Al Tawfiq Plaza Hotel: Boka nu

Omdömen för Al Tawfiq Plaza Hotel

Trevligt
Baserat på 111 omdömenSe vad andra gäster sa
6,5

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (111)Omdömen från Booking.com (1100)
6,5
Trevligt
Baserat på 111 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet6,2
Faciliteter5,8
Läge6,5
Komfort och kvalitet5,8
Service7,4
Valuta för pengarna7,1
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Bahasa Malaysia
Rumstyp
Dubbelrum
Fyrbäddsrum
Fembäddsrum
Trebäddsrum Standard
Sortera efter
Visar 69 verifierade gästkommentarer
6,8
Trevligt
Walid från South Sudan
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Great location”
The location and staff are great. I didn't like my room though.
Recenserad 18 augusti 2016
4,8
Shiraz från Pakistan
Familj med små barn
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Satisfactory”
Only recommended in peak season like Ramadaan. 15 mins walk to Haram. Small rooms and very small lifts.
Recenserad 08 juli 2016
4,4
Mustafa från Jordanien
Grupp
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
only for one time ”
i try the hotel once only and i will not do it again
Recenserad 19 juni 2016
5,6
Shamshad från Saudiarabien
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 6 nätter i mars 2016
Staff polite and cooperative”
Not bad...
Recenserad 02 april 2016
7,2
Mycket bra
RISHAN från Indien
Familj med små barn
Trebäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i januari 2016
10mts walk to Haram”
Small grocery & cafeteria close by
Recenserad 28 januari 2016
7,0
Mycket bra
zahir från Storbritannien
Familj med äldre barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i december 2015
Brilliant worth the money”
Free tea and water helpful staff
Good
Recenserad 25 december 2015
6,7
Trevligt
Mahmood från Saudiarabien
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
Over all the place was normal & not bad for stayin”
Availability of water & tea
It was nice. We further extended 3 more days, & later on visited to Madina. We just arrived back to Riyadh today. Hotel is a bit far from HARAM, which caused transport while returning to the hotel. Anyway it was a good deal & we enjoyed Alhamdulillah. No arrangement of good parking, which caused lifting of my car from your premises!
Recenserad 07 december 2015
6,7
Trevligt
Faraz från Pakistan
Familj med äldre barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 9 nätter i juni 2015
Was economical.”
location was wonderful from Safa & Merva side.owner of the hotel is really a gentleman & polite.he spends a lot during Ramzan.
i think it was my right decision.overall the team of the said hotel was hardworking & honest.
Recenserad 04 november 2015
3,7
Shaikh från Indien
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 6 nätter i juli 2015
Review of Al Tawfiq Plaza during my stay in Ramada”
Nothing special other than staff
Recenserad 22 juli 2015
6,3
Trevligt
Muhammad från Pakistan
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 10 nätter i juli 2015
excellent customer service, a good budget hotel”
location, staff, price
Recenserad 21 juli 2015
8,0
Fantastiskt
MUHAMMED från Sri Lanka
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Mr. Rimzan Sri Lanka”
Hotel front manager is a very very good customer friendly person.
Nice
Recenserad 10 maj 2015
2,7
sadia från Kanada
Familj med äldre barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 5 nätter i mars 2015
very bad experince ”
worse experience,,, it was like a small building, with worse hygienic conditions, toilets were bad, and smelly, it has all make me sick, I tried to relocate, but I could not find any more vacant rooms around. it was all dusty, Refrigerator was not working,, kettle for hot water was just a decoration piece,,, TV was not n working conditions. they should never put any star with them. it was like I was being made fool. worst experience,,,,
Recenserad 27 mars 2015
5,7
Noumaan från Bahrain
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde en natt i februari 2015
good customer service”
customer service, parking and location
good....value for money.... exceptional customer service...
Recenserad 11 februari 2015
7,3
Mycket bra
Majeed från Indien
Familj med små barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 3 nätter i december 2014
Not bad ”
Provided car parking
o.k
Recenserad 30 december 2014
2,0
said från Saudiarabien
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
unlceaned hotel ”
Bath is smelly near to harm
Recenserad 28 oktober 2014
6,0
HAZLINA från Malaysia
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2014
far from haram”
no shuttle service
Budget hotel
Recenserad 23 september 2014
6,7
Trevligt
jaleela från Storbritannien
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Really good for the price”
cleaning guy, location, number of beds in a room
great! Took sometime to be finally get checked into our room despite the fact that they had ample time to get the room ready, otherwise all was good:)
Recenserad 30 mars 2014
6,0
HOSSAM från Egypten
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
fit for purpose and money”
location
Simply it is fit for purpose..close to al kaaba..not luxurious. .not suitable if u like to stay at hotel..AC is very bad..rooms good only for sleeping few hours..I prefer to stay at that hotel only for couple of days not more
Recenserad 28 januari 2014
6,0
Noumaan från Bahrain
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
value for money, apart from the parking problem”
friendly staff, good location, spacious rooms
the hotel was value for money, apart from parking problem, though they do have their parking but not guaranteed (limited space), very close to the HARAM, spacious rooms, very friendly staff,high speed internet, though it's an old built but newly renovated, i would rate it 2 star.
Recenserad 31 december 2013
2,7
houssam från USA
Familj med små barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
Al Tawfiq Plaza Hotel”
nothing good
the room provided had no hot water and the bathroom was smelly.
Recenserad 24 december 2013
8,0
Fantastiskt
NASEERUDDIN från USA
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i maj 2013
nice hotel”
staff, cleanliness and closeness from Masjid Kaaba
good
Recenserad 02 juni 2013
6,8
Trevligt
Hilal från Oman
Grupp
Trebäddsrum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2018
Trevligt”
المسافة ليست كما في الاعلان فهي بعيدة عن الحرم اكثر عن 900متر وايضا لايوجد مطعم وخدمات غسيل وكي ملابس كما ذكر الاعلان
Recenserad 02 juni 2018
2,0
Abdalkarim från Saudiarabien
Ensamresenär
Trebäddsrum Standard
Bodde en natt i juni 2017
سيء جداً و تعامل كذب في كذب ”
لم ارى بحياتي فندق مثله بالسوء حتى اني ألغيت الحجز بسبب سؤ التعامل و كذلك موقع اجودا اسوء منه لانه لا يحل المشكلة بل يزيدها
Recenserad 21 april 2018
5,2
ibrahim från Saudiarabien
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i mars 2018
Över medel”
غير جيد رغم قربه من الحرم الي حد ما
Recenserad 15 mars 2018
3,6
fawaz från Saudiarabien
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde en natt i juni 2017
Acceptabelt”
قريب من الحرم في المواسم بس سعرهه غالي مقابل خدماته يضل واجهه رخيصه من الفنادق القديمة مافيه مواقف سيارات
Recenserad 09 juni 2017
5,2
mohamed från Saudiarabien
Ensamresenär
Dubbelrum
Bodde en natt i maj 2017
الفندق قديم والحمام به حسرات”
الفندق قديم والحمام ظهر به حشرات تعامل طاقم الفندق جيد
Recenserad 30 maj 2017
7,6
Mycket bra
ABDULLAH från Saudiarabien
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i april 2017
لمتوسطي الأعمار يعتبر جيد لأنه يحثك على المشي”
يساعد على المشي
Recenserad 26 april 2017
4,0
Essa från Saudiarabien
Familj med små barn
Fyrbäddsrum
Bodde en natt i februari 2017
يحتاج عنايه”
لا ارغب
Recenserad 05 februari 2017
5,2
hussien från Eritrea
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 2 nätter i januari 2017
٦٥”
الذهاب الى المسجد الحرام سيرا على الاقدام ولكن تستطيع الحجز في مناطق اخرى بنفس الاسعار وجوده اعلى ويتوفر لك النقل بالباصات ذات النقل الترددي طوال اليوم كله
Recenserad 03 februari 2017
5,2
ahmed från Egypten
Familj med äldre barn
Fyrbäddsrum
Bodde en natt i november 2016
فندق متوسط”
مكانه جيد ليس قريبا جدا من الحرم ولكنه مناسب النظافة جيدة المرافق والاثاث قديم الموظفين متعاونون
Recenserad 29 november 2016
4,0
ahmed från Egypten
Familj med små barn
Dubbelrum
Bodde en natt i november 2016
مكان جيد وفندق متهالك”
الموقع جيد ولكن ليس قريب جدا من الحرم حوالي 600 متر او اكثر من الحرم الاثاث ومرافق الفندق متهالكة وقديمة جدا المفروشات مغسولة ونظيفة لكن بها بقع وقديمة يصلح للمعتمرين العزاب لمجرد النوم وتغيير المبلابس اما العوائل فمستواه كمرافق تحت المتوسط مكانه جيد جدا تتوافر المواصلات وتوافر المطاعم والبقالات الموظفين جيدين ومتعاونيين جدا
Recenserad 06 november 2016
3,2
mohammad från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Fembäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
لا يوجد مواقف للسيارات والنظافة والرائحة ضعيفه نوعا ما بشكل عام يعتبر جيد من ناحية السعر والموقع فقط”
اتمنى الاهتمام اكثر بالنظافة
Recenserad 14 augusti 2016
3,6
said från Oman
Grupp
Trebäddsrum Standard
Bodde i 4 nätter i juni 2016
متوسط”
لا توجد خدمه جيده في الفندق ونظافته ما بمستوى جيد
Recenserad 24 juni 2016
10,0
Utmärkt
ihab från Saudiarabien
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
Riyadh ”
Excellent staff
Recenserad 19 juni 2016
4,8
Haitham från Oman
Grupp
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
لاشي”
قريب من الحرم المكي
Recenserad 14 juni 2016
3,6
khalil från Saudiarabien
Grupp
Trebäddsrum Standard
Bodde en natt i juni 2016
ا”
تعامل الموظف مع الزوار سي جدا
Recenserad 11 juni 2016
6,8
Trevligt
waleed från Egypten
Familj med små barn
Fyrbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
بعض التعديلات في الغرفة”
الاجهزة الكهربائية تحتاج الي صيانة وبعض الاهتمام
Recenserad 10 maj 2016
8,4
Fantastiskt
younis från Oman
Familj med äldre barn
Fembäddsrum
Bodde i 7 nätter i januari 2016
فندق عائلي”
النظافة العامة للفندق والراحة والهدؤ وقريب من الأسواق
Recenserad 25 april 2016
8,4
Fantastiskt
younis från Oman
Familj med äldre barn
Trebäddsrum Standard
Bodde i 7 nätter i januari 2016
فندق عائلي”
النظافة العامة للفندق والراحة والهدؤ وقريب من الأسواق
Recenserad 25 april 2016
6,0
anwar från Saudiarabien
Par
Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
عمره”
الموقع - السعر - التعامل
قريب من الحرم
Recenserad 29 juli 2015
7,7
Mycket bra
OSSAMA från Egypten
Familj med äldre barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
ناس محترمين”
الموظفين المكان السعر
Recenserad 22 juli 2015
6,3
Trevligt
HUSSEIN från Kanada
Par
Fembäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
الفندق مناسب أيام ليالي القدر”
تعامل الموظفين ووجود صاحب الفندق يومياً لمتابعة العمل مع ابتسامته الدائمة ووجود الماء واللبن والشاي بكميات كبيرة مجاناً
تعتبر جيدة والفندق ليس ببعيد عن الحرم وتعامل الموظفين ممتاز بالرغم من الازدحام الا انهم مبتسمون ويقدمون المساعدة ولكن عندي ملاحظة لا توجد خدمة التنظيف اليومي للغرف وصوت المكيف مزعج جداً ورحت شفت غرفة ثانية نفس الصوت للمكيف
Recenserad 20 juli 2015
6,3
Trevligt
AHMED från Saudiarabien
Familj med små barn
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
عمرة”
موظفي اﻹستقبال،اﻷسرة مريحة،توجد بقالة قريبة
جيدة
Recenserad 23 januari 2015
7,3
Mycket bra
younis från Oman
Familj med små barn
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
فندق عائلي”
نظافة الفندق والهدوء وموقعة الجيد والمناسب
Recenserad 22 augusti 2014
7,3
Mycket bra
younis från Oman
Par
Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
فندق عائلي”
نظافة الفندق والهدوء وموقعة الجيد والمناسب
Recenserad 22 augusti 2014
3,0
moustafa från Egypten
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 4 nätter i april 2014
اقامة سيئة،خدمة سيئة،لا يوجد مواقف سيارات،موقع سئ”
لا شيء
سيئةجدا
Recenserad 09 april 2014
7,3
Mycket bra
Hisham från Egypten
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 4 nätter i januari 2014
فندق معقول”
القرب من الحرم ، المنطقة تجارية عامرة ، سهولة المواصلات
، الفندق جيد الى حد كبير والقيمة مقابل المال معقولة ، والمواصلات سهلة ، يعيبه عدم وجود مواقف لسيارات نهائيا ، واقرب موقف بعيد جدا بمحبس الجن ،،، يحتاجون للاهتمام بالنظافة كثيرا
Recenserad 23 januari 2014
4,3
Fahad från Saudiarabien
Grupp
Fyrbäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
اداء عمرة بالعشر الاخيرة من رمضان”
قرب الفندق من الحرم ح
Recenserad 15 augusti 2013
6,7
Trevligt
Shah från Singapore
Familj med små barn
Fembäddsrum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
ok”
murah
Baik
Recenserad 09 januari 2015