Mycket bra 7,9
baserat på 596 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 596 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

hiengkui från Malaysia
Familj med äldre barn
Verandah för 3 - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i december 2015
happy stay
got swimming pool, car park & breakfast
Recenserad 28 december 2015

Hui från Malaysia
Reste med partner
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 3 nätter i december 2015
Comfortable room
Comfortable room, nice garden, friendly staff
Recenserad 21 december 2015

Christine från Malaysia
Familj med småbarn
Svit
Bodde en natt i december 2015
Everything is good except pillows smell differentl
Location, value for money on the room size, breakfast is awesome.
Family like it. Kids like the pool ,not too deep.
Recenserad 16 december 2015

CHENG från Malaysia
Affärsresenär
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 2 nätter i november 2015
Nice environment but 4 star room rate
nice swimming pool, nice restaurant & nice environment.
Overall is good just the room rate too expensive like 4 star hotel room rate, breakfast was too simple.
Recenserad 11 november 2015

sue från Australien
Reste med partner
Huvudhus - deluxe king
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Relaxing surroundings
the beautiful gardens, friendly staff, comfortable bed
A great place to unwind and get used to the tropical conditions. We we're in a Basaga House room which was a bit noisy with traffic but clean and roomy. It was great to have the restaurant on site and the staff were very friendly.
Recenserad 03 november 2015

Christophe från Frankrike
Familj med småbarn
Svit
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
-
Very good
Recenserad 25 oktober 2015

LEE från Malaysia
Familj med småbarn
Huvudhus - deluxe king
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Quiet stay near swimming pool wing
Great environment with flora and fauna
Great stay except first night where water pump malfunction. Staffs resolved it within few hours. Staffs meet minimum requirement except a few are really very friendly, smile sincerely.
Recenserad 14 oktober 2015

CHENG från Malaysia
Familj med småbarn
Familj - Anslutande rum
Bodde en natt i oktober 2015
Nice environment but room rate like 4 star hotel.
Nice environment, swimming pool, food are nice.
Overall good, just the room rate like a 4 star hotel.
Recenserad 07 oktober 2015

razi från Malaysia
Reste med partner
Dubbelrum med egen gårdsplan
Bodde en natt i oktober 2015
Nice room
Location facilities food
Satisfactory
Recenserad 06 oktober 2015

Angelina från Malaysia
Ensamresenär
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde en natt i oktober 2015
An overall pleasant stay!
The receptionist lady was indeed the most patient and pleasant front desk staff I've ever encountered. She managed to deal with guests with various issues. Love the tropical garden concept too.
Worth the money, room was super clean, pleasant ambiance, good food too for an affordable dining experience. Will definitely stay at Besaga hotel for my next Kuching trip.
Recenserad 04 oktober 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: