Utmärkt 8,5
baserat på 596 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 596 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 6,7
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Wilson från Filippinerna
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i april 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Recenserad 02 maj 2014

Wilson från Filippinerna
Par
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde en natt i april 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Recenserad 02 maj 2014

sue från Australien
Familj med äldre barn
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i april 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Recenserad 02 maj 2014

SOON från Malaysia
Affärsresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i april 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Recenserad 26 april 2014

Ron från Nya Zeeland
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 3 nätter i april 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Recenserad 26 april 2014

binh från Sverige
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2014
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Recenserad 23 april 2014

matti från Finland
Par
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde en natt i mars 2014
Small budget hotel
location
Small budget hotel in very good location as it is close to the lake and night market. Room was small but clean and nice decor. Breakfast 's ok.\
Recenserad 17 april 2014

Santa från Indonesien
Grupp
Svit med balkong
Bodde en natt i april 2014
High quality boutique hotel
quality of the room, cleanliness, location
Stay for a night before our group departure. This is a small hotel with really hrigh quality standard. Room very tidy, clean and the bathroom sanitary equipments are superb. Tucked in the small alley (Hang Hanh street, the hotel surrounded by lots of eateries. Hoan kiem lake is couple steps away.
Recenserad 16 april 2014

Douglas från USA
Ensamresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 4 nätter i mars 2014
Great value superb staff
Staff, location breakfast
Excellent value, the staff deserves an a plus
Recenserad 06 april 2014

HIRANO från Japan
Affärsresenär
Superior dubbel med sjöutsikt eller fönster
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Ok
Frieny, good sense of humor in front desk, efficient
Overall was ok if the accommodation Better to stay lower price and there are more better. Floor in room was not that clean.
Recenserad 28 mars 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: