Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 2008 omdömen
  • Renlighet 6,5
  • Faciliteter 7,3
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 6,7
  • Service 6,5
  • Valuta för pengarna 7,5
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Emma från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2010
inget vidare hotell.
ingenting.
rummet vi fick var riktigt äckligt, lukten av urin, slitna rum, sängarna var inte bra.
vi skulle stanna 2 nätter, men det blev bara 1. vi checkade ut pga att vi inte trivdes.
Recenserad 21 december 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Glenn från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i september 2016
Great location
Good valve for money
Recenserad 27 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Nya Zeeland
Par
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great Value
Great value for money, nicer than was expecting. Beds/sheets etc. were brand new and clearly been retrofitted in a recent renovation/replacement. Staff friendly and helpful. Was happy, would stay again.
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Trevor från Australien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i oktober 2011
Good location
Enjoyed our stay
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Trevor från Australien
Grupp
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i januari 2014
Needs an update
Have stayed in the past but found this trip the facilities have dared. Breakfast had lots of bees hanging around open jam and honey which was offputting.
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

james från Storbritannien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice pool
Room o.k to good, quite at night but a bit of a walk from the main party area. Worth the reduce rate price during my stay.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Clinton från Australien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 9 nätter i september 2016
run-down and in need of renovations.
I stayed here with my brother in law. I booked 2 rooms for 9 nights and was bitterly disappointed. I moved to another hotel for 4 nights. The bed is terrible, it squeaks constantly and is not comfortable at all. The staff are nice except for 1 older lady at reception who is quite rude. The hosekeeper we had was lovely. She went out of her way for us. The food in the restaurant was terrible and the staff there were rude and unwelcoming. So i only ate breakfast there once. Even though i had it included for eveyday. I will definitely not be returning to Bakung Sari Hotel on my future trips to Bali. I do not recommend this hotel as there are much better in the area for similar price.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

sue från Australien
Par
Superior-rum
Bodde i 25 nätter i september 2014
Great
Great
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

sue från Australien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2014
Great
Great
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

sue från Australien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2014
Great for the price
Just need more steps into pool to steep for me
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: