2015
Mycket bra 7,5
baserat på 1748 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1748 omdömen
  • Renlighet 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Service 7,4
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Kwee från Singapore
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i september 2016
Poor Attitude at the Reception
The lady was playing with her mobile phone and the man was not even helpful when I told them that my keys was left in the room. Even though I repeated my name 3 times together with my ID and room no, the man claim that I was not registered in that room. Only when I raised my voice did they check and they did not even apologise for their mistake
Recenserad 25 september 2016

Yen från Malaysia
Affärsresenär
Studio executive
Bodde i 2 nätter i september 2016
staff are friendly
Good location. Good place to stay
Recenserad 24 september 2016

Yin från Singapore
Gruppresenär
Studiolägenhet
Bodde i 2 nätter i maj 2016
convenience
this service apartment is near the MTR, and there are many food choices in the vicinity.
Recenserad 18 september 2016

Hazel från Storbritannien
Familj med småbarn
Studio premier
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
The over all feedback is good. There is one reception lady staff who is not helpful and has an attit
For additional service, I think breakfast should be an option for the hotel guest and maybe additional facilities like sauna and steam bath. I don't think guest will mind if there is extra charges; since it is an option that the hotel can give. I can recommend the hotel to my relatives and friends but giving them warning that the lady receptionist is not good and with attitude
Recenserad 15 september 2016

Michael från Filippinerna
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i september 2016
Central Location
good location near TST MTR.
Recenserad 12 september 2016

Ooi från Malaysia
Gruppresenär
Studio with Handy Phone
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location and Nice Bed”
Loved the location and firm mattresses both on bed and the sofa bed. However, facility in need of maintenance. Lift and waiting area is small. Average in overall.
Recenserad 10 september 2016

Jeremy från Singapore
Reste med partner
Studiolägenhet
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
4n w 1 toddler and 1 infant
Room was decent sized. Enough for a cot. Cannot do late check out though. Location excellent. Water heater too sensitive. Have to toggle hot and cold consistently
Recenserad 28 augusti 2016

Kai från Hongkong
Reste med partner
Studiolägenhet
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Nice one to stay in Tsim Sha Tsui
got upgraded to a bigger room due to some issue of the room I booked...everything's fine and the staff is very nice.
Recenserad 25 augusti 2016

Eric från Filippinerna
Reste med partner
Studiolägenhet
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Okey
Okey but it could have been better
Recenserad 24 augusti 2016

MD från Bangladesh
Affärsresenär
Studio executive
Bodde en natt i augusti 2016
full managed
clean, full decorated, as small service apartment everything is good here, including location.
Recenserad 23 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: