Mycket bra 7,6
baserat på 132 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 132 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 6,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 5,6
Sortera efter

Goh från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Recenserad 28 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

pierre från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Recenserad 03 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ivana från Indonesien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Recenserad 29 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ivana från Indonesien
Gruppresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Recenserad 29 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shannon från USA
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Recenserad 31 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nyoman från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Recenserad 04 augusti 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Henno från Nederländerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Recenserad 11 juli 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Claude från Frankrike
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Recenserad 01 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Widianto från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Recenserad 17 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Rathendra från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Recenserad 22 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: