Anjum Hotel Makkah: Boka nu

2017

Omdömen för Anjum Hotel Makkah

Fantastiskt
Baserat på 310 omdömenSe vad andra gäster sa
8,0
91 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (310)Omdömen från Booking.com (3654)
8,0
Fantastiskt
Baserat på 310 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,6
Faciliteter7,9
Läge7,7
Komfort och kvalitet8,4
Service8,3
Valuta för pengarna7,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
العربية
English
Français
Rumstyp
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Juniorsvit utsikt över Haram
Enkelrum med utsikt över staden
mer
Sortera efter
Visar 188 verifierade gästkommentarer
8,4
Fantastiskt
Ibrahim från Indien
Familj med små barn
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde en natt i mars 2017
Good 5star with great price ”
Value for money
Recenserad 02 april 2017
8,8
Fantastiskt
Kausar från Pakistan
Grupp
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 4 nätter i februari 2017
Fantastiskt”
Good hotel.
Recenserad 02 mars 2017
9,2
Utmärkt
Abdul från Pakistan
Ensamresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde en natt i januari 2017
It was really nice next to Haram”
It was really nice next to Haram
Recenserad 15 februari 2017
8,8
Fantastiskt
Fatima från Förenade Arabemiraten
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 7 nätter i januari 2017
The hotel was good for umra reasons but the wifi was not. breakfast stuff were nice thanks to Mohmad”
The hotel was good. The stuff were helpful. Breakfast buffet was the same every day but Mr.Mohamad, floor manager was a kind and helpful man. Going to harm was easy because of elevators &I underground walk. But taxi to Jedda was expensive and cars available only small salon and 4wheel😞, we had to take outside taxi more cheaper. As a whole the hotel was good to very good especially for families. Om Rashed, the special boy
Recenserad 24 januari 2017
8,0
Fantastiskt
karima
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 3 nätter i december 2016
Good hotel ”
Near to kabba to get 74
Recenserad 30 december 2016
10,0
Utmärkt
ABDUL från Kanada
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 5 nätter i december 2016
son and mother”
nice and very friendly
Recenserad 28 december 2016
9,2
Utmärkt
OSAMA från Bahrain
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i december 2016
Couple ummrah”
Nice location Near king abdulla new construction building
Recenserad 19 december 2016
8,8
Fantastiskt
Ubeydullah från Turkiet
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i november 2016
One of the best hotels to stay during Umrah”
Good location, nice service, clean rooms...
Recenserad 07 november 2016
6,4
Trevligt
Hussain från Bahrain
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
far”
far to Haram
Recenserad 30 oktober 2016
9,2
Utmärkt
abdulhafeedh från Oman
Affärsresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i oktober 2016
Nice hotel”
Hotel is so nice but breakfast is having limited varieties
Recenserad 17 oktober 2016
4,4
shazia från Saudiarabien
Par
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2016
Not good”
Parking space not available Very costly parking 240 SAR. Per day
Recenserad 10 juli 2016
7,2
Mycket bra
Abdullah från Saudiarabien
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Nice hotel”
All the hotel around haram i think it's deserved 3 to 4 star maximum only
Recenserad 22 juni 2016
10,0
Utmärkt
Khurram från Pakistan
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 5 nätter i juni 2016
very good hotel ”
very good hotel
Recenserad 20 juni 2016
4,8
Abdullah från Saudiarabien
Ensamresenär
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Good”
It is good hotel
Recenserad 19 juni 2016
5,2
ebrahim från Förenade Arabemiraten
Grupp
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Normal”
Not very good
Recenserad 19 juni 2016
8,8
Fantastiskt
saleh från Saudiarabien
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i juni 2016
It is a good hotel, entry to Al Haram is not that good”
Food is just ok !
Recenserad 18 juni 2016
8,0
Fantastiskt
Abdullah från Saudiarabien
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Nice hotel”
Nice hotel and new
Recenserad 18 juni 2016
8,0
Fantastiskt
Alhaji från Nigeria
Affärsresenär
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i april 2016
Good”
1
Recenserad 26 april 2016
8,8
Fantastiskt
afaq från Pakistan
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 3 nätter i april 2016
very good”
it was a good experience, a few hick ups. banquet staff was rude during breakfast and ready to make a scene with a guest. i have spoke with ADIL F&B director but he never got back to me. i have not received my wake up call as well. the only good thing i know about this hotel was the manager on duty at check out. amazing guy. he was not just listening to what i had to say but he knew how to make a guest feel happy satisfied.
Recenserad 23 april 2016
7,7
Mycket bra
ABDULRAHMAN från Saudiarabien
Ensamresenär
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i januari 2016
Nice and good location”
Location, Comfy and staff
Recenserad 21 januari 2016
8,3
Fantastiskt
AMJAD från South Sudan
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i april 2015
very good”
hotel is good , location and staff
Recenserad 09 december 2015
6,7
Trevligt
Sajid från Pakistan
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i november 2015
Stay at Anjum Hotel ”
1. Location 2. Extra beds under the existing beds.
AC was not working properly, although outside temp was not so high. It take half hr to find a parking space inside hotel, parking area is very small as compared to the hotel size and no of rooms, no reserved parking facility, its on first come first serve basis, so its risky to depend on hotel parking, we went there in Off season but find it difficult to get the parking space. Poor Wifi performance. There was no electric socket inside washroom to use electric shaver or hair dryer. Min temp setting for AC is 22deg which never achieve.
Recenserad 07 november 2015
7,7
Mycket bra
meerah från Förenade Arabemiraten
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i juli 2015
very good but ...”
the location, the stuff and clean
It's was great, we loved this hotel , the only thing we didn't like in Anjum is the food. We prefare to go out and eat.
Recenserad 09 juli 2015
7,3
Mycket bra
saleh från Kuwait
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i juni 2015
front desk staff not profeesional ”
food,clean and secure
perfect
Recenserad 02 juli 2015
8,3
Fantastiskt
Ahmed från Förenade Arabemiraten
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Nice stay”
Location
Recenserad 28 juni 2015
8,3
Fantastiskt
Mahmoud från Egypten
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2015
very nice hotel”
Dining,cleanliness,good hospitality
comfortable
Recenserad 23 juni 2015
8,7
Fantastiskt
rashid från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde en natt i mars 2015
good”
good
Good
Recenserad 17 mars 2015
9,3
Utmärkt
Muhammad från Indonesien
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Clean Rooms and nice breakfast”
Good hotel, rooms are clean, choices of food during breakfast
I am happy to stay with my families, we stay on two rooms for two nights. The hotel is quite safety and clean. Have a space for park my car. Unfortunately the parking is not free, we pay for two nights. The distance to Masjidil Haram is little far. It is close to eye but far on foot.
Recenserad 21 januari 2015
10,0
Utmärkt
Hammad från Pakistan
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 5 nätter i december 2014
Best Experience”
Comfort at its best, near to Haram, extremely good service
it was an amazing experience and I loved it.
Recenserad 29 december 2014
7,0
Mycket bra
Jawad från Pakistan
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i december 2014
Good hotel.”
location
Good
Recenserad 28 december 2014
8,7
Fantastiskt
Khalid från Saudiarabien
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde en natt i december 2014
Good location and value”
Staff
Recenserad 27 december 2014
5,0
sattam från Saudiarabien
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde en natt i december 2014
Nice hotel with good location ”
The best three thing are the location and parking lot and the easy access to the parking area. It was good but I would prefer other hotels if I find avaliblity
It was good but I would prefer other hotels if I find avaliblity
Recenserad 27 december 2014
6,0
kiran från Storbritannien
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i december 2014
Not for people with young families and restricted ”
Late check out time,food and room service facility.
Reasonable stay.Was too noisy because of the construction work.Staff struggled to communicate in English.Mentioned children's club/ child minder services in the information but none of the staff knew it existed! Atleast 7-10 mins walk from haram Shareef and very unsafe as we had to make our way through a very busy main road .In the information it said own private tunnel leading to haram but that is just to come out if the hotel and it does not lead you to haram.Avoid if restricted mobility.
Recenserad 27 december 2014
6,0
ALi från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i november 2014
The only good thing is that you can see holy harm ”
rate, harm view & privet parking
It was quite far away from noise .it has privet parking which make the hotel very special I thing it will best when the extinction of harm will complete . I was very very disappointed and surprised when there is no baby coat.
Recenserad 26 november 2014
8,0
Fantastiskt
mohamed från Egypten
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 4 nätter i juli 2014
good”
all good
nice
Recenserad 28 juli 2014
10,0
Utmärkt
Obaid från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Great atmospher ”
Good service-nice location-beautiful view
Recenserad 27 juli 2014
7,3
Mycket bra
Attig från Qatar
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 3 nätter i juli 2014
Locaton and staff and cheeap ”
New hotel staff are frindlly close to haram
Not bad it good hotel for family for big numbers of family this hotel it will be nice
Recenserad 22 juli 2014
9,6
Utmärkt
MALIKA från Marocko
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2017
Séjour à mecque”
Hotel proche du haram. Personnel sympathique surtout de cuisine .
Recenserad 11 juni 2017
9,6
Utmärkt
Ali från Algeriet
Grupp
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i mars 2017
Omra”
Tout ok
Recenserad 27 mars 2017
8,8
Fantastiskt
Ali från Algeriet
Grupp
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 9 nätter i mars 2017
Fantastiskt”
Bien
Recenserad 25 mars 2017
10,0
Utmärkt
Hadi från Algeriet
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i januari 2017
Baraka allah fikoum ”
Personnel aux petits soins, style de l'hôtel. Seul inconvenient le Parking à 120 SAR.
Recenserad 14 januari 2017
8,0
Fantastiskt
Fawaz från Saudiarabien
Ensamresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar Haram
Bodde i 2 nätter i maj 2018
85”
الايجابيات رغم الضغط في فترة وجودي في رمضان لكن انجاز الموظفين ممتاز والنظافة ممتازة جداً والشاهي الموجود في الغرفة لم اجد مثله بصراحه وايضا ضيافة بالفاكهة جميلة جداً ويمتاز ايضا بجلسات خارجية تقدم العصيرات والسناكات والمطبق المميز فانصح به دوما ولكن يوجد سلبية بسيطة اتمنى زوالها وهي المواقف للسيارات لابد ان تكون مجانية ومنظمة اكثر وجزيتم خيراً
Recenserad 11 juni 2018
6,4
Trevligt
ALI från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 2 nätter i juni 2018
رحلة إيمانية قصيرة ”
تعامل موظفين الاستقبال ممتاز وجميل كذالك جميع موظفين الفندق قمة في الأخلاق وموقع الفندق لابأس به. الذي لم يعجبني تصميم الفندق مع نظافة الغرف ودورات المياه أعزكم الله الموكيت في الغرفة متسخ وفيه بقع كثيرة الاثاث مستهلك بعض الشيء كذالك فرش المسجد عادي جدا وغير مريح والبوفية غير منظم ومتعب ومتفرق أثناء تعبئة الصحن .
Recenserad 09 juni 2018
8,8
Fantastiskt
ahmed från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 3 nätter i juni 2018
افضل فندق في رمضان ”
قريب من التوسعة الجديدة لا يوجد زحام في الطريق من والى الحرم بوفيه السحور جداً كبير والطعام مما لذ وطاب تعامل جداً راقي عند اذان المغرب في رمضان يتم احضار القهوة والتمر مجاناً في المصلى وايضاً البهو جزاكم الله خير
Recenserad 06 juni 2018
9,2
Utmärkt
saif från Oman
Affärsresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i maj 2018
للفخامه عنوان”
الفندق لا نقاش عليه كل سفره أزور فيها المملكة بالاصح الحرم المكي ما انزل الا معاكم الفندق راقي التعامل خلوق المكان مميز الاكل والأفطار ف رمضان عجيب السحور متنوع ولذيذ ..... الفندق بأمانه تشعر فيه بروحانية المكان
Recenserad 31 maj 2018
7,6
Mycket bra
Ahmed från Saudiarabien
Grupp
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i maj 2018
أتمنى أتكون سيارة قولف موجودة لنقل المعتمرين و كبار السن ”
أتمنى يكون الاكل منوع في البوفية ما يختص في أكل معين مثالا ان يكون الاكل كلها اللحم
Recenserad 24 maj 2018
8,0
Fantastiskt
almanea från Saudiarabien
Par
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde en natt i maj 2018
فندق جميل”
الايجابيات النظافه عاليه الفطور والسحور متنوع ولذيذ الموظفين محترمين واخلاقهم عاليه التاكسي يوصل الى باب الفندق السلبيات بعده عن الحرم يعني لازم تمشي مسافه وتقطع شارع
Recenserad 20 maj 2018
6,8
Trevligt
Barrak från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Klassiskt rum med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2018
كانت تجربه لابأس بها ”
موقع مناسب بنهاية توسعة الملك عبدالله مقابل جبل عمر وممتاز للي يحبون المشي ..الى ساحة الحرم تقريبا خمس الى سبع دقائق يعتبر بعيد على كبار السن.الافطار بوفيه مرضي. نظافة دورة المياه سيئه ويوجد حشرات صغيره. التكييف ممتاز.ا مغسلة الملابس اسعارها نار ولانصح بها لكوي الشمغ كويهم سيء جدا جدا جدا.
Recenserad 09 april 2018
9,2
Utmärkt
Mohamed från Kuwait
Familj med små barn
Klassiskt rum med 2 enkelsängar - City
Bodde i 3 nätter i mars 2018
Utmärkt”
رائع جدا جدا جدا
Recenserad 06 april 2018
8,8
Fantastiskt
abdulwahab från Saudiarabien
Ensamresenär
Enkelrum med utsikt över staden
Bodde en natt i april 2018
موقع ممتاز ومرافق جيدة”
الايجابيات: سعر ممتاز يفي بالغرض افضل مصاعد جربتها في مكة من حيث السرعة والاتساع جلسات خارجية جميلة السلبيات: هي عبارة عن سلبية غير مسؤول عنها الفندق ، وهي عدم الانتهاء من توسعة الملك عبدالله، اذا تم الانتهاء منها فسوف يكون الفندق هو الاقرب الى الحرم
Recenserad 06 april 2018