Mycket bra 7,7
baserat på 3648 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3648 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Mats från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 11 nätter i december 2014
lugnt
läget, polerna,personalen
trevligt hotell med bra läge, enkel standard,hade otur att få rum mot en rivningskåk, men rummen med balkong mot polen är fina
Recenserad 06 januari 2015

Ali från Sverige
Par
Standardrum
Bodde i 5 nätter i december 2014
Lyhörd hotell
Inget vidare om man vill sova lugnt
Väldigt lyhörd hotell med ingen ljudisolering!!
Recenserad 26 december 2014

peter från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i november 2014
perfekt
läge rum pool
underbar ställe
Recenserad 06 december 2014

peter från Sverige
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2014
bra hotell
läge personal pool
inget att klaga på bara plus
Recenserad 06 december 2014

peter från Sverige
Familj med små barn
Bodde i 2 nätter i november 2014
bra hotell
pool personal rum allt ok
inget att klaga på
Recenserad 06 december 2014

Tony från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2014
bra hotell
centralt läge med pool och bra frukost
Jag trivdes bra under min vistelse
Recenserad 14 oktober 2014

Par från Sverige
Par
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 14 nätter i februari 2014
Mycket sämre än beskrivningen,
Nära Bangla och Jungceylon trevlig personal
Helt okej,men blev besviken på att det var så smutsigt och nedgånget. Takpoolen är inte ens värd att gå till.. Helt ok om man fått rummet billigt. Det borde heta Amata Hotell och inte Resort.. Vi har bott på många billigare hotell i Patong som haft mycket högre standard för pengarna. Men som sagt trevligt om man förstår att det är ganska nedgånget.
Recenserad 12 mars 2014

Susanne från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxerum med poolutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Inte värt pengarna, dålig frukorst.
Sängen, läget & trevlig personal
En besvikelse, dålig frukost, fukt i rummet, kaffekokare fanns men ej kaffe eller kopp( så man fick köpa själv), annars bra läge, nära till strand och shopping. Natt livet om man är ute efter det.tyst på nättErna,liten söt pool fanns men dåligt m solstolar och lite sol pga höga byggnader, typ en innegård . Men har man inga krav å betalar Max 250kr per natt w det acceptabelt, kommer inte rekommendera detta hotell.
Recenserad 23 februari 2014

Rolf från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
fint hotell
det är helt o rent
Recenserad 12 januari 2014

Dennis från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 17 nätter i juni 2013
Trevligt hotell nära till strand och nattliv
Det har ett bra läge nära till "allt". Väldigt trevlig personal samt trevliga pooler.
Vi spenderade nästan 2 veckor i det här hotellet och har inga direkta klagomål. Testade rumservice några gånger och de var väldigt snabba. Städningen var bra, dock glömde dom ibland att fylla på saker. Tog två handdukar och la bara en ny :) Hyfsat nära till stranden men tar ändå 5-10 min och ca 5 min till bangla. Väldigt nära till uteliv men ändå rätt lugnt i hotellet.
Recenserad 17 juli 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: