Mycket bra 7,6
baserat på 132 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 132 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 6,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,7
  • Mat/Middag 5,6
Sortera efter

Goh från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Recenserad 28 november 2015

pierre från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Recenserad 03 november 2015

Ivana från Indonesien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Recenserad 29 oktober 2015

Ivana från Indonesien
Gruppresenär
Enkelrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Recenserad 29 oktober 2015

Shannon från USA
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Recenserad 31 augusti 2015

Nyoman från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Recenserad 04 augusti 2015

Henno från Nederländerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Recenserad 11 juli 2015

Claude från Frankrike
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i april 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Recenserad 01 maj 2015

Widianto från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Recenserad 17 mars 2015

Rathendra från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Recenserad 22 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: