Mycket bra 7,8
baserat på 1043 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1043 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

CHEW från Malaysia
Familj med småbarn
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde en natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HUNG från Malaysia
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yee från Malaysia
Gruppresenär
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohd från Malaysia
Familj med småbarn
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TEO från Malaysia
Familj med småbarn
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CC från Malaysia
Familj med äldre barn
Premier-rum med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yusriman från Brunei
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 3 nätter i september 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adi från Singapore
Familj med småbarn
Executive-rum med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
Okay
Okay okay only
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

michael från Singapore
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hon från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: