Black Stone Hotel: Boka nu

Trevligt
Baserat på 102 omdömenSe vad andra gäster sa
6,6

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (102)Omdömen från Booking.com (73)
6,6
Trevligt
Baserat på 102 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet6,7
Faciliteter6,2
Läge7,2
Komfort och kvalitet5,8
Service6,3
Valuta för pengarna6,8
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Español
Suomi
mer
Sortera efter
Visar 62 verifierade gästkommentarer
8,0
Fantastiskt
christopher från USA
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i september 2016
good”
good stay
Recenserad 24 september 2016
8,0
Fantastiskt
AHMED från Egypten
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Good hotel & location”
Good service
Recenserad 19 september 2016
8,4
Fantastiskt
christopher från USA
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i juli 2016
good stay”
good stay
Recenserad 15 september 2016
2,0
khalid från Saudiarabien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde en natt i augusti 2016
Their service is totally bad. The hotel is dirty too with insects in its roons”
I stayed there 3 days . I during the 3 days. I saw insects on the bed .everyday i stayed . I saw insects . I have video recording too . I am planning to set a complain to dubai police regarding that. They kept bringing me dirty towels . The room is very small. This hotel does not deserve even a 1 star .
Recenserad 15 augusti 2016
6,4
Trevligt
MAS från Brunei
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde en natt i december 2015
Not too bad”
Need more uplifting
Recenserad 02 juni 2016
10,0
Utmärkt
Md från Bangladesh
Affärsresenär
Bodde en natt i februari 2016
Good location ”
nice Hotel
Recenserad 27 mars 2016
5,0
Magdy från Norge
Par
Rum Standard
Bodde i 7 nätter i november 2015
Good value for money”
Location, staff, cleaning
Recenserad 13 december 2015
8,0
Fantastiskt
NUR från Malaysia
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i november 2015
Value for money”
Big & clean
Good, will stay there next time. Recommended for others.
Recenserad 28 november 2015
4,0
Ali-Asghar från Storbritannien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i september 2015
Highly Underwhelming”
This is a 2 star hotel, maybe 3 star at a stretch. Very disappointing stay - fixtures and fitting were falling apart, room size was small, TV was small and staff were unattentive. Don't be duped by the pics - its not worth staying here.
Recenserad 30 september 2015
4,0
abbas från Bahrain
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde en natt i augusti 2015
Very small room”
Nothing noteworthy
Small room and small bathroom I don't like it at all
Recenserad 27 september 2015
3,3
Masod från Australien
Par
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i september 2015
The staff isnt frindly”
Not feel comftable at all
Recenserad 25 september 2015
8,0
Fantastiskt
Chi från Taiwan
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 6 nätter i januari 2015
還好”
Bluebay Black Stone Hotel
Recenserad 13 juli 2015
7,7
Mycket bra
Mohamad från Saudiarabien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2015
Good deal”
So clean, modern furnture, nice bathroom
The room was small but very nice, clean and modern. You get what you pay. I recomend it and it should have better review. I didnt face any problem in the water or anything as previous reviws. Its very nice hotel if you want to save your money.
Recenserad 01 mars 2015
3,0
Sheng från Taiwan
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 6 nätter i januari 2015
Extremely bad and expensive”
It's my worst experience in ever. Price very experience. Shower spary brocken, water temperature was not stable. It just like nightmare to take a bath. Same situation happen in my colleague. I think it's maximum 3 start, more like 2 stat. I wont consider to live there again.
Recenserad 09 februari 2015
6,0
Mary från USA
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i december 2014
Excellent staff and clean room.”
It is clean, the staff could not be better, and it was quiet. It is all non smoking.
I would stay at this hotel again. The friendly, international staff were so helpful and kind. Only had one problem. The water in the shower was too hot and I could not regulate it. The staff would have come right awyay, but I was so tired I just used it as it was. I did report the problem next morning and they offered to send someone but I again declined becuse of time pressure. The food in the restaurant was not so good, but the staff again was so kind that I really cannot even complain about this. You can have a lovely stay there and you will not be disappointed.
Recenserad 17 december 2014
3,2
Ghulam från Spanien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i november 2016
Servicio”
Servicio
Recenserad 05 november 2016
4,0
Reijo från Finland
Par
Rum Standard
Bodde i 12 nätter i november 2015
yliarvostettu hotelli”
sijainti,vastaanottohenkilöstön ystävällisyys,hiljaisuus
huoneen siivoojat olivat saamattomia, pyyhkeitä joutui pyytämään joka päivä, pesuaineiden ja kahvin kanssa sama juttu. Huoneen lattiat olivat puhdistamatta koko kahden viikon vierailun ajan. Allasalueen oven avaamisen joutui pyytämään joka päivä.
Recenserad 10 december 2015
2,4
Ali från Förenade Arabemiraten
Par
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2018
استغلال الضيوف في دفع قيم اضافيه لخدمات وجب توفيرها في العقد”
1. التيلفون ما يشتغل 2. التلفزون مشوش و مش واضح غير انه ماشي قنوات 3. مواقف السيارات موجوده في العقد كملحقات الفندق للغرفه لاكنه عليه رسوم اضافيه وجب علينا دفعها 4. ازعاج في الفندق و في المنطقه
Recenserad 13 februari 2018
5,2
Omar från Förenade Arabemiraten
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde en natt i december 2017
Över medel”
لا توجد باركنات خاصة للفندق يوجد دفع رسوم لليوم الواحد .. توجد رائحة كريهه في غطاء الأسره .. ديكور الغرف قديم
Recenserad 30 december 2017
6,0
Mohammed från Oman
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i juli 2017
80”
وجود رائحة الدخان ف الغرف و بعض الزوار لايحترموا شروط السكن من التدخين ف الممرات ويجب على ادارة الفندق التشديد في الاجراءات
Recenserad 14 juli 2017
7,6
Mycket bra
khaled från Saudiarabien
Grupp
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i juni 2017
أنصح سكن فيه ”
السعر الغرفه كويس سريع التجاوب مع النزيل والخدمات قريب من الفندق لاكن الفطور سعرة قالي اشوي 40درهم لشخص الواحد
Recenserad 05 juli 2017
2,0
Ahmed från Saudiarabien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i juni 2017
اسوء فندق في حياتي ”
اسوء فندق في حياتي تسبب في ضرر الجسمي وجود حشرة البق في السرير فندق وسخ غير نظيف تم الاتصال بشرطة دبي بعد الاصابة لا انصح اي شخص يحجز في هذا الفندق والله على ما اقول شهيد
Recenserad 01 juli 2017
8,0
Fantastiskt
Mohsen från Saudiarabien
Par
Rum Standard
Bodde en natt i juni 2017
جيد”
فندق جيد خالي من الشوائب ، عيبه في ازعاج من بعض الساكنين الشباب .
Recenserad 29 juni 2017
8,0
Fantastiskt
abdulwahab från Kuwait
Par
Rum Standard
Bodde i 5 nätter i februari 2017
لا بأس به”
لا بأس به
Recenserad 28 februari 2017
8,8
Fantastiskt
Jaber från Oman
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde en natt i februari 2017
استثنائي”
النظافة والهدوء
Recenserad 23 februari 2017
6,4
Trevligt
Yousef från Kuwait
Par
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i november 2015
رائع ”
فندق جيد
Recenserad 30 november 2016
7,2
Mycket bra
AHMED från Förenade Arabemiraten
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
فندق جيد”
فندق جميل وهادىء ولا يوجد به أي ازعاج كما أن موظفين الاستقبال ممتازين وعندهم سرعة البديهه والتصرف السريه .. كما ان موقع الفندق جميل
Recenserad 03 november 2016
7,2
Mycket bra
Ahmed från Saudiarabien
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i oktober 2016
جيد جدا”
فندق رائع
Recenserad 20 oktober 2016
9,2
Utmärkt
RASHEED från Saudiarabien
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
الخدمات والمواقف”
يتيمز هذا الفندق بحسن الإستقبال أيضا الإفطار لديهم جميل
Recenserad 11 september 2016
8,4
Fantastiskt
Mutlaq från Kuwait
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
ممتاز”
نظافة وتعامل رائع
Recenserad 28 augusti 2016
10,0
Utmärkt
Yousef från Kuwait
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i augusti 2016
فندق جيد وبسيط ”
وصلت الساعه ١٠ باللي نمت وقعدت سبع الصبح طلعت منه
Recenserad 17 augusti 2016
8,0
Fantastiskt
Mohammad från Saudiarabien
Par
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i juli 2016
موقع ممتاز”
نظيف محافظ غرف جيده
Recenserad 07 augusti 2016
7,6
Mycket bra
Mohammad från Saudiarabien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i juli 2016
موقع ممتاز”
فندق ممتاز ومحافظ
Recenserad 07 augusti 2016
7,6
Mycket bra
Mohammad från Saudiarabien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 3 nätter i juli 2016
قيمة ممتازة ”
موقع قريب من الخدمات وسعر جيدجداً والغرف ممتازة
Recenserad 07 augusti 2016
7,2
Mycket bra
abdulaziz från Saudiarabien
Grupp
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
لا بأس”
لايوجد صف سيارات ولا يوجد بار أو ملاهي ليليه هدوء في الفندق جميع الغرف ممنوع التدخين فيها ولكن افتح النافذه ودخن المواقف شبه متوافره وواسعه
Recenserad 06 augusti 2016
6,8
Trevligt
Moad från Saudiarabien
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde i 6 nätter i juli 2016
جيد بالنسبة القيمة”
كانت الاقامة جيدة نوعا ما
Recenserad 01 augusti 2016
4,8
Hamad från Saudiarabien
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde i 2 nätter i maj 2016
مرضي”
الاستقبال والنضافه سيّء
Recenserad 21 maj 2016
4,0
Hamad från Saudiarabien
Ensamresenär
Rum Standard
Bodde en natt i maj 2016
مرضي”
سياسة الفندق والاستقبال والنضافه تحتاج الى اعادة تأهيل
Recenserad 12 maj 2016
6,0
abdulelah från Saudiarabien
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 4 nätter i januari 2016
جيد”
جيد
Recenserad 31 januari 2016
10,0
Utmärkt
Abdulaziz från Saudiarabien
Familj med små barn
Rum Standard
Bodde i 5 nätter i september 2015
فندق رائع جدا”
مواقف مجانية ، نظافة الغرف و حسن تعامل طاقم العمل
الأثاث جديد ونظيف وتتوفر جميع الكماليات في دورة المياة. وموقع الفندق قريب جدا من المطاعم ومراكز التسوق والمترو يمكن الوصول إليها سيرا على الأقدام.
Recenserad 27 september 2015
8,8
Fantastiskt
YAHUI från Kina
Grupp
Rum Standard
Bodde en natt i januari 2017
Fantastiskt”
房间照片和实物不符
Recenserad 18 juni 2017
5,0
HIROSHI från Japan
Affärsresenär
Rum Standard
Bodde i 30 nätter i oktober 2015
スタッフ対応”
立地場所、比較的広い部屋、アメニティ
約1ヶ月の滞在でしたが、4つ星ホテルということで非常に楽しみにしておりました。しかし、結果は見事に期待を裏切ってくれました。 まずは、ホテルスタッフの対応の悪さ。5日連続で部屋の掃除がされなかったり、クレームを言いに言ったら、逆切れをされたり、、、、 また、インターネット環境もよくなかったですね。WI-Fiを使うのにお金がかかるのですが、そこはまだしょうがないにしても、しょっちゅうメンテナンスとかいって、インターネットが使えないようになるんです。1ヶ月滞在して、本当に立地条件だけは良いが、それ以外は全く持ってダメですね。 なぜこれが4ツ星ホテルを語っているのか理解ができません。
Recenserad 17 november 2015