Mycket bra 7,9
baserat på 596 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 596 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Saija från Finland
Ensamresenär
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 6 nätter i mars 2013
Comfortable stay
pool, restaurant and staff
It is a nice place to enjoy sun at the pool and do some daytrips to downtown or the national parks around Kuching. Staff is really nice and helpful.
Recenserad 14 april 2013

Maria från Filippinerna
Gruppresenär
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde en natt i augusti 2012
Great fun,fun,fun
Clean, Quiet, and cozy
Recenserad 14 april 2013

azura från Malaysia
Familj med småbarn
Verandah för 3 - inga barn tillåtna
Bodde en natt i mars 2013
comfortable and relaxing hotel
large bed, friendly staff, great breakfast
Recenserad 05 april 2013

Keith från Storbritannien
Reste med partner
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Felt completely chilled
room was excelletn, friendly staff. relaxed atmosphere
Recenserad 04 april 2013

Rabaah från Malaysia
Reste med partner
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 3 nätter i mars 2013
amazing...
staff,location and environment was awesome...
fast,easy,simple and great experience with the staff there..thanks a lot to Brandon :)
Recenserad 29 mars 2013

ralph från Storbritannien
Familj med småbarn
Svit
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Room a little musty. Taxi needed to town
Garden, pool and relaxing bar area
It was a lovely garden setting and the suite was a good size, right by the pool. The shower was basic and the room did have a slight smell. All in all, a good stay but the orangutang tour price was more than a taxi.
Recenserad 26 mars 2013

Siew från Malaysia
Reste med partner
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde en natt i mars 2013
Great Hotel
Big rooms, historic house, and outdoor swimming pool
This is a budget hotel, but a very good one. Large room, double bed, windows overlooking the courtyard. towels and 2 bottles of water per day are provided. breakfast is provided, but not really nice.
Recenserad 20 mars 2013

colin från Storbritannien
Affärsresenär
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i mars 2013
there is a nice feel to this hotel truly asia
the atmosphere is very good as well as the restaurant and bar area
i enjoyed my stay at Basaga they advertise three stars which they are but they go beyond that with nice staff and good bar staff,the place has a proper asian feel to it with the gardens and wooden floors and beams,it just has a good safe atmosphere for a very good price.
Recenserad 20 mars 2013

Juhyeon från Sydkorea
Familj med småbarn
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 2 nätter i mars 2013
Comfortable bed in a natural surrounding
Reasonable price, good location and beautiful surroundings.
Recenserad 13 mars 2013

Ilya från USA
Ensamresenär
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 2 nätter i februari 2013
Lovely hotel
Best feature of the hotel
Very nice hotel with pool, restourant, tour desk. Room is big, second level has chair outside room. I left my staff in hotel with 3 days when spend time in Bako NP. Hotel has loundry service.
Recenserad 10 mars 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: