Mycket bra 7,9
baserat på 596 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 596 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

yong från Malaysia
Familj med äldre barn
Verandah för 3 - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i juni 2015
rain forest type
rain forest hotel,flower,plant
Good place to enjoy ,self service ,special design for foreign visitors,Breakfast manual is not good for malaysian
Recenserad 21 juni 2015

Steven från Singapore
Grupp
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde en natt i maj 2015
A unique and quaint hotel
The ambience, theroom and the service
Recenserad 05 maj 2015

Mohd från Malaysia
Familj med små barn
Verandah deluxe - inga barn tillåtna
Bodde i 2 nätter i maj 2015
I could stay here forever...
Greenery, room, food!!
Apart from the shower drain clogging every now and then, it was lovely!! Near the town centre but felt a world apart...
Recenserad 05 maj 2015

Wai från Malaysia
Par
Huvudhus - deluxe king
Bodde en natt i november 2014
nice place to stay
surroundings , ambience, clealiness
We stayed there for one night while attending a friend's wedding. It is a nice hotel to stay in . It is a bit out of town however it wasn't a problem for us as we rented a car. We really loved the hotel surroundings. The garden is beautiful , full or trees and flowers. The breakfast was lovely even though it was simple ( toast, cereal, eggs etc ). Rooms were old but classy.
Recenserad 11 januari 2015

Pauline från Singapore
Par
Superior med 2 enkelsängar vid pool
Bodde i 4 nätter i december 2014
friendly staffs, homely and cozy
Location and setting
Very good experience, will revisit the next time I go kuching
Recenserad 17 december 2014

Lim från Malaysia
Familj med små barn
Svit
Bodde i 3 nätter i december 2014
Basaga stay
Its a quaint colonial hotel, close to nature. Wifi not si good though
Recommended
Recenserad 06 december 2014

Howard från Australien
Par
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 5 nätter i november 2014
Lovely place to stay in Kuching
Staff were very pleasant and helpful, room was very comfortable, good swimming pool
Basaga is a very good option for accommodation in Kuching. Brandon was a great host and made us feel very welcome.
Recenserad 29 november 2014

Imelda från Malaysia
Familj med små barn
Huvudhus - deluxe king
Bodde en natt i november 2014
A place of peace n serenity
peaceful, nice ambience, clean
Very relaxing
Recenserad 23 november 2014

rozaliza från Malaysia
Grupp
Courtyard Queen med öppen dusch
Bodde i 3 nätter i oktober 2010
Convenient,worth price.
Location good,worth the price and swimming pool.
Overall not much things to comment. But it's a nice stay and worth the price.
Recenserad 21 november 2014

Olivier från Belgien
Ensamresenär
Bodde en natt i december 2010
cosy place with great staffs
nice colonial style room that makes you feel good
Recenserad 12 november 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: