Bayview Bay Apartments
Bayview Bay Apartments
Se alla 6 bilder
Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum Bayview Bay Apartments
Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
Se alla 6 bilder
balkong/terrass Bayview Bay Apartments
balkong/terrass
Se alla 6 bilder
balkong/terrass Bayview Bay Apartments
balkong/terrass
Se alla 6 bilder
Hotellet från utsidan Bayview Bay Apartments
Hotellet från utsidan
Se alla 6 bilder
PÅ KARTAN Bayview Bay Apartments
PÅ KARTAN
Mycket bra
Läge
7,4
Se alla 6 bilder Bayview Bay Apartments
Se alla 6 bilder
Borttagen från favoriter
Mycket bra
Baserat på 17 omdömenSe vad andra gäster sa
7,0
/
10
Mycket bra valuta för pengarna
7,9
80 % skulle rekommendera boendet till en vän
Valuta för pengarna7,9
Lägesbetyg7,4
Närmaste flygplatsGold Coast flygplats (OOL)
Avstånd till flygplats29,2 km
  • badtunna

  • luftkonditionering

  • balkong/terrass

  • trädgård

Rumsalternativ
Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum (2-Bedroom Standard Apartment with 2 Bathrooms)
Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum (2-Bedroom Standard Apartment with 2 Bathrooms)
...
  • Rumsstorlek: 90 m²/969 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 1 queen size-säng & 2 enkel...
Ange datum för att se priser
Fyrbäddsrum Två Sovrum (Quadruple Two Bedrooms)
Fyrbäddsrum Två Sovrum (Quadruple Two Bedrooms)
...
    Ange datum för att se priser
    Room Two Bedrooms
    Room Two Bedrooms
    ...
      Ange datum för att se priser
      Dubbelsäng Två Sovrum (Double Two Bedrooms)
      Dubbelsäng Två Sovrum (Double Two Bedrooms)
      ...
        Ange datum för att se priser
        Rum (Room)
        Rum (Room)
        ...
          Ange datum för att se priser
          Enkelrum Två Sovrum (Single Two Bedrooms)
          Enkelrum Två Sovrum (Single Two Bedrooms)
          ...
            Ange datum för att se priser
            Dubbelrum 2 Enkel Sängar Två Sovrum (Twin Two Bedrooms)
            Dubbelrum 2 Enkel Sängar Två Sovrum (Twin Two Bedrooms)
            ...
              Ange datum för att se priser
              Trippelrum Två Sovrum (Triple Two Bedrooms)
              Trippelrum Två Sovrum (Triple Two Bedrooms)
              ...
                Ange datum för att se priser
                Har du en fråga till Bayview Bay Apartments?
                Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

                Priserna blir lägre så fort du loggar in!

                Logga in!
                Mer om Bayview Bay Apartments

                Mer om Bayview Bay Apartments

                En översikt

                Visa mindre

                Det nödvändiga och dess avstånd

                Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
                Visa mindre

                Vad de erbjuder

                Visa mindre

                Vad finns i närheten

                Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
                Visa mer

                Boendets gästpolicy

                Visa mindre

                Lite användbar fakta

                Visa mindre

                Meddelanden

                Boendet tillåter inte bokningar för Schoolies. Boendet har inte policys, metoder eller resurser att tillmötesgå de unika behov som krävs under den årliga Schoolies-perioden. Av denna anledning förbehåller boendet sig rätten att neka bokningar från de som lämnar skola/universitet under hela Schoolies-perioden.

                Verifierade omdömen från resenärer

                Omdömen från Agoda (17)Omdömen från Booking.com (220)
                7,0
                /
                10
                Mycket bra
                Renlighet6,7
                Faciliteter6,4
                Läge7,4
                Komfort och kvalitet7,1
                Service6,9
                Valuta för pengarna7,9
                Från verifierade gäster hos Agoda
                Alla språk
                Alla typer av resenärer (17)
                Visar 12 verifierade gästkommentarer
                9,6
                Utmärkt
                Nicole från Australien
                Familj med äldre barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 14 nätter i september 2018
                Location Location Location ”
                Pros- Comfortable beds Comfortable pillows Great views from balconies Awesome friendly staff Gorgeous refreshing pool and spa Very close to local shopping Centre. 20 mins to theme parks Cons- Washer and dryer wasn't working Properly . Light bulb blown on balcony and Rangehood. Otherwise it is a great place to stay. Will stay there again.
                Recenserad 19 september 2018
                8,8
                Fantastiskt
                Grant från Australien
                Par
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i september 2018
                Fantastiskt”
                Good , needs new pillows and needs a blanket for the main bedroom.
                Recenserad 17 september 2018
                8,8
                Fantastiskt
                Graeme från Australien
                Par
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 3 nätter i augusti 2018
                Large apartment good value, lovely garden setting.”
                2bedroom apartment, plenty room, 12 minute walk to Runaway bay shops, buses run frequently from shops, stops at Harbour town outlets. Good restaurant few doors up from apartment.
                Recenserad 31 augusti 2018
                3,2
                Jackie från Australien
                Familj med små barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i juni 2018
                Acceptabelt”
                Close to shops and large unit. Rundown, dirty, thin bedding and in need of a paint and dust
                Recenserad 19 juni 2018
                4,0
                Molly från Australien
                Familj med små barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 3 nätter i januari 2018
                Disappointing ”
                I didnt expect much but the pool was dirty there was little to no utensils for a long term self contained complex I witnessed a few scuffs and there was residents wearing underwear in the pool. We had to leave early as the apartments and complex made our stay very uncomfortable.
                Recenserad 07 februari 2018
                Hi Molly, Please accept our apologies for your recent stay at our apartments, none of this was brought to our attention or it would have been rectified immediately. I would of hoped that with the warm welcome I gave you at reception upon check in, you would of felt like you could of spoken to me. i was under the understanding that you had made a mistake when booking and didn't require the week that you had booked, on this understanding we kindly refunded you.
                Svarade 09 februari 2018
                Bayview Bay Apartments
                3,3
                Tristesse från Nya Zeeland
                Familj med små barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i juli 2015
                Iron Moari Triathlon Competition Stay”
                Apartment size, Location
                We were really disappointed at the state of the apartment. It was not clean where there was old food, wrappers and old sock under the master bed, even a pack of pandol tablets by the beside table, lucky we found them as we had our two year old grandson staying. The light in the second bedroom didn't work and the one in the master room flickered constantly. The security screen doors didn't close properly, curtains coming off the rails, not face washers or hand towels. Kitchen had limited cutlery (two forks) and crockery, not enough for four people. Shelf broken in the cupboard, limited bowls. Floor wasn't clean properly also dirt and grim behind the doors. Both patios cobble stone needed weeding, plus mose growing. Patio off the lounge had three broken outdoor chairs placed in the corner. I have stayed in two and three star accommodation better equipped and of a high standard. We didn't contact management on Friday night as we just wanted a good night sleep prior to the triathlon on Saturday and recovery on Saturday however I did email them however have not received a response.
                Recenserad 14 juli 2015
                7,7
                Mycket bra
                Tania från Australien
                Familj med äldre barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i april 2015
                Family stay”
                Position,spacious,price
                Enjoyable
                Recenserad 19 april 2015
                5,0
                Marvin från Australien
                Familj med små barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 3 nätter i oktober 2014
                No elevator, should be warning you have to climb i”
                View was nice, it was quiet
                Disaster, my 3 yr old fell down stairs and broke her leg, spent 2 days Doc's and hospital
                Recenserad 27 oktober 2014
                5,7
                VANESSA från Australien
                Familj med små barn
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i januari 2014
                Clean & comfortable”
                Close to water, family friendly, easy drive to shops
                Value for money
                Recenserad 14 maj 2014
                8,3
                Fantastiskt
                Kam från Malaysia
                Familj med äldre barn
                Bodde i 6 nätter i december 2012
                good and comfortable apartment with facilities”
                great for relaxing but a bit noisy in the morning because bedrooms facing the main road
                Recenserad 08 juni 2013
                7,7
                Mycket bra
                Tony från Australien
                Par
                Lägenhet Standard med 2 sovrum och 2 badrum
                Bodde i 2 nätter i maj 2012
                Just the spot for a quite stay”
                Away for the traffic and a canal in the back
                balconies to main bedroom and lounge. overlooking a clean bbq and pool area. will definately stay again
                Recenserad 05 juni 2012
                8,0
                Fantastiskt
                YOSHIMASA från Japan
                Familj med små barn
                Bodde i 7 nätter i augusti 2013
                とても静か”
                静か、モールが近い、内海がある
                ダウンタウンから、10数キロありますが、車で移動するなら問題ありません。 内海があり、とても、静かなホテルでした。
                Recenserad 19 augusti 2013
                Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

                Tillbaka till sökresultaten

                Välj ditt rum

                |

                Avvisa

                Bayview Bay Apartments
                |Mycket bra 7,0
                ×
                Checka in och strosa ut.
                Upplevelser på Agoda. Ditt rum är bara början.

                • Väldigt bra läge
                • Sea World