Mycket bra 7,9
baserat på 596 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 596 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Luciano från Australien
Par
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 8 nätter i maj 2013
Great location
staff very helpful, free shuttle to town
Very good, free shuttle to the town centre. Brendan is very informative and shuttle bus driver John very helpful.
Recenserad 23 juni 2013

Maria från Malaysia
Par
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Comfortable and convenient for backpackers
Very reasonably priced, impressive atmosphere
Great experience. The hotel design provides a wonderful and relaxing atmosphere. A nice change from the standard hotel stay. Good stay for the price.
Recenserad 23 juni 2013

Adrian från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 3 nätter i juni 2013
Good Value and Nice Environment
Value for money, great food, nice bar and good location
Recenserad 21 juni 2013

Joseph från Malaysia
Par
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde en natt i december 2012
relaxing
realx , easy , nature
room a bit smelly but overall satisfied
Recenserad 18 juni 2013

Maureen från Nederländerna
Familj med äldre barn
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 4 nätter i juni 2013
Nice hotel with lots of green, lovely pace to eat.
Pool, nice reception, flowers and greenplants
Nice stay, need always taxi for citycenter, Nice decoration with all the flowers
Recenserad 13 juni 2013

Kylie från USA
Familj med små barn
Familj - Anslutande rum
Bodde i 3 nätter i juni 2013
loved our stay at Basaga
pretty grounds, nice little pool, great staff
The grounds, pool and restaurant are what make Basaga. And the price. The rooms themselves are are basic, but always clean. The interconnecting family rooms is totally a deal for our family. You can't really walk anywhere from the hotel. You'll need a taxi or to rent something to get around town.
Recenserad 11 juni 2013

Kylie från USA
Familj med små barn
Familj - Anslutande rum
Bodde i 3 nätter i juni 2013
great little hotel worth the money
really nice setting, good price, decent breakfast
We've stayed many times at Basaga and will continue to go back. The interconnecting rooms are great for our family of 4 (2 small children). The little pool and grounds are beautiful. And Basaga happens to have some of the better western food in Kuching (which is lacking).
Recenserad 11 juni 2013

Inna från Ryssland
Par
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i juni 2012
Nice hotel for short visits to Kuching
good restaurant, friendly staff
Recenserad 07 juni 2013

barbara från Australien
Grupp
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 5 nätter i maj 2013
fantastic very friendly and helpful staff
staff beautiful gardens good bar
The staff were amazingly helpful and friendly. The rooms were beautiful. Great pool area relaxing
Recenserad 07 juni 2013

Wong från Malaysia
Par
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 3 nätter i juni 2013
Comfortable room but not use to open toilet
Quiet, clean, beautiful garden
Overall is good, except no TV in the room, and slow room service
Recenserad 07 juni 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: