Utmärkt 8,1
baserat på 71 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 71 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,9
Sortera efter

Camilla från Sverige
Reste med partner
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2013
Stilrent och fräscht hotell
Bra frukost, sköna sängar, bra äge
Recenserad 23 april 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Malin från Sverige
Familj med småbarn
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i mars 2013
Bra prisvärt centralt hotel
läge frukost rummet
Recenserad 20 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från Sverige
Ensamresenär
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2012
Mycket modernt och trevligt hotell
Läget,maten och shoppingen
Recenserad 19 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Claes från Sverige
Reste med partner
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2013
Utmärkt läge med små rum
Läget, nära parkering, t-bana, restauranger och shopping
Vi bor alltid på Clarion när vi är i Stockholm. Vi parkerar bilen gratis och har sen nära till andra kommunikationer.
Recenserad 12 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

ann-louise från Sverige
Reste med partner
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i december 2012
bra hotel med hög standard
toppen läge
rent och fräsht hotel med trevlig personal och bra service frukostbuffen har allt man kan önska och även om det var nästan fullt när vi var där så var det ingen hög ljudnivå perfekt förbindelse med tunnelbanan (station Skanstull) precis utanför hotellet
Recenserad 08 januari 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tobias från Sverige
Gruppresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2012
Väldigt fint hotell och bra läge
Väldigt fint rum och världens bästa frukostbuffé
En väldigt lugn och skön vistelse. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Rummet var ett av dom finaste jag bott i. Läget perfekt! Frukost buffén var den bästa någonsin, t.om bättre än alla lyxhotell jag bott på runt om i världen!
Recenserad 20 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Lasse från Sverige
Reste med partner
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2012
Kanon-hotel med bra och hjälpsam personal.
Fräscht överallt, god frukost, nära till city men ändå lugnt.
Ett perfekt placerat hotell nära till Globen, Gamla Stan, på Söder. Poolen och bastun sitter perfekt efter en dags promenad i Stockholm. Kommer gärna tillbka.
Recenserad 06 juli 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Claes från Sverige
Reste med partner
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i februari 2012
Bra läge, litet rum
Läget, ganska fräscht
vi var i stockholm för en natt och en dag. var bara på hotellet och sov. för ändamålet funkade det men om vi hade stannat längre så hade rummet varit i minsta laget. frukosten var bättre denna gaången om man jämför när vi bodde här i höstas och det var en stor konferens på hotellet.
Recenserad 28 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Anders från Sverige
Affärsresenär
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i februari 2012
Fräscht och bra läge
bra mottagande och hög standard på rummet
har varit här förut och vill gärna komma tillbaka. bra bemötande och service. bra möjligheter till mat och dryck
Recenserad 08 februari 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Camilla från Sverige
Reste med partner
Economy Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2012
trevligt hotell med bra frukost
trevliga rum, bra frukost
ett mycket trevligt hotell men bra service och trevliga rum. Hotellet ligger nära tunnelbanan så du tar dig lätt runt om i stockholm. Bra frukost, vi hann tyvärr inte gå in på spa-avdlningen denna gång men det kommer vi göra till nästa besök. Detta är ett hotell jag alltid försöker boka in oss på när jag behöver ha lite tid för oss själva.
Recenserad 20 januari 2012
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: