Cher Ville Boutique Resort
Cher Ville Boutique Resort
Se alla 39 bilder
Juniorsvit 1 dubbelsäng - Säng Cher Ville Boutique Resort
Juniorsvit 1 dubbelsäng - Säng
Se alla 39 bilder
Pool Cher Ville Boutique Resort
Pool
Se alla 39 bilder
Pool Cher Ville Boutique Resort
Pool
Se alla 39 bilder
Restaurang Cher Ville Boutique Resort
Restaurang
Se alla 39 bilder
PÅ KARTAN Cher Ville Boutique Resort
PÅ KARTAN
Trevligt
Läge
6,6
Se alla 39 bilder Cher Ville Boutique Resort
Se alla 39 bilder
Borttagen från favoriter

Cher Ville Boutique Resort

Nyligen renoverat
1,91 kilometer från centrum
- Se vad som finns i närheten
Mycket bra
Baserat på 446 omdömenSe vad andra gäster sa
7,7
/
10
Fantastiskt valuta för pengarna
8,4
95 % skulle rekommendera boendet till en vän
Valuta för pengarna8,4
Avstånd till centrum5 Km
Lägesbetyg6,6
Närmaste flygplatsSamui internationella flygplats (USM)
Avstånd till flygplats1,0 km
  • flygplatstransfer

  • 820 m från stranden

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum

  • luftkonditionering

Rumsalternativ
7,9
Mycket bra
Rummets komfort & kvalitet
Detta boende är väldigt populärt!Senast bokat för 14 timmar sedan
Deluxe
Deluxe
...
  • Rumsstorlek: 32 m²/344 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Standard
Standard
...
  • Rumsstorlek: 28 m²/301 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 1 dubbelsäng eller 2 enkels...
Ange datum för att se priser
Presidentsvit (Presidential Suite)
Presidentsvit (Presidential Suite)
...
  • Rumsstorlek: 65 m²/700 ft²
  • Utsikt: Pool
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Juniorsvit 1 dubbelsäng (Junior Suite 1 Double Bed)
Juniorsvit 1 dubbelsäng (Junior Suite 1 Double Bed)
...
  • Rumsstorlek: 20 m²/215 ft²
  • Utsikt: Trädgård
  • 1 dubbelsäng
Ange datum för att se priser
Studio Standard (Standard Studio)
Studio Standard (Standard Studio)
...
  • Rumsstorlek: 20 m²/215 ft²
  • balkong/terrass
  • 1 king size-säng
Ange datum för att se priser
Standard Svit - Inklusive frukost (Standard Suite with Breakfast)
Standard Svit - Inklusive frukost (Standard Suite with Breakfast)
...
  • balkong/terrass
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
Deluxe Svit - Inklusive frukost (Deluxe Suite With Breakfast)
Deluxe Svit - Inklusive frukost (Deluxe Suite With Breakfast)
...
  • balkong/terrass
  • Rökpolicy - rökfria rum til...
Ange datum för att se priser
SUITE DELUXE SUITE - ROOM ONLY
SUITE DELUXE SUITE - ROOM ONLY
...
  • privat pool
Ange datum för att se priser
Studio Standard (Standard Studio)
Studio Standard (Standard Studio)
...
    Ange datum för att se priser
    Studio Standard (Standard Studio)
    Studio Standard (Standard Studio)
    ...
      Ange datum för att se priser
      Har du en fråga till Cher Ville Boutique Resort?
      Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

      Priserna blir lägre så fort du loggar in!

      Logga in!
      Mer om Cher Ville Boutique Resort

      Mer om Cher Ville Boutique Resort

      En översikt

      Visa mer

      Det nödvändiga och dess avstånd

      Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
      Visa mindre

      Vad de erbjuder

      Visa mindre

      Vad finns i närheten

      Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
      Visa mer

      Boendets gästpolicy

      Visa mindre

      Lite användbar fakta

      Visa mer

      Verifierade omdömen från resenärer

      Omdömen från Agoda (446)Omdömen från Booking.com (42)
      7,7
      /
      10
      Renlighet8,3
      Faciliteter7,8
      Läge6,6
      Komfort och kvalitet7,9
      Service8,1
      Valuta för pengarna8,4
      Från verifierade gäster hos Agoda
      Filtrera gästkommentarer baserat på:
      Språk
      English
      ภาษาไทย
      Français
      日本語
      mer
      Rumstyp
      Standard
      Deluxe
      Presidentsvit
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Visar 402 verifierade gästkommentarer
      12345
      2,0
      Alice från Sverige
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde en natt i april 2018
      Åk inte hit”
      Kom till hotellet sent på kvällen, det låg väldigt off och fanns ingenstans att äta. Vi fick gå en lång bit till 7eleven och köpa nudlar. Utsidan var jättefin men när vi kom till vårat rum fann vi en stor skalbagge/kackerlacka och flera spindelnät med spindlar i. Vi tyckte inte att det var fräscht. Frukosten var 2 alternativa menyer att välja på.
      Recenserad 28 april 2018
      Dear Alice, we are really sorry for this situation. Unfortunately, when it rains a lot, some of these insects come out. We will do what is necessary so that it doesn't happen again. Please, I ask you to accept our apologies for this disgrace. You will be always welcome at Cher Ville Boutique Resort. Best Regards, GM
      Svarade 01 maj 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      6,3
      Trevligt
      Verica från Sverige
      Ensamresenär
      Standard
      Bodde en natt i mars 2013
      Mysigt, trevligt hotell”
      Tillmötesgående personal, rent och trivsamt
      Väldigt trevlig vistelse, med trevlig hjälpsam personal. Stora fina och rena rum utrustade med det viktigaste som man behöver, Tv, kylskåp, Ac , varmvatten mm. Maten i restaurangen var god och prisvärd. Jag hyrde moped och kunde därmed utforska ön och åka till de stora shoppingcentren. Tyst och lugn omgivning med stor fin swimmingpool. Jag återkommer gärna hit.
      Recenserad 20 mars 2013
      7,0
      Mycket bra
      Linda från Sverige
      Familj med äldre barn
      Deluxe
      Bodde i 3 nätter i januari 2013
      Fint poolområde”
      Trevlig personal
      Ok hotell för kortare vistelse,kan behövas renovera lite i bad rummen,sköna sängar, nära till stranden, lite långt från centrum, nära flygplatsen.
      Recenserad 30 januari 2013
      8,0
      Fantastiskt
      Verica från Sverige
      Ensamresenär
      Standard
      Bodde en natt i januari 2013
      Lugnt och fridfullt hotell”
      mysigt ställe
      Som ensamresande kände man sig inte alls ensam på detta stället eftersom personalen var hjälpsamma och både gav mig en karta över ön samt hjälpte mig med att hyra moped så att jag kunde se mig om. God mat, fina rum, stor mysig pool och väldigt lugnt och fridfullt. Ibland kunde man tro att man var ensam på hela anläggningen, men det var ju nästan fullsatt. Återkommer gärna hit nästa gång jag är på Koh Samui
      Recenserad 21 januari 2013
      7,7
      Mycket bra
      Verica från Sverige
      Par
      Standard
      Bodde i 4 nätter i januari 2013
      Mysigt hotell med fin pool”
      mycket tillmötesgående personal
      När vi kom till Maya buri så kände man hur man kom ner i varv. Detta mysiga ställe med denna fina pool gjorde att man bara ville ligga och slappa vid poolen. Rummen är rymliga, rena och fräscha, utrustade med det nödvändigaste som AC, varmvatten, takfläkt, kylskåp, Tv mm. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. De hjälpte oss med att hyra mopeder så att vi på egen hand kunde utforska ön. Maten i den lilla restaurangen är också väldigt god och man får absolut inte missa deras egna hamburgare som är supergoda.
      Recenserad 21 januari 2013
      8,0
      Fantastiskt
      Verica från Sverige
      Familj med äldre barn
      Standard
      Bodde en natt i juni 2012
      Mysigt familjärt hotell”
      Lugnet och den mycket tillmötesgående personalen
      Rena stora rum och mycket fin stor pool. Personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Maten i restaurangen är kanske inte av högsta klass men helt ok. Läget på resorten är perfekt bara 10 min med moppe och du är mitt i alla shoppingcentrum. Till havet och stranden är det ca 10 minuters promenad, så är man en famlij så kan alla få sina önskemål tillgodosedda.
      Recenserad 28 juni 2012
      8,0
      Fantastiskt
      Verica från Sverige
      Par
      Standard
      Bodde i 2 nätter i juni 2012
      Familjärt, lugnt och fridfullt”
      Lugnet och den otroligt hjälpsamma och trevliga personalen
      Ligger inte långt från flygplatsen, stranden eller de stora shoppingcentren, men ändå mycket lugnt ocn stillsamt. Stor fin pool om man nu hade varit en barnfamilj, hyfasad mat i restaurangen, dock inte så hemskt stort utbud. Rummen var enkla men stora och mycket trivsamma, dock väsnades aircon ganska så mycket annars rent och fint. Vi trivdes mycket bra och återkommer gärna hit en annan gång. Vill man ha lyx och vräkigt ska man inte välja denna mer familjära resort.
      Recenserad 22 juni 2012
      7,3
      Mycket bra
      Thomas från Sverige
      Par
      Standard
      Bodde en natt i mars 2012
      Trevlig pool”
      Helt okej rum för pengarna.
      Helt okej rum för pengarna. Jätte trevlig pool som har öppet till 23.00 med bra läge. Bra mat och trevlig personal.
      Recenserad 07 april 2012
      6,7
      Trevligt
      Soren från Sverige
      Ensamresenär
      Deluxe
      Bodde i 7 nätter i januari 2012
      Mysigt men slitet”
      lugnt läge
      Ett mysigt hotell med ett lugnt läge men frukosten var väldigt dåligt tilltagen.
      Recenserad 09 februari 2012
      6,0
      Jo från Taiwan
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 2 nätter i juli 2018
      Don't Come for Honeymoon”
      The Cher Ville is exactly what you pay for. The rooms aren't fancy - think motel no. 5. But they have a pool that made staying here a bit better. Just by looking at the pictures, it fooled me completely. I was not expecting what I had seen. The bedsheets had holes and stains; the bathroom drainage smelled, the shower curtain reeked of mildew, the floor was sticky, the toilet bowl had visible stains. Like I said, this is what you pay for. I should've known it's too good to be true. On the other hand, the staff was friendly and very helpful when I asked to borrow a hair dryer. Stay here if you're on a budget, but definitely not for your honeymoon.
      Recenserad 28 juli 2018
      6,8
      Trevligt
      Mark från Storbritannien
      Familj med små barn
      Presidentsvit
      Bodde i 3 nätter i juli 2018
      Helpful staff”
      We enjoyed our stay and it was made better by the helpful attitude of the Manager, Manu and his staff. We stayed in the Presidential suite with nice view on the swimminpool . The Suite is big with a huge stone bathtub.
      Recenserad 12 juli 2018
      10,0
      Utmärkt
      Tracey från Australien
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 4 nätter i maj 2018
      Relaxing place to stay on holidays ”
      Great friendly staff, yummy breakfast, big big pool and clean rooms with air conditioning. Love coming back here and can't wait till next time.
      Recenserad 19 maj 2018
      Dear Tracey, Thank you very much for your comment. We are so glad to know you enjoyed your stay at our Resort. Don't hesitate to come back next time you will visit Koh Samui. Best Regards, Manu General Manager
      Svarade 22 maj 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      10,0
      Utmärkt
      Serpil från USA
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 5 nätter i maj 2018
      Good stay”
      Cheap, good location not a fancy resort.
      Recenserad 13 maj 2018
      Dear Serpil, Thank you very much for your comment. We are so glad to know you enjoyed your stay in our Resort. Don't hesitate to come back next time you will visit Koh Samui. Best Regards, Manu General Manager
      Svarade 22 maj 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      6,8
      Trevligt
      Emily från Hongkong
      Ensamresenär
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 3 nätter i april 2018
      Good value for a ville with own parking space”
      It has a nice swimming pool. Staff was nice and helpful. They helped arranged renting motorbikes. Bad thing was it had different insects at my room - ants walking like a troop of army on my bed wall every day, little crockroaches, bad smell from toilet pipe, other flying insects
      Recenserad 16 april 2018
      Dear Emily, we are really sorry for this situation. Unfortunately, when it rains a lot, some of these insects come out. We will do what is necessary so that it doesn't happen again. Please, I ask you to accept our apologies for this disgrace. You will be always welcome at Cher Ville Boutique Resort. Best Regards, GM
      Svarade 01 maj 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      8,8
      Fantastiskt
      Taylor från USA
      Familj med små barn
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 6 nätter i februari 2018
      Great Value if you have transportation. Pool is nice, food is good. ”
      If you have your own bike, car its a great location. Rooms remodels and clean, staff is friendly. Food is not bad in the restaurant. Very open place good for kids to play. Away from traffic.
      Recenserad 10 mars 2018
      8,8
      Fantastiskt
      Paul från Storbritannien
      Par
      Deluxe
      Bodde i 7 nätter i februari 2018
      Great value quiet stay”
      Nice rooms, lovely pool, spotlessly clean. Friendly smiling staff. Very reasonable food and drink prices. A bit out of the way as ten or fifteen minutes walk to beach with no footpath so you have to be careful of the traffic. Stunning beach well worth the effort. Would definitely stay again.
      Recenserad 06 mars 2018
      5,6
      Geoffrey från Spanien
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 19 nätter i januari 2018
      Good value ”
      It's good value but needs attention , gardens and pool are great , rooms looking scruffy , breakfast a definite no
      Recenserad 05 februari 2018
      8,0
      Fantastiskt
      Stacy från Tyskland
      Par
      Deluxe
      Bodde i 8 nätter i december 2017
      Nice bungalow with good food but quite remote”
      Very good value for money: we had a lovely, spacious room with a big bathroom, four poster bed, air con and outdoor seating area. The restaurant was also great value and very tasty - most thai main meals were around 80 Baht and in town by the sea you have to pay nearer 200 Baht. Breakfast was included and was good. Choice of thai soup or toast with eggs and sausage. The room was very clean and we got fresh towels every day. The pool itself was great and very large. The sunbeds around the pool have seen better days. The place is run by a swiss guy and he and his staff were always friendly and helpful. The main thing to bare in mind is the location. There is nothing nearby not even a convenience store so you need to either rent a scooter or get taxis. It is only a short taxi ride to Chaweng or Bophut but it's quite pricey. 400B to Chaweng if they call a cab for you. If you stand out on the road and hail one you can negotiate down to about 300. Over all we were very happy with our stay
      Recenserad 07 januari 2018
      Dear Stacy, Thank you very much for your comment. We are so glad to know you enjoyed your stay in our Resort. Don't hesitate to come back next time you will visit Koh Samui. Best Regards, Emmanuel Glorioso ( Manu ) General Manager
      Svarade 09 januari 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      7,6
      Mycket bra
      Sydney från USA
      Par
      Juniorsvit 1 dubbelsäng
      Bodde i 2 nätter i januari 2018
      Stay at Cher Villa boutique ”
      This was a last minute planned hotel my boyfriend had booked, we stayed for 2 days. Location was great we went to fisherman’s night market which was awesome. What made our trip 100 times better was the tiny kittens and cats that were living on the property they made us feel at home. I would highly recommend this hotel. Very relaxing and you get the “at home feeling” here especially with the amazing cats.
      Recenserad 06 januari 2018
      Dear Sydney, Thank you very much for your comment. We are so glad to know you enjoyed your stay in our Resort. Don't hesitate to come back next time you will visit Koh Samui. Best Regards, Emmanuel Glorioso ( Manu ) General Manager
      Svarade 09 januari 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      9,6
      Utmärkt
      BINGLIANG från Kina
      Par
      Deluxe
      Bodde i 7 nätter i december 2017
      Utmärkt”
      A hotel with very high cost performance.The room is simple and clean. It's the type I like.Good holidays 。
      Recenserad 03 januari 2018
      Thank you very much for your comment. We are so glad to know you enjoyed your stay in our Resort. Don't hesitate to come back next time you will visit Koh Samui. Best Regards, Emmanuel Glorioso ( Manu ) General Manager
      Svarade 05 januari 2018
      Cher Ville Boutique Resort
      12345
      Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

      Tillbaka till sökresultaten

      Tillbaka till rumsalternativen

      |

      Avvisa