Mycket bra 7,7
baserat på 977 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 977 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 8,0
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Per från Sverige
Reste med partner
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i oktober 2011
Prisvärt
Fruokst
Ett skönt rent hotell med en fin pool med jacuzzi uppe på taket.Frukosten var riktigt bra med gott om alternativ.Rummen lagom stora.Gratis wi-fi.Nära till barliv och annat.....
Recenserad 10 november 2011

Christer från Sverige
Reste med partner
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i november 2011
Exklusivt hotell
Välstädat och bra rum
Ett exklusivt hotell mitt i hjärtat av Makati. Nära till allt. Välstädade rum och bra service. Prisnivån är därför högre än på närliggande hotell.
Recenserad 07 november 2011

Curt från Sverige
Reste med partner
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 3 nätter i juli 2011
trevligt rum med fin utsikt
pool på taket
ett prisvärt trevligt och bra beläget hotell , fina rum och sköna sänger , tjusigt badrum , jättefin utsikt från 20e våningen , oxå bra frukostbuffe , trevlig personal , och många restauranger att välja på strax utanför hotellet , på taket finns en riktigt härlig pool som öppnades andra dagen vi var där , ett gym fanns det oxå på 21 våningen , helt okej det oxå , totalt sett klart trevligt ställe att bo på
Recenserad 03 september 2011

bengt från Sverige
Reste med partner
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Utmärkt läge
Rummets utrustning
vi valde exekutive deluxe och fick mycket för pengarna. ett stort rum med två sängar varav den ena var en stor dubbelsäng. rummet var rent o fräscht och där fanns säkerhetsbox, minibar, vattenkokare med tepåsar och kaffepulver. man ställde in 2 flaskor vatten gratis varje dag. badrummet hade badkar o dusch och man fick tvål, shampo o duschkräm samt tandborste o tandkräm.det fanns också hårtork. frukosten var buffé och det var lätt att hitta godsaker.
Recenserad 24 februari 2011

Britt från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2010
Utmärkt hotell
Nära till shopping.Gott bemötande av alla anställda på hotellet.Alla gav ett proffisionellt intryck.Snabb och god service.
Upplevde inte något negativt alls vid denna vistelse.
Utmärkt hotell,vi stortrivdes.!!! Härlig takpool m.jazucci. Strålande utsikt därifrån.God mat serverades här.
Recenserad 23 februari 2010

JEANIE från Singapore
Affärsresenär
Executive Deluxe med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great Location
Great
Recenserad 23 september 2016

Victor från Filippinerna
Affärsresenär
Executive Deluxe-rum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i september 2016
Good Central Hotel
Nice location, nice food, friendly staff and cold clean rooms. Really good deal in Manila
Recenserad 22 september 2016

Asgeir från Island
Affärsresenär
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent stay as usually, very helpful staff
Excellent stay, very helpful staff, great breakfast
Recenserad 22 september 2016

CHEOW från Singapore
Affärsresenär
Executive Lyxrum med Queen size-säng
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good Value
Room is spacious with comfortable bed and location is great too. Breakfast is ok and staff is friendly and helpful.
Recenserad 21 september 2016

Ahmad från Malaysia
Reste med partner
Executive Queen-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice Stay
Stayed for 2 nights, nice service by the staff. Room upgraded for free but the room is still small. Good for short stay.
Recenserad 17 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: