2015
Utmärkt 8,8
baserat på 1337 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1337 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,6
  • Läge 9,6
  • Bekvämligheter på rummet 9,0
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,3
Sortera efter

Domenic från Tyskland
Affärsresenär
Signature deluxe club
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Great
All was great
Recenserad 26 september 2016

Domenic från Tyskland
Affärsresenär
Signature deluxe club
Bodde i 2 nätter i september 2016
Really great
All great
Recenserad 26 september 2016

Ong från Singapore
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Overall satisfied but there is a foul along the corridor, it would have been excellent if they look
As above
Recenserad 20 september 2016

Lysa från Laos
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Location!
Overall the service was very helpful and professional. Hotel room set up was a bit old! need renovation may be consider on technology elements. Thumbs up for location , it is located in city center (district 1) for restaurants, shopping mall etce.
Recenserad 19 september 2016

Elaine från Singapore
Reste med partner
Signature deluxe club
Bodde i 3 nätter i september 2016
Fantastic location and friendly staff
Really enjoyed our stay. The location is in the heart of town eighth next to LV and the Opera House. Room is fabulous and service exemplary.
Recenserad 17 september 2016

Will från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i september 2016
Some serious house keeping
House keeping was taken seriously they offered new towels twice per day and new water bottles.
Recenserad 16 september 2016

Darren från Australien
Reste med partner
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Bathroom design poor, but great location and facilities
Very poor set out of WC and vanity benchtop.. Bathroom very small and poorly ventilated. Great location and great facilities. Rooms clean and fresh. Staff very helpful.
Recenserad 03 september 2016

Paul från USA
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Very Good Centrally Located Hotel
The hotel staff are excellent and the amenities are very good. You cannot beat the location. Construction is ongoing on the new subway just across the street. A bit of an eyesore, but no noise at the time I was there. Food and beverages at the hotel are very good but overpriced. You can just walk a few steps from the hotel; and enjoy 100's of wonderful options that are priced much more reasonably.. Coffee Shops and convenience stores for quick drinks are just outside as well. I highly recommend this hotel.
Recenserad 01 september 2016

Trung från USA
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
Always the best
Hotel staff were the best part of this hotel and I had given hotel's location and facilities high marks.
Recenserad 27 augusti 2016

Steve från USA
Ensamresenär
Deluxerum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Excellent hotel
Very happy with location and staff. Highly recommended
Recenserad 21 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: