Utmärkt 8,4
baserat på 1048 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1048 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Lai från USA
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Location , services and location
Great hotel in very busy area convenient for touristing, eating , shopping . Staff is great ! will come back .
Recenserad 08 februari 2016

Nataporn från Thailand
Grupp
Deluxe Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Staff very helpful
Staff very helpful
Nothing much to eat around hotel you need to walk down the hill to have some food. Staff very friendly and helpful.
Recenserad 08 februari 2016

Cedric från Frankrike
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i februari 2016
Aquarius Legend hotel is the place to be in Hanoi!
Amazing staff, great location, nice rooms, tasty breakfast....
Nothing to say! This hotel is just perfect. I really enjoyed my stay. The staff is so great and the location cannot be better in Hanoi! Just get there and enjoy! Highly recommended!
Recenserad 04 februari 2016

Earl från Kanada
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Went back and would again
Hanoi was cold and wet but this staff made it feel good. They treat you like a VIP Booked airport transfer and travels from them and all were good
Recenserad 03 februari 2016

Cedric från Frankrike
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Aquarius Legend Hotel
Great staff, nice hotel, good location!
Everything was great! Highly recommended!
Recenserad 03 februari 2016

Hoang från Vietnam
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2016
Everything is okay
Good location, small room, staff ok but not professional
Recenserad 01 februari 2016

Son från USA
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Nice hotel with great location and friendly staff
Staff friendliness, great location, good price value for central Hanoi
Everyone from reception desk, porter, kitchen staff and management are extremely friendly and are eager to offer advises for sightseeing, food venues. We also love the location of the hotel which is centrally near the Old quarter and Hoan Kiem lake and yet it is not as noisy as other street.
Recenserad 31 januari 2016

Rolando från Kanada
Grupp
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Charming and fantastic hotel!
Staff's attention to detail, Location, Price
It only gets better and better. The staff truly makes you feel right at home. Nothing is impossible for them. I would highly highly recommend this hotel to anyone...
Recenserad 24 januari 2016

MATTHEW från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Lovely service
The staff give a super friendly welcome here,they are fun to joke with. Probably are better deals around in terms of value for money, and you can hear noise in the corridors a lot, but these are minor issues,the cafe next door made some of the best coffee I've had.
Recenserad 23 januari 2016

Janis från USA
Par
Familjesvit för 4 personer
Bodde en natt i januari 2016
They have it all
Location, price, staff
Wonderful
Recenserad 20 januari 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: