)
6,1
Trevligt
Baserat på 46 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet5,9
Faciliteter4,2
Läge6,5
Komfort och kvalitet6,1
Service6,9
Valuta för pengarna6,1
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Français
Svenska
mer
Rumstyp
Studio - 2 vuxna
Juniorsvit
Sortera efter
Visar 42 verifierade gästkommentarer
7,0
Mycket bra
Youssef från Nederländerna
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i februari 2013
Degelijk hotel met een goede service.”
Goedkoop verblijf
Het was een degelijk hotel met behulpzame personeel. Het hotel ziet er schoon uit en het personeel doet haar werk. De ligging is centraal .
Recenserad 26 februari 2013
7,7
Mycket bra
Thierry från Frankrike
Affärsresenär
Studio - 2 vuxna
Bodde i 10 nätter i februari 2015
Accueil exceptionnel. ”
Le meilleur accueil des Émirats ! Internet rapide. Chambres standard plutôt étroites.
Hôtel sans prétention. Situé au cœur de Sharjah. Quartier non européen. Un staff très chaleureux.
Recenserad 24 februari 2015
5,7
sofiane från Frankrike
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i oktober 2014
Ne pas être exigeant ”
Emplacement c est tout
Mon avion décollait a 00h30 de dubai donc j ai pris cette chambre pour 4h pour ne pas resté dehors mais je déconseille cette hotel
Recenserad 30 oktober 2014
4,3
akli från Frankrike
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde i 21 nätter i december 2013
Assez sympas ...”
le lieu, la propreté, l'acenseur
Plutôt correcte, sauf des prix qui ne sont pas fixe, pour les Activités du genre Safarie, prix trop élevé. J'ai eu l'imprésion que c’était à la tête du client ... :/
Recenserad 18 januari 2014
6,8
Trevligt
salahaddin från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i maj 2018
جيدة والنظافة مقبولة”
طريق دخلة المواقف تحتاج الى اسفلت
Recenserad 14 maj 2018
3,2
ISHAQ från Oman
Grupp
Juniorsvit
Bodde en natt i december 2017
اصوات الشارع فالغرفة”
مشي حالك
Recenserad 18 december 2017
2,0
Saud från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde en natt i januari 2017
سيئ”
لايوجد اي ايجابيات
Recenserad 05 februari 2017
2,0
Masoud från Oman
Affärsresenär
Juniorsvit
Bodde en natt i januari 2017
سي جدا جدا ”
ليس لديهم أي مفهوم معنى النظافة نهائيا ولا تعامل معهم ومن يذهب لهذا الفندق غلطان ما أنصح أبدا به اول مره وآخرها
Recenserad 01 februari 2017
3,6
feras från Saudiarabien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i april 2016
0”
0
Recenserad 07 april 2016
2,3
lemia från Oman
Familj med äldre barn
Juniorsvit
Bodde i 5 nätter i december 2015
فندق لا يرتقى لان يسمى فندق”
.الموقع .الانترنت.
لاتوجد اى خدمات لم تجرى له صيانة منس سنوات.الدولال لارفوف ولا مكان للشماعات لا استجابة لاى مشكلة. ى
Recenserad 02 januari 2016
3,7
hamid från Oman
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i januari 2015
فندق غير محبب”
لاشيء
كانت النوم فقط من رحلة ترانزيت
Recenserad 29 januari 2015
4,3
ahmed från Oman
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i februari 2013
غرفه ضيقة”
سيئة
Recenserad 20 oktober 2014
7,3
Mycket bra
Abdullah från Saudiarabien
Grupp
Studio - 2 vuxna
Bodde i 5 nätter i mars 2014
جيد ”
النظافه
جيده
Recenserad 30 juli 2014
7,0
Mycket bra
Nasser från Oman
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i februari 2014
فندق مناسب ”
الموقع و الخدمه والاستقبال الجيد
مناسبه رغم صغر الغرفه
Recenserad 24 juni 2014
6,3
Trevligt
hamad från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Studio - 2 vuxna
Bodde i 6 nätter i mars 2014
الفندق غرفة صغيرة جدا وبالكاد تكفي لشخصين بالغيين ”
حسن الاستقبال
Recenserad 31 mars 2014
6,0
samiya från Oman
Par
Studio - 2 vuxna
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
إقامة مناسبة لميزانية محدودة”
الخدمة السريعة
Recenserad 22 oktober 2013
9,7
Utmärkt
ZAHIR från Oman
Studio - 2 vuxna
Bodde en natt i februari 2013
الموقع والخدمه ممتازه”
الفندق واسع الغرف ومكيف
خدمة لااستقبال ممتازه ويمتاز ايضا بالفاخامة الواسعه والراحة التامه والاستجمام وانصح به للعوائل
Recenserad 06 februari 2013
7,7
Mycket bra
abdullah från Saudiarabien
Studio - 2 vuxna
Bodde i 2 nätter i december 2012
موقع مميز لكن الغرف صغيرة”
نقاط البيع
الفندق ممتاز وموقعه رائعه وتعامل الموظفين ممتاز ومايعيب الفندق صغر الغرف
Recenserad 28 december 2012
4,0
SULTAN från Saudiarabien
Bodde i 5 nätter i oktober 2012
فندق المضطر”
قربه من المسجد والسوبرماركت
فندق بسيط ولا توجد به مواقف للسيارات ولكن لا بأس به
Recenserad 31 oktober 2012
8,7
Fantastiskt
fahd från Saudiarabien
Bodde i 2 nätter i maj 2012
الفندق اقتصادي ونظيف جدا وهادي جدا”
الهدوء والنظافه والسعر المناسب وقرب السوق
الفندق انصح فيه جدا لانه نظيف جدا نسبه الى سعره ويقع جنب المسجد والسوبرماركات والمغاسل والصيدليه كله في الجوار سكنت فيه للامانه مرتين وخلفه مساحات فاضيه كمواقف مجانيه بدوووون رسوم يعنى تنسا هم المواقفوانصح به اللي جاي زيارة عمل وفر اموالك سعره كان حوالي ٣٥ دولار يعني حول ١٢٠ ريال- طبعا الغرف فيه الصغر شوي بما انه اقتصادي انا جيته مرتين كلها لوحدي - الطاقم لطفاء وسريعي الاستجابه والتشك ان والتشك اوت خلال ٣ او ٤ دقائق موفقين ودعواتكم
Recenserad 21 maj 2012
7,0
Mycket bra
salsherani från Saudiarabien
Bodde i 3 nätter i februari 2012
جيد”
ممتاز
الخدمه جيده والموقع جيد وحبذا لو تقل الاسعار وشكرا
Recenserad 26 april 2012
5,0
issa från Oman
Bodde i 3 nätter i juli 2011
فندق مقبول”
موقع الفندق
الاقامة جيدة لكن ما يعيب الفندق غرفه الصغيرة والضيقة والتي تحد من سهولة الحركة والافطار فيه جيد وخاصه الافطار الهندي ويميز الفندق بوجود مسجد بجانبه
Recenserad 03 augusti 2011