Fantastiskt 9,2
baserat på 100 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Fantastiskt



baserat på 100 omdömen
  • Renlighet 9,6
  • Faciliteter 10,0
  • Läge 9,3
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,1
  • Valuta för pengarna 8,9
  • Mat/Middag 8,8
Sortera efter

Susan från Tyskland
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Beatifull Location in the wineyards
Room, Location, atmosphere
Beautifull wineyards with high comfort rooms and a realy nice atmosphere. Breakfast with a too little choice compared to other 4 or 5 Star hotels. Dinner was too expensive for the value.
Recenserad 09 november 2014

Laura från USA
Reste med partner
Courtyard Rum
Bodde en natt i november 2014
Great Wineland Hotel
Beautiful setting, well appointed room and good food. A special experience.
We had a fantastic stay and wished we could have spent another night.
Recenserad 07 november 2014

Ed från USA
Reste med partner
Courtyard Rum
Bodde i 3 nätter i september 2014
Great hotel
Wine food comfortable
Auperb
Recenserad 24 september 2014

Martin från Storbritannien
Reste med partner
Classic-rum
Bodde i 5 nätter i juli 2014
Really enjoyable hotel.
Location - views - staff
A good place to stay. Our room was very comfortable with lovely views. The balcony was large and it was good to sit out with a bottle of Asari wine.
Recenserad 11 september 2014

Almero från Sydafrika
Affärsresenär
Courtyard Rum
Bodde en natt i augusti 2014
Excellent
Excellent Service, Excellent Food, Excellent decor!
Stay was Excellent! I will definitely stay there again, and I have already recommended it to all my Family, Friends & Colleagues.
Recenserad 10 september 2014

Guy från Israel
Familj med äldre barn
Classic-rum
Bodde i 2 nätter i september 2014
great stay
food, views and great staff
Just great!
Recenserad 09 september 2014

Marlana från Sydafrika
Reste med partner
Classic-rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2014
Luxury with view
Views, comfort, privacy
The accommodation at Asara was superb! Stunning views, privacy and great food. If you want some tranquility in the winelands but still only be 10 minutes from the centre / hub of Stellenbosch, this is the place to stay. This is our new favorite spot in Stellenbosch and will be back.
Recenserad 17 augusti 2014

Omar från Saudiarabien
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2014
Love it
Location and luxury suite
Awesome but the Garden view wasn't good
Recenserad 15 augusti 2014

Omar från Saudiarabien
Reste med partner
Executive Svit
Bodde en natt i augusti 2014
MUST try it
Luxury suite, View
Wonderful and amazing
Recenserad 15 augusti 2014

Declan från Storbritannien
Reste med partner
Courtyard Rum
Bodde i 7 nätter i juli 2014
A great place to stay for touring the Western Cape
Location, Wine and Service
We loved it!
Recenserad 11 augusti 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: