Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1764 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 7,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,7
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,4
Sortera efter

Karin från Sverige
Par
Bodde i 3 nätter i mars 2012
Utmärkt läge
Urtrevlig personal
Kan inte bo bättre om du är ute för att shoppa. Gångavstånd till Sampengmarknaden blomstermarknaden gaturestaurangerna. Fantastiskt fina rum med kök.Frukost serverades på rummet eller på takterassen.Hjälpsam personal
Recenserad 31 mars 2012
Tycker du omdömet är användbart?

magnus från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i januari 2012
Mysigt hotell
Trevlig personal
litet mysigt hotell som ligger mitt i china town. på grund av att det ligger på en bakgata så hörs inget av det liv som är vid huvudgatan. litet rum men det vi hade behov av fanns. det innehöll till och med ett litet pentry. gratis wi-fi finns också vilket är positivt. personalen var trevlig och hjälpsam.
Recenserad 03 mars 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Wahlberg från Sverige
Par
Bodde en natt i januari 2012
Toppenbra läge med små men trevliga rum.
Bäst med hotellet; läget, trevlig och hjälpsam personal, frukosten på rummet helt okej.
Vi kom till ChinaTown då det kinesiska nyåret firades. Det var lite krångligt att hitta hotellet som ligger på en smal gränd.Väl vid hotellet är det gångavstånd till alla begivenheter i Chinatown. Helt fantastiskt nyårsfirande med pynt över hela stadsdelen och shopping både billigt och ett enormt utbud av varor.
Recenserad 03 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Li från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i april 2016
Not bad
so far so good.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michael från Australien
Ensamresenär
Deluxe Dubbel
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Ok
Did the job
Recenserad 20 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chua från Singapore
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
good location
good street food and can cook in hotel
Recenserad 16 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chua från Singapore
Par
Deluxe Dubbel
Bodde en natt i augusti 2016
good
good ...near chinatown food street. can cooking in hotel room.
Recenserad 16 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MONLARAT från Thailand
Par
Deluxe Dubbel
Bodde en natt i augusti 2016
Quite old and low maintenance of facilities but near the Chinatown
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

laura från Malaysia
Par
Deluxe Dubbel
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Memorial hotel in Chinatown
finally we came back to stay here again although it's been a year and this hotel are still pretty good enough and keep upgraded ! overall are satisfied and very comfort zone to access in chinatown and easy to get any local food in this area as well.
Recenserad 28 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gloria från USA
Familj med små barn
Deluxe Dubbel
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Lie in picture
No good
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: