Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 1217 omdömen
  • Renlighet 6,3
  • Faciliteter 5,0
  • Läge 7,6
  • Bekvämligheter på rummet 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta för pengarna 6,1
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Nur från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i januari 2015
only go there for the view
beach, pool and view
loving the heavenly view. staff is friendly. just that it is not well maintained.
Recenserad 09 januari 2015

KOK från Malaysia
Reste med partner
Deluxe regnskog
Bodde en natt i januari 2015
Place for relaxing.
Nature, privacy and quite
Good, nice seaview
Recenserad 09 januari 2015

Rosaidah från Malaysia
Gruppresenär
Deluxe regnskog
Bodde i 2 nätter i juni 2014
What you pay is not what you get
Everything is chargeable even if you need iron or hairdryer. The room looks old and the service is very bad.
Recenserad 07 januari 2015

houman från Frankrike
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i januari 2015
pleasant
calm, beach and family pool
breakfast and food quality is poor
Recenserad 06 januari 2015

lora från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i maj 2013
great view
peaceful
Great beach
Recenserad 05 januari 2015

Mohamet från Malaysia
Reste med partner
Deluxe regnskog
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Damai Beach is better than Damai Puri
Views, Location & Alternative Dining
I expect it to be better than damai beach resort since it is much expensive,but it was a big disappointment with the room's layout and materials. The bathroom was 60% clean plus the toilet doesn't work well, had some flushing problem. The win for me are the views. The food was So-So..a big turned-off for me was the frozen sausages for breakfast..I would recommend Damai Beach instead for comfort and better food.
Recenserad 05 januari 2015

Izabella från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i december 2014
We went to spend New Year's Eve and day.
The sea
No effort was made to provide a celebration. Even the staff were bored and the hotel seemed deserted. Only I of the bards was open.
Recenserad 04 januari 2015

Andy från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum med havsutsikt
Bodde en natt i januari 2015
Lousy !!!!
Tress, oceans and the air.
Will never go again!!!!
Recenserad 03 januari 2015

Charles från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe regnskog
Bodde en natt i december 2014
A CostConcious 4 Stars Hotel
Family Pool, Clean Room with Beautiful Scenery
Apart from the abandoned and badly maintained tennis court, shelters (maybe previously a SPA house),torn towels and extra charges for invited guest of honors that only have a brief visit, the staff here were friendly and helpful. Recommended for travelers who are not fussy about the amenities but purely to enjoy the surreal and wonderful tropical scenery while spending quality time with children.
Recenserad 29 december 2014

tonnii från Malaysia
Reste med partner
Deluxe regnskog
Bodde en natt i december 2014
well built but poor maintenance
location, friendly staff, good security
Cleanliness and maintenance need to be improved
Recenserad 27 december 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: