2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2376 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2376 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

vergil från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i januari 2015
food was average
the villas
Great
Recenserad 19 januari 2015

Andrew från Storbritannien
Familj med småbarn
Villa vid stranden med egen pool
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Fantastic resort hotel
Beautifully designed. Amazing staff and wonderful facilities.
Perfect. Will return again.
Recenserad 15 januari 2015

Wang från Kina
Affärsresenär
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i januari 2015
not qualified for the 5 star
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Recenserad 13 januari 2015

Bernadete från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
We enjoyed our stay.
1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Recenserad 12 januari 2015

Yong från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i december 2014
Not Bad
Beach, Staff Performance, Location
THe hotel is aged - will need a major renovation
Recenserad 10 januari 2015

Dajung från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i december 2013
Nice service
Good Servie, breakfast buffet, location
Good Servie, breakfast buffet, location
Recenserad 10 januari 2015

ODD från Norge
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 5 nätter i december 2014
Nice
food, cleanliness, nice staff
over all stay was ok.. But the location of the resort is a little bit far from mall... We stay her for 5 days with my wife we are bored because nothing else to do
Recenserad 06 januari 2015

Ana från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
A great way to start th year!!!
1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
We had a great time in our short stay!!!
Recenserad 06 januari 2015

Corazon från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i december 2014
a good place to relax
the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Recenserad 06 januari 2015

Theresa från Nya Zeeland
Familj med äldre barn
Privat poolvilla
Bodde i 2 nätter i december 2014
Amazing!
Service is amazing
stayed in a pool villa
Recenserad 05 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: