Casa Hotel
Casa Hotel
Se alla 32 bilder
Standard Enkel - Gästrum Casa Hotel
Standard Enkel - Gästrum
Se alla 32 bilder
Lobby Casa Hotel
Lobby
Se alla 32 bilder
Hotellet från insidan Casa Hotel
Hotellet från insidan
Se alla 32 bilder
Hotellet från insidan Casa Hotel
Hotellet från insidan
Se alla 32 bilder
PÅ KARTAN Casa Hotel
PÅ KARTAN
Utmärkt
Läge
9,1
Se alla 32 bilder Casa Hotel
Se alla 32 bilder
Borttagen från favoriter

Casa Hotel

Utmärkt läge
Bo i centrum av Hong Kong - Se vad som finns i närheten
Har du en fråga till Casa Hotel?
Mycket bra
Baserat på 10651 omdömenSe vad andra gäster sa
7,4
Valuta för pengarna7,2
Avstånd till centrum1 km
Lägesbetyg9,1
Närmaste flygplatsHongkong internationella flygplats (HKG) - Hongkong
Avstånd till flygplats24,9 km
Har restaurangJa
  • 150 m till kollektivtrafik

  • Centrum

  • valutaväxling

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

Rumsalternativ
Detta boende är väldigt populärt!Bokat 47 gånger senaste dygnet | 31 resenärer tittar på det här boendet just nu
Twin Standard (Standard Twin)
Twin Standard (Standard Twin)
...
  • Utsikt: Stad
  • 11 m²/118 ft²
  • 2 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Standard Enkel (Standard Single)
Standard Enkel (Standard Single)
...
  • Utsikt: Stad
  • 9 m²/97 ft²
  • 1 enkelsäng
Ange datum för att se priser
Dubbel Standard (Standard Double)
Dubbel Standard (Standard Double)
...
  • Utsikt: Stad
  • 11 m²/118 ft²
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Familj (Family)
Familj (Family)
...
  • Utsikt: Stad
  • 21 m²/226 ft²
  • 1 enkelsäng och 1 dubbelsän...
Ange datum för att se priser
Twin Deluxe (Deluxe Twin)
Twin Deluxe (Deluxe Twin)
...
  • Utsikt: Stad
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 enkelsängar
Ange datum för att se priser
Enkelrum Standard (Standard Single Room)
Enkelrum Standard (Standard Single Room)
...
    Ange datum för att se priser
    Room Deluxe
    Room Deluxe
    ...
      Ange datum för att se priser
      Standard Enkel (Standard Single)
      Standard Enkel (Standard Single)
      ...
        Ange datum för att se priser
        STANDARD ROOM [All Market] (Standard Room [All Market])
        STANDARD ROOM [All Market] (Standard Room [All Market])
        ...
          Ange datum för att se priser
          Dubbelrum Standard (Standard Double Room)
          Dubbelrum Standard (Standard Double Room)
          ...
            Ange datum för att se priser
            Har du en fråga till Casa Hotel?
            Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

            Priserna blir lägre så fort du loggar in!

            Logga in!
            Mer om Casa Hotel

            Mer om Casa Hotel

            En översikt

            Visa mer

            Det nödvändiga och dess avstånd

            Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
            Visa mindre

            Vad de erbjuder

            Visa mindre

            Vad finns i närheten

            Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
            Visa mer

            Boendets gästpolicy

            Visa mer

            Lite användbar fakta

            Visa mer

            Verifierade omdömen från resenärer

            Omdömen från Agoda (10651)Omdömen från Booking.com (2074)
            Renlighet7,3
            Faciliteter6,5
            Läge9,1
            Komfort och kvalitet6,9
            Service7,1
            Valuta för pengarna7,2
            Från verifierade gäster hos Agoda
            Filtrera gästkommentarer baserat på:
            Språk
            English
            简体中文
            ภาษาไทย
            繁體中文 (香港)
            mer
            Rumstyp
            Standard Enkel
            Dubbel Standard
            Twin Standard
            Twin Deluxe
            mer
            Visar 9319 verifierade gästkommentarer
            12345
            4,0
            Stig-Yngve från Sverige
            Par
            Dubbel Standard
            Bodde i 2 nätter i mars 2018
            Uselt”
            Rummet vi erbjöds var mer som en fönsterlös garderob. Vi tvingades uppgradera till ett normalt, men litet, dubbelrum och fick betala 440 Hkd för våra 2 nätter. Känner oss lurade helt enkelt. Dessutom var personalen inte hjälpsamma o trevliga.
            Recenserad 05 mars 2018
            3,6
            Eric från Sverige
            Par
            Familj
            Bodde i 3 nätter i juli 2017
            比较差的酒店”
            位置不错,就在油麻地C出口旁边,离机场大巴站也没几步路。房间很小,洗澡间有点脏,瓷砖和地砖的接缝处都是后补的痕迹,而且还补的很差,根本不像专业的所作,很惊讶香港酒店还会这样?按英国标准这种现象是不可想象的,也许香港现在已经降低标准了?酒店不带早饭,但周围有很多吃的地方,所以不算是个问题。靠街的房间有点吵。除了地段,算是比较差的酒店。
            Recenserad 03 augusti 2017
            6,4
            Trevligt
            Mats från Sverige
            Ensamresenär
            Standard Enkel
            Bodde i 5 nätter i december 2016
            Bra läge”
            Enkel dusch ihop med toalett
            Recenserad 12 december 2016
            10,0
            Utmärkt
            vi från Sverige
            Familj med äldre barn
            Twin Deluxe
            Bodde en natt i juli 2016
            Bra”
            Bra
            Recenserad 06 juli 2016
            7,7
            Mycket bra
            PETER från Sverige
            Par
            Twin Standard
            Bodde i 4 nätter i april 2015
            hong kong visit”
            location,staff,clean
            Recenserad 19 april 2015
            6,0
            Yat från Sverige
            Affärsresenär
            Standard Enkel
            Bodde i 2 nätter i juni 2013
            Ingen lyx men helt OK”
            Renlighet, Personal, Läge
            Som sagt det var ingen lyx jag var på genom resan och har bott på Casa Hotell tidigare och det är helt OK rummet var inte så stor men för mig är renlighet viktigare. Och läge är också bra det var nära till allt jag hade 30 meter till tunnelbana station och till kvälls shopping tog det bara 5 min till fots och personalen var mycket trevliga skulle jag kunna tänka mig att bor på Casa hotell nästa gång när jag kommer till Hong Kong? JA det skulle jag.
            Recenserad 30 juli 2013
            4,3
            Helena från Sverige
            Familj med små barn
            Dubbel Standard
            Bodde i 2 nätter i juli 2012
            Fint yttre, bedrövligt inre”
            Läge, lätt att få rum
            Otroligt små rum. Vi fick inte in väskorna och var tvungna att uppgradera. Smutsigt och omodernt. Hissen till reception ur funktion. Ligger vid en mycket trafikerad gata. Dock nära till MTR. Fasadrenovering pågick och vi hade byggjobbare utanför fönstren. Badrummet var mycket svårhanterat. Kan inte rekommendera till någon typ av gäst. Bra reserv om man inte få rum någon annanstans och man behöver bo centralt.
            Recenserad 24 oktober 2012
            10,0
            Utmärkt
            Christofer från Sverige
            Grupp
            Familj
            Bodde i 8 nätter i december 2010
            Bra hotell med trevilg personal”
            Bra med frukost- och lunchrestaurang. Fina rum, fin tv.
            Badrummet kändes konstigt placerad, som en del av hotellrummet och inte ett eget rum.
            Fint hotell med trevlig personal och med en bra restaurang med billiga priser. Väldigt liten garderob men inget som direkt störde mig, hade även ett litet värdeskåp man kunde låsa in saker i.
            Recenserad 13 januari 2011
            7,3
            Mycket bra
            Stefan från Sverige
            Par
            Dubbel Standard
            Bodde i 4 nätter i december 2009
            Hotell med bra läge”
            Bra läge eftersom MTR-stationen Yau Ma Tei bara ligger 10m bort.
            Mycket litet rum. Kackerlacka på rummet. Kylskåpsdörren gjorde att man slog i fingret flera ggr.
            Casa Hotel ligger i ett bra läge utmed Nathan Road i Yau Ma Tei. Härifrån är det gångavstånd till MongKok och Tsim Sha Tsui. Tunnelbanestationen ligger bara 10m bort. I närheten finns 7Eleven och en bra Dim Sum restaurang. Bakom hotellet ligger berömda Temple street. Tyvärr är rummet mycket litet och man får knappt plats med väskorna.
            Recenserad 13 januari 2010
            7,0
            Mycket bra
            Yat från Sverige
            Affärsresenär
            Standard Enkel
            Bodde en natt i juni 2009
            Hotal är nära till det mesta ”
            Jag gilla att hotellet är nära till det mesta och att det är ren personal är vänliga.b
            Att rummet är lite för liten .
            Jag var på genom resan och stannade i Hong Kong i en kväll och bode på denna hotel eftersom jag är ofta i Hong Kong och jobba och mitt kontor ligger på Dundas Street då är den här hotel perfekt för mig det lägger bara en sten kast ca. 250 m till mitt jobb och är väldigt nära till mesta aktivitet såsom shopping och restaurang och har man fått nog av allt shopping och stress en dag då kan man går till Kowloon Park för relexing det är bara 500 m bort otrolgt fin park så jag kommer att besöka denna hotel igen nästa gåna när jag är i Hong Kong den saken är klar.
            Recenserad 22 juni 2009
            6,4
            Trevligt
            Sirima från Thailand
            Ensamresenär
            Twin Standard
            Bodde en natt i juni 2018
            very good ”
            very close and easy to find
            Recenserad 12 september 2018
            6,4
            Trevligt
            Ivy från Singapore
            Ensamresenär
            Dubbel Standard
            Bodde i 2 nätter i september 2018
            Below expectation.”
            Room size is ok, but bathroom/toilet not separated, no wet and dry area! After shower I had to clean up toilet, everywhere was wet! I am rather particular about this, just for your reference. Location wise is great.
            Recenserad 12 september 2018
            6,0
            Pornmahala från Thailand
            Grupp
            Twin Standard
            Bodde en natt i september 2018
            The stairs in front of the hotel make trolley stuck and difficulty”
            The stairs(5-6 steps) in front of the hotel make trolley stuck and difficulty. Traveler with backpack may be OK but traveler with a heavy trolley feel tied to bring bag upthere.
            Recenserad 10 september 2018
            8,8
            Fantastiskt
            Muhamad från Malaysia
            Par
            Dubbel Standard
            Bodde i 4 nätter i september 2018
            Slow & Small Lift”
            It got small & slow lift. Must wait patiently. Overall nice place to stay. Easy bus and MTR access.
            Recenserad 10 september 2018
            6,0
            Yuen från Singapore
            Ensamresenär
            Standard Enkel
            Bodde en natt i september 2018
            Room is very small especially the bathroom but the hotel is very near the train station ”
            It would be good if the hotel have night light.
            Recenserad 10 september 2018
            6,4
            Trevligt
            Ken från Malaysia
            Par
            Twin Standard
            Bodde en natt i september 2018
            Small place, small room, small toilet. ”
            Location is the only good point, just beside the bus station and MTR station. Stay at others hotel that not so near to main road, walk more for a few steps if you don't want a small room like this hotel.
            Recenserad 08 september 2018
            9,2
            Utmärkt
            Rodney från Kanada
            Par
            Twin Standard
            Bodde i 6 nätter i november 2017
            Recommend and will come back.”
            Very convenient location, good transportation access.
            Recenserad 07 september 2018
            6,8
            Trevligt
            HENG från Malaysia
            Par
            Dubbel Standard
            Bodde en natt i augusti 2018
            Good location, near metro station”
            Stay few times, is convenient since about 5 Min to metro station, local food restaurant or stalls are surrounding. But, the front staff need to improve their service attitude and room cleaning need to improve too.
            Recenserad 02 september 2018
            5,2
            Val från Filippinerna
            Par
            Twin Deluxe
            Bodde i 2 nätter i augusti 2018
            Expensive and small”
            We know Hongkong hotels are quite expensive, small and cramp rooms but this hotel didn't deliver much. It is a $125+ double room and very small. We tried small bathrooms before in others hotels but this one is different. After shower your bathroom will be filled with water and you need to wait for some time for the water to be discharge. Aside from that, the room had some weird cramp and damp smell. Not sure if the water were complimentary. Staff and trainee doesn't have that customer service. We've experienced this during the check-in. While during the check-out the staff were quite friendly.
            Recenserad 23 augusti 2018
            7,2
            Mycket bra
            Mayrevelle från Filippinerna
            Par
            Dubbel Standard
            Bodde i 3 nätter i januari 2018
            Near the Train station”
            Me and my husband choose this hotel because it's near the station. We had the bad experience the last time we went in Hongkong. This hotel uplifted it since it's near the station & we can easily access all the place we want to visit. They also allowed us to leave our bags since our flight was still in the evening. The only con's is the room is small (like most hotels in HK) and their staff is not approachable at all.. You will not even see them smiling to their costumer. It's pure business at all. Nevertheless, we can recommend this hotel due to it's location.
            Recenserad 21 augusti 2018
            12345
            Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

            Tillbaka till sökresultaten

            Tillbaka till rumsalternativen

            |

            Avvisa