Utmärkt 8,4
baserat på 1018 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1018 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter

patrick från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2011
bra läge fina rum!
den italienska restaurangen är bra!
Detta är ett riktigt bra hotell priset är kanske lite högt men i slutändan är det värt pengarna. Bra pool områden med matställe och bra service. Om man inte har frukost inkluderat så finns en trevlig smörgås shop på gatuplan där man kan designa sin egen macka. Hotellet ligger vägg i vägg med ett shopping center där man kan hitta divese prylar, vi köpte dryck och snacks där.
Recenserad 16 november 2011

Lars från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2011
Tjusigt hotell och mycket bra service
Trevlig personal och stort utbud av resturanger
Vi hade en mycket trevlig vistelse på hotellet med spa behandling på kvällen + god mat och dryck , en utmärkt frukost , rummet var suveränt ,vi fick frukt och choklad ,personalen var mycket trevlig och service inriktade
Recenserad 29 augusti 2011

Arno från Sverige
Ensamresenär
Svit
Bodde i 3 nätter i februari 2011
Fantastisk lobby och trevliga rum
Med något för alla smaker
att komma till cinnamon grand hotel colombo är som att komma till en liten stad. lobbyområdet är fantastiskt vackert och incheckningen gick mycket smidigt. ett flertal restauranger med olika inriktningar, flera pooler och en väldigt vacker och välskött trädgård med både fiskdam och poolbar. stort utbud och riktigt bra priser på roomservice och en galleria i direkt anslutning till hotellet gjorde att jag inte kände att jag behövde lämna området på flera dagar. sviten jag fick var inte så rolig. dom hade slagit ihop 2 enkelrum och gjort till svit. istället för säng i ena rummet var där matbord och soffa, annars ingen skillnad.
Recenserad 13 mars 2011

RONAK från Indien
Affärsresenär
Premium Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good Property
Very good place and helpful staff.. Good restaurants..
Recenserad 11 september 2016

SEUNG från Sydkorea
Affärsresenär
Premium Dubbelrum
Bodde en natt i juli 2016
Good
Good
Recenserad 20 augusti 2016

Jayasingham från Australien
Affärsresenär
Executive-rum
Bodde en natt i februari 2016
fantastic stay
very nice stay. professional staff
Recenserad 15 augusti 2016

Perumal från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
WILL BE BACK
Kudos to the management for maintaining its high standard. Great breakfast spread, wide range of dining experience to choose from. Friendly staff, clean and spacious room, well equipped gym. Everything a business traveler can ask for.
Recenserad 15 augusti 2016

GUNASEKARAN från Qatar
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
nICE
GOOD
Recenserad 07 augusti 2016

mohamed från Saudiarabien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
every thing in the hotel nice
God and nice hotel
Recenserad 07 augusti 2016

Mohamed från Maldiverna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Location
good location
Recenserad 31 juli 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: