Mycket bra 7,8
baserat på 1043 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1043 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

CHEW från Malaysia
Familj med små barn
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde en natt i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HUNG från Malaysia
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yee från Malaysia
Grupp
Lägenhet Premier med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

mohd från Malaysia
Familj med små barn
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TEO från Malaysia
Familj med små barn
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
good location clean room nice staff
the hotel is opposite shopping mall and the location is very centre , room very clean and the staff is helpful
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CC från Malaysia
Familj med äldre barn
Premier-rum med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Good Stay
highly recommended for those travelling in group! Fully equipped room just like your home.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yusriman från Brunei
Ensamresenär
Studio premier
Bodde i 3 nätter i september 2016
Short Get Away
Excellent place to stay and nearby the spring and vivacity (new mall).
Recenserad 12 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adi från Singapore
Familj med små barn
Executive-rum med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
Okay
Okay okay only
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

michael från Singapore
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 2 nätter i september 2016
Unprofessional duty manager
The duty manager was so unprofessional in handing problem with my reservation. Keep pointing the fault lie with 3rd party (agoda). FYI Agoda is a representative of the hotel and all confirmation from agoda ....the hotel have to honor. It is the hotel job to iron out the issue with Agoda and not with the guest. The hotel Sales manager (Mei) have to step in to resolve the issue.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hon från Malaysia
Affärsresenär
Studio premier
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Clean and tidy
Clean and tidy
Recenserad 08 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: