Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 978 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Service 7,2
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 5,6
Sortera efter

Xianhui från Singapore
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Value for money
Clean, good location
Recenserad 04 augusti 2016

Noor från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
Nice view!
No complaints from the guest as this is a wonderful place to stay!
Recenserad 29 juli 2016

AHMAD från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2016
Great Stay
Recommended!
Recenserad 25 juli 2016

Kethy från Brunei
Reste med partner
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good location
The room was good however it's smell bit moldy, some part of the wall worn off, cleaner didnt clean the room properly and cleaner didnt throw some rubbish out. The hotel is walking distance to Pullman, SpringMall, restaurants and bars. The swimming pool is not deep!!
Recenserad 19 juli 2016

LEE från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
satisfaction
happy with my stay
Recenserad 18 juli 2016

SENG från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
3
lobby at 4th floor, not convenient
Recenserad 18 juli 2016

Julia från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i april 2016
Great Location
The location of the hotel is superb. Walking distance to the waterfront and seafood restaurants. Hotel need a lot of refurbishment and maintenance as it appears quite run down.
Recenserad 14 juli 2016

Emma från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxe Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Aidilfitri @ Ariva
The 2-bedroom apartment (for 4) suited our needs, and with only one extra person with us-making it 5 pax, they could have waived the trifling RM10 that was charged for the extra person for breakfast because the breakfast spread could definitely use a total overhaul. Apparently, the management of the coffeehouse is separate from the hotel, which is a bit puzzling. Staff were helpful and overall it was smooth. Rooms were a bit outdated but good enough for decent accommodation. A good breakfast spread would have made the difference though.
Recenserad 13 juli 2016

Obarieeh från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
Recommend
Nice and compatible
Recenserad 13 juli 2016

Agusdasa från Indonesien
Familj med småbarn
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
.
.
Recenserad 10 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: