Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 194 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

David från Storbritannien
Reste med partner
Superior Enkelrum
Bodde en natt i februari 2014
Couldnt wait to leave
Leaving
Staff not friendly room poor condition bar next to hotel noisy all night
Recenserad 04 mars 2014
Tycker du omdömet är användbart?

chaiya från Thailand
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde en natt i februari 2014
I am very disappointed to select this hotel.
Nothing
Room is not same to the picture they show. Room like a toilet. I check in an then have to go out for next hotel nearby. I cannot refund as the condition was agree with agora so waste money there.
Recenserad 19 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

WIRACH från Thailand
Affärsresenär
Enkelrum
Bodde i 3 nätter i december 2013
Good
Good
Good and smart nightlife in Chiangmai with comfortable room
Recenserad 19 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

VARALEE från Thailand
Ensamresenär
Superior Enkelrum
Bodde en natt i december 2013
Clean, Quiet, Privacy, Good Location
Price, Clealiness, Privacy
Ok with the equipment water and space, I can leave my luggage over 9 hrs before flight without complain
Recenserad 28 december 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Kim från Nya Zeeland
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 2 nätter i september 2013
Good
Clean good size
Recenserad 05 oktober 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Egkarach från Thailand
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 3 nätter i september 2013
convenience & in city
in city, near night life, convenience
easy to access from airport taxi to hotel (in city nimmarnhemin road), easy to get around new happening around there (coffee, food international or local, spa & massage), easy to walk or bike
Recenserad 25 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Juthamas från Thailand
Familj med äldre barn
Superior Enkelrum
Bodde en natt i september 2013
disappointed
downtown location, budget hotel
Room wasn't clean enough and a bit noisy from the bar next door. Room's totally different from the agoda photo website. If u need the stopover and budget hotel is ok if comparing by the price.
Recenserad 19 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Juthamas från Thailand
Familj med äldre barn
Enkelrum
Bodde en natt i september 2013
nightlife location and backpacker hotel
good location
the room was not clean enough and the door didn't working properly make me feel uncomfortable and unsafety. Also the shower tab was broken and we have to shower in the other room instead. The hotel locted beside pub and restaurant so a bit noisy during nightime.
Recenserad 19 september 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Porrawat från Thailand
Reste med partner
Enkelrum
Bodde en natt i augusti 2013
it is very nice boutique hotel
good location, nice design, very convenience
The location was great I can walk around there to have good food and nightlife
Recenserad 21 augusti 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Oaraween från Thailand
Reste med partner
Superior Enkelrum
Bodde en natt i februari 2013
comfortable and clean room
location, clean room, shopping
It was a low cost hotel but it was very nice as clean room, comfortable easily to go anywhere as it is in cebter and main road a lots of night life and food...internet was good location is great to access to attarctive place
Recenserad 31 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: