Mycket bra 7,8
baserat på 1048 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1048 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

helmi från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 5 nätter i mars 2016
Nice Location
Friendly hosts, warm welcome, meticulously appointed accomodation, excellent food - overall a high quality establishment which we would readily recommend.
Recenserad 28 augusti 2016

helmi från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Strategic Location, Near to shopping complex and with great staff
Lovely hotel! So enjoyed my stay. Clean, simple decorated. Staff is kind and helpful. Breakfast. Very comfy beds. Good aircond. Near to Ammennities and Spring Shopping Mall
Recenserad 28 augusti 2016

Fathilatul från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i augusti 2016
excellence service & location
staff servis and good location
Recenserad 28 augusti 2016

Shanmugam från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i augusti 2016
Simply super n worth of money
Breakfast should hv more options.
Recenserad 28 augusti 2016

Tay från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i augusti 2016
Good location
Cant check in earlier must be at least 2pm and must check out at 12 noon
Recenserad 27 augusti 2016

FEI från Malaysia
Gruppresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great hotel
Hotel location is good as it is in front of 'The Spring' shopping mall. Hotel staffs are friendly and overall environment of the hotel is pleasant. Room is clean and spacious with fully furnish amenities from kitchenette to dressing table. However, late check-out is pretty strict.
Recenserad 25 augusti 2016

ABDUL från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Value for Money
Very nice hotel apartment..
Recenserad 25 augusti 2016

Sabli från Brunei
Reste med partner
Executive-rum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Pol Sabli
very helpful and friendly receptionist, room is clean and cleaning staff friendly, kitchen is great.
Recenserad 24 augusti 2016

Muhamad från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
New modern, sleek, tidy accomodation in the center of bussiness area
I like the cleanliness, modern n minimum interior, cozy furniture, very friendly staff, etc. Less like with the dining hall n verity of food served
Recenserad 24 augusti 2016

nick från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Recenserad 23 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: