Mycket bra 7,8
baserat på 1043 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1043 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

FEI från Malaysia
Grupp
Studio premier
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great hotel
Hotel location is good as it is in front of 'The Spring' shopping mall. Hotel staffs are friendly and overall environment of the hotel is pleasant. Room is clean and spacious with fully furnish amenities from kitchenette to dressing table. However, late check-out is pretty strict.
Recenserad 25 augusti 2016

ABDUL från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Value for Money
Very nice hotel apartment..
Recenserad 25 augusti 2016

Sabli från Brunei
Par
Executive-rum med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Pol Sabli
very helpful and friendly receptionist, room is clean and cleaning staff friendly, kitchen is great.
Recenserad 24 augusti 2016

Muhamad från Malaysia
Affärsresenär
Premier-rum med 2 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
New modern, sleek, tidy accomodation in the center of bussiness area
I like the cleanliness, modern n minimum interior, cozy furniture, very friendly staff, etc. Less like with the dining hall n verity of food served
Recenserad 24 augusti 2016

nick från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Recenserad 23 augusti 2016

SAN från Malaysia
Par
Studio premier
Bodde en natt i juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Recenserad 23 augusti 2016

Chin från Malaysia
Familj med små barn
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Goodand relax stay
This hotel is Recommended for family
Recenserad 22 augusti 2016

CHIN från Malaysia
Par
Studio premier
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Satisfied
With the price you can get an studio room with kitchen facilities. Room condition is good. Toilet shower part is kinda small space but overall is satisfied. Air condition is cold enough. I stayed for two times and both times the room i got is also at the end of the walkway. Strategic location. nearby food stall and mall.
Recenserad 22 augusti 2016

Mohd från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i augusti 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Recenserad 22 augusti 2016

Mohd från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Recenserad 22 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: