Mycket bra 7,8
baserat på 1051 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1051 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Yun från Malaysia
Familj med småbarn
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Good location and room condition
Great location and easy access to nearby attraction with transport. A shopping mall right opposite. Good room except need to upgrade the bed, not in very good condition compare to all the others provided in the room.
Recenserad 20 september 2016

LOW från Malaysia
Familj med småbarn
Lägenhet Executive med 2 sovrum
Bodde en natt i september 2016
good
Great Room
Recenserad 19 september 2016

Nurul från Brunei
Familj med småbarn
Executive-rum med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
great stay
just opposite the spring..nice pools and great foods. definitely will come back
Recenserad 18 september 2016

edwin från Indonesien
Ensamresenär
Executive-rum med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
good
always stay there
Recenserad 18 september 2016

edwin från Indonesien
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 5 nätter i september 2016
Nice place
Location is good, easy to hook
Recenserad 17 september 2016

Nurhayati från Malaysia
Reste med partner
Studio premier
Bodde i 3 nätter i september 2016
Value for money with the facilities provided
Very satisfied with the service and facilities given..the choice for the breakfast buffet was acceptable and maybe could add on more menus
Recenserad 17 september 2016

Sing från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde en natt i december 2015
Convenient
Located at the city of kuching, there are a supermarket just opposite the hotel
Recenserad 16 september 2016

CHEW från Malaysia
Familj med småbarn
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde en natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Recenserad 15 september 2016

HUNG från Malaysia
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Recenserad 14 september 2016

Yee från Malaysia
Gruppresenär
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Recenserad 14 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: