Mycket bra 7,7
baserat på 858 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 858 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 7,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,1
Sortera efter

KONG från Malaysia
Reste med partner
Deluxe Dubbelrum med balkong
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good stay
Clean room.
Recenserad 10 augusti 2016

Luis från Singapore
Familj med småbarn
Premierrum för 3
Bodde i 4 nätter i december 2015
a very pleasant stay
room comes with microwave and washing machine very convenient. sadly the water from tap is salty and not drinkable even after boiling, always buy bottled water. love the small restaurants around the hotel cheap and good
Recenserad 02 augusti 2016

dario från Italien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 6 nätter i januari 2016
big room and good location
good location, big roo and clean, but the staff not the best
Recenserad 24 juli 2016

Anna från Australien
Reste med partner
Superior Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
Great Value
Very spacious room, clean and great value for money. Short walk from the nightlife and to the markets. Bed is a king size and the rooms have a balcony.
Recenserad 24 juli 2016

Orawan från Thailand
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Wifi in room very bad
Good location , Value for money
Recenserad 21 juli 2016

david från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
8 out of 10
Great rooms Great staff Small balconies
Recenserad 02 juni 2016

Wai från Malaysia
Reste med partner
Premierrum för 3
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Enjoy the stays
Even not next to the beach, but i enjoy the stays. Spacious room, friendly staffs and cleanliness.
Recenserad 25 maj 2016

Wai från Malaysia
Familj med småbarn
Premierrum för 3
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Value for money
Had a great stay in this hotel, however it's quite far away from Patong town. Need to walk at least 20 mins to reach the central.
Recenserad 21 maj 2016

Charry från Malaysia
Gruppresenär
Familjesvit med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
hotel location is far away from patong beach
location are far away from patong beach, outside hotel have not much choice for food and chill place
Recenserad 10 maj 2016

Sydpasu från Thailand
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i januari 2016
Okay
Just okay
Recenserad 29 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: