Mycket bra 7,9
baserat på 593 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 593 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

CHENG från Malaysia
Affärsresenär
Huvudhus - deluxe king
Bodde en natt i mars 2016
Good location
5 min drive distance to The Spring Mall & Viva City Mall, green environment and nice restaurant.
Recenserad 03 april 2016

Kelvin från Malaysia
Reste med partner
Huvudhus - deluxe king
Bodde en natt i april 2016
Nice retreat!
Very relazing
Recenserad 03 april 2016

Huong från Malaysia
Familj med småbarn
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde en natt i mars 2016
A resort in the city centre
Greeneries & swimming pool in the midst of concrete jungle. Prompt room service before 12m, not available after that. Friendly staffs. Complimentary breakfast acceptable for 1 or 2 days but will get boring if longer stay due to limited variety. Near to the spring shopping mall.
Recenserad 31 mars 2016

Steven från Singapore
Gruppresenär
Tvåbäddsrum med sidoutsikt över poolen
Bodde en natt i mars 2016
Great place
I've stayed at Basaga everytime I'm in Kuching for the last couple of years. Has never disappointed me.
Recenserad 29 mars 2016

Bee från Malaysia
Affärsresenär
Familj - Anslutande rum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Value for money, comfortable place
Very cozy place, comfortable place, will come back again!
Recenserad 20 mars 2016

James från Storbritannien
Gruppresenär
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde i 6 nätter i mars 2016
Hidden gem with loads of character
Ambience, quiet and relaxed
Visited for a family wedding. Wanted something a bit more traditional rather than a modern, high rise hotel. Basaga, although not perfect, was all and more than we were after and was a good base for a busy week in Kuching. Yes you can get better but for the money it was good value.
Recenserad 12 mars 2016

Martin från USA
Reste med partner
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i mars 2016
A garden with a hotel inside
Beautiful large trees surrounding the rooms and restaurant. Food at restaurant was very good. Eric treated us well and we can felt at home. The bathrooms need to be updated. Book a tour with Brandon, he knows his stuff.
Recenserad 10 mars 2016

CHENG från Malaysia
Affärsresenär
Huvudhus - deluxe king
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Nice environment
Hotel is near to The Spring Mall, nice restaurant but it is value added if the property owner can set up a mini Gym Room.
Recenserad 07 mars 2016

CHENG från Malaysia
Affärsresenär
Huvudhus - deluxe king
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Nice Homestay
Near to The Spring Shopping Mall and like the design and environment.
Recenserad 25 februari 2016

Lim från Malaysia
Affärsresenär
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 9 nätter i januari 2016
as expected
as expected
Recenserad 19 februari 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: