Coral Olaya Hotel Riyadh: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 63 omdömenSe vad andra gäster sa
7,3

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (63)Omdömen från Booking.com (1534)
7,3
Mycket bra
Baserat på 63 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,8
Faciliteter6,7
Läge7,2
Komfort och kvalitet7,4
Service7,5
Valuta för pengarna7,5
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
简体中文
Deutsch
mer
Rumstyp
Dubbelrum Deluxe
Deluxe Enkelrum
Svit Executive
Sortera efter
Visar 49 verifierade gästkommentarer
9,3
Utmärkt
Princess från Filippinerna
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i maj 2014
Comfortable stay. Great food for breakfast buffet!”
1. Free fast internet access 2. Clean Cozy rooms 3. Free breakfast buffet
It was very pleasant. Friendly staff. Great food! We had great and fast internet access in the rooms and its free!
Recenserad 24 maj 2014
7,0
Mycket bra
Ahmed från Saudiarabien
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i mars 2014
Acceptable”
Location,Price,cleaning
Very simple and very fast not compelicated and comfortable
Recenserad 02 april 2014
8,0
Fantastiskt
majid från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i februari 2014
Nice and comfortable”
Location , nice room and bathroom
Area is bit Little noisy , closet is empty nothing in it
Recenserad 17 februari 2014
9,3
Utmärkt
IBRAHIM från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i januari 2014
comfort ”
location, value for money, comfort
The hotel have all what you expect from 4 star hotel with attractive price and good location
Recenserad 16 februari 2014
7,3
Mycket bra
Aintzane från Spanien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i oktober 2013
nice”
clean room, location, nice design
Recenserad 16 oktober 2013
8,3
Fantastiskt
Mohammad från Singapore
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 4 nätter i maj 2013
Comfortable, quiet, maintain well look new hotel, ”
Staff friendly, clean and good breakfast.
Recenserad 15 maj 2013
7,7
Mycket bra
Hatem från Egypten
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Nice new hotel, new room furnture, worth money ”
Clean, New rooms, good breakfast
Recenserad 29 mars 2013
6,0
Muhammad från Pakistan
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i januari 2012
Hotel was good ”
May be good for econimical or personal visit
Recenserad 26 januari 2012
6,0
Rahad från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i september 2011
nice hotel”
comfortable bed
firs when I arrived, I faced a problem with my reservation, but they gave the room and they told that we'll speak after we get some rest, which is a good point for me. Room size was OK put it wasn't very clean, bathroom OK, Air con. OK, an average room for me. The hotel was near shopping centers and mallsm and it was quite at night. in General I liked it!!
Recenserad 29 september 2011
6,3
Trevligt
Haygaser från Österrike
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i maj 2014
Unangenehm”
Auszug
Wenn ein Hotel, eine Nacht zusätzlich als Penalty kasiert, kann man nichts gutes schreiben Leider haben sich meine Pläne geändert und konnte die 4 Nächte nicht schlafen. ich habe eine Nacht dort geschlafen,dafür musste ich 2 Nächte zahlen. ich werde so ein Hotel in Zukunft meiden und auch nicht weiter empfehlen.
Recenserad 18 maj 2014
10,0
Utmärkt
ahmed från Saudiarabien
Familj med små barn
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i juli 2017
الهدوء ”
الفندق ممتاز والسرير مريح والنظافة ممتاز والفندق هدوء مافي ازعاج
Recenserad 18 juli 2017
8,8
Fantastiskt
Mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i november 2016
جيد”
مناسب للإقامة للأعمال
Recenserad 14 april 2017
10,0
Utmärkt
ABDULLAH från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i mars 2017
رائع”
رائع جدأ وصراحه افضل مما توقعت نظافه وسعر وديكور وتصميم وكل شى بالفندق روووعه اشكر موظف الاستقبال الاستاذ ايمن شخص محترم جدأ وعموما مدير الفندق وجميع العاملين بالفندق بلا استثناء محترمين ومتساعدين وبأذن الله سوف اكرر التجربه
Recenserad 16 mars 2017
7,6
Mycket bra
Badr från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i januari 2017
مناسب”
لاشي يذكر رائحة الدخان كانت مزعجه
Recenserad 14 januari 2017
7,6
Mycket bra
Mamdooh från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 5 nätter i januari 2017
فندق نظيف ولكن صعوبة الوصول بسبب اعمال المترو”
الافطار جيد جداً الغرف جميلة ونظيفة اعمال المترو تسبب مشكله في الوصول والخروج من الحي لاماكن معينه
Recenserad 13 januari 2017
8,4
Fantastiskt
SAAD från Saudiarabien
Ensamresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i november 2016
97”
جيد
Recenserad 26 november 2016
7,6
Mycket bra
Mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
جيد”
جيد
Recenserad 16 oktober 2016
6,0
salem från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i oktober 2016
تقييم”
الاثاث متهالك والموكيت سئ والاستقبال غير ملمين باعمالهم
Recenserad 09 oktober 2016
6,0
saad från Saudiarabien
Ensamresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2014
جيد”
لا يوجد
Recenserad 26 november 2014
7,7
Mycket bra
hassan från Saudiarabien
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde en natt i oktober 2014
ممتاز”
النظافة الموقع و الغرف
Recenserad 09 november 2014
3,3
Mohammed från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juli 2014
غير جيدة”
لايوجد شيء جيد
Recenserad 01 augusti 2014
7,3
Mycket bra
Ahmad från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juli 2014
فندق رائع وجميل”
تعامل موظفي الاستقبال طيب , مواقف السيارات الخاصة , نظافة الغرف و دورة المياة
تجربة الفندق رائعة و مريح و مستوى رائع بالخدمه
Recenserad 09 juli 2014
8,0
Fantastiskt
ABDULHAIMD från Oman
Affärsresenär
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i juni 2014
فندق جيد جدا للسفر القصير وسعره مغري”
نظافة الغرفه افطاره السيطة سهول الدخول والخروج
اقامه رائعه ومريحه
Recenserad 11 juni 2014
7,7
Mycket bra
meshary från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i februari 2014
اقامه لطيفه وهادئهة”
النظافه والهدوء والموظفين
موقع الفندق سيء اذا يقع بشارع فرعي وبه اعمال حفريات للترميم
Recenserad 07 mars 2014
7,7
Mycket bra
Ahmad från Saudiarabien
Par
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i december 2013
فندق نظيف و صغير وهادئ ”
الموقع النظافة الهدوء
لا بأس بها .. فندق نظيف و هادئ ولكن يفتقر لمسبح و نادي صحي و مطاعم
Recenserad 17 december 2013
7,3
Mycket bra
Saleh från Saudiarabien
Dubbelrum Deluxe
Bodde en natt i oktober 2011
غرفة رائعة ولكن ينقص الفندق الخدمات”
نظافة الغرف وجودة مستواها
الفندق صغير والبهو صغير جدا والمدخل ضيق والمطعم لا يفتح للغداء والفطور ليس فيه تشكيلات كثيرة ولكن من أفضل الأشياء في الفندق أن الغرفة مريحة ونظيفة وراقية وهادئة
Recenserad 10 oktober 2011
8,0
Fantastiskt
från Kina
Ensamresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde i 3 nätter i september 2014
还行”
还行
还行
Recenserad 11 september 2014
6,0
WANG från Kina
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i september 2011
商务小酒店(Small hotel with genuine facility)”
商务(Just for business)
优点:房间装修按照国际连锁标准;免费无线上网,免费拨打本地电话; international business standard room facility; free wifi & local call; 缺点:pity breakfast and disgusting environment in the restaurant; no gym, no swimming pool, small small small hotel, even cab drivers have no idea about the existing of this hotel. charge twice room rate when check in & out!!!!! 早餐单薄的可怜,最可恶的是餐厅有令人作呕的脚臭味,服务一般;无健身房,无泳池,房间、卫生间偏小;小小旅馆,一般的士司机不知该酒店。更搞笑的是入住、退房时收了两次房费!!! 总结 conclusion: 绝无考虑今后再次入住! never come again!
Recenserad 22 september 2011
7,6
Mycket bra
WEI från Taiwan
Affärsresenär
Deluxe Enkelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2017
還不錯”
員工很熱情 需要甚麼都會幫忙
Recenserad 25 maj 2017