2015
Utmärkt 8,1
baserat på 6661 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6661 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

johan från Sverige
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2009
Butterfly On Prat Hotel
Mycket fräscht och centralt beläget
Liten lobby, ingen bar etc. Långsam städservice
Hotellet erbjuder ett fräscht boende mycket centralt på Kowloon. Gångavstånd till Star ferries, Avenue of stars, Nathan road m.m. Servicen är OK, men inte i toppklass. Jag fick t.ex. fråga efter en försenad resväska som jag såg i receptionen. 3 tim senare kom ett meddelande att jag hade en väska att hämta. Jag fick uppfattningen att hotellet var helt nyöppnat och att personalen inte var riktigt inkörd. Sammantaget ett klart prisvärt alternativ för den som vill bo på Kowloon.
Recenserad 09 november 2009

Ma. från Filippinerna
Par
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
There is no lobby for the guest can stay and seat comfortably. No toilet nearby,
A male receptionist was not courteous..
Recenserad 27 september 2016

Michael från Australien
Affärsresenär
Familj
Bodde en natt i september 2016
No
No
Recenserad 27 september 2016

Ada från Filippinerna
Familj med små barn
Executive-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
nice location
it was smack in the middle of everything
Recenserad 27 september 2016

Donnabelle från Filippinerna
Familj med äldre barn
Familj
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great hotel! Spacious and clean!
Great location! Clean! Spacious!
Recenserad 26 september 2016

Eunice från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent stay!
Location Cleanliness Staff Value for money
Recenserad 24 september 2016

Choy från Malaysia
Familj med små barn
Familj
Bodde i 2 nätter i september 2016
Butterfly on Prat Boutique Hotel Review
The hotel is clean, staff are friendly. Good location with 2 min walk to the East Tsium Sha Tsui MRT Station (N2 exit). It come with the smart phone service, which allow us to make local call without extra charges. The room is big. Highly recommended to family with children.
Recenserad 23 september 2016

CHONG från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior Queen-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Great hotel and nice location
Room is nice and very comfortable bed.
Recenserad 21 september 2016

Bee från Singapore
Ensamresenär
Executive-rum
Bodde en natt i september 2016
Good location
Hotel was near TST Mtr, exit A2. Full toiletries in the room. A lot of eateries nearby. Room was spacious and clean!
Recenserad 19 september 2016

Steven från Storbritannien
Par
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i september 2016
Clean, easy to find, helpful staff
A good place to stay, walking distance to Victoria Harbour and a 5 minute walk to metro station. Staff were helpful and we would stop here again.
Recenserad 19 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: