2015
Mycket bra 7,7
baserat på 9044 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 9044 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Gunnel från Sverige
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Utmärkt läge men små rum
Nära till allt
Bra med internet och saftybox på rummet. Mycket riklig frukost.
Recenserad 25 februari 2011

Thomas från Sverige
Affärsresenär
Harbour utsikt mot parken
Bodde i 2 nätter i april 2010
Centralt
Rena och hela rum.
Rumet lite litet. Några tv kanaler hade dålig motagning. Om man ville ha late checkout var det väldigt dyrt.
Centralt hotel i Hong Kong. Ligger alldeles intill parken. Gångavstånd till det mesta. Natt marknade bara 1 kvarter bort. Trevlig och tillmötesgående personal i receptionen. I hotellet finns en utställning om scout rörelsen i Hong Kong, finns även en liten affär där man kan handla scout relaterade artiklar. Runt hörnet fanns shuttle buss till tåget som går till flygplatsen.
Recenserad 06 maj 2010

AJAY från Indien
Affärsresenär
City Vista
Bodde i 6 nätter i september 2016
pleasent stay
its a nice hotel. the breakfast is good however the rooms are relatively small. overall decent stay.
Recenserad 26 september 2016

CHIA från Taiwan
Ensamresenär
City Vista
Bodde en natt i januari 2014
Smell like cigarettes
The room was clearn but smell like cigarettes. Its at good location near the subway station.
Recenserad 25 september 2016

Kingsley från Hongkong
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i september 2016
Very convenient
Close to Jordan and Austin station. Within walking distance to Canton Road
Recenserad 25 september 2016

RYAN från Filippinerna
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent location for foodies
Great value in TST side of Kowloon. There's a free bus transfer from Kowloon station to the hotel. Also, the best restaurants in TST are just a few minutes of walk away. Subway (Jordan station) is 2 minutes away as well. Rooms are small, as most HKG hotel rooms are, and the facility is a bit dated but if you're spending most of your day outside, this shouldn't be a deal breaker. My room also has a great view of Kowloon Park, TST, and HKG island skyline.
Recenserad 25 september 2016

GOH från Malaysia
Par
City Vista
Bodde en natt i mars 2013
Location
Very small room but the location is great
Recenserad 25 september 2016

Seungshin från Sydkorea
Familj med små barn
Familjerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
good
clean & good to stay
Recenserad 24 september 2016

Khor från Malaysia
Ensamresenär
City Vista
Bodde en natt i augusti 2016
the nice location and convenient near shopping mall
good to stay will come back again
Recenserad 23 september 2016

Ka från Singapore
Grupp
City Vista
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great location. Value for money.
The location is fantastic and view is great without or without the park. WiFi is easy and good and love their handy phone which you can bring out to the street with you to make calls (both local and overseas for free). Only they don't have gym but you can exercise at the park just below the hotel, which has a public gym and swimming pool too. The price they offer certainly worth staying here again and again. ;)
Recenserad 22 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: