2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2375 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2375 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Yeung från Kina
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2014
Nice Resort
Good Services and Relax Resort
1) So relax at hotel, there have some activity for child and adult at the resort. 2) The beach is not very big, but there is very clear. 3) Swimming pool is good 4) but very far from Hotel to Town around 45 min. by taxi.
Recenserad 03 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Vanessa från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i september 2014
Fantastic staycation in Crimson Cebu
1.) Rooms was excellent 2.) I love the infinity pool 3.) Over all experienced was excellent. From room to facilities to food & service
When i came first i was amazed about the beautiful rooms, surroundings, infinity pool. My stay was very relaxing and i was satisfied with the facilties & rooms. They have good food and very pleasant staff. i will recommend this to all my friends.
Recenserad 01 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Hyoungwook från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i augusti 2014
It was perfect getaway
Private beach, big pool, clean room
It was perfect stay in Crimson resort. Staffs are very kind and always willing to help. The private beach is the best part of the resort.
Recenserad 01 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ming från Hongkong
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2014
the best services !!!
staff are helpful & friendly, fun activities, feel like home!
you will never forget their smile, you can't imagine how thoughtful they are, you will receive a gentle note every morning with the weather forecast, warm blessing and lists of freeeeeee activities (yoga, aerobics, billard, gym...) for you to join which is the best option if it is bad weather (we did suffer a night thunderstorm)!! the staff are so friendly & helpful, it just makes you feel like home :) my friend and i enjoy the stay in crimson and surely recommend to others & will definitely come again in future!
Recenserad 25 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

luisse från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2014
The best hotel,nice experience.
Nice place,approachable crew.
Perfect ....
Recenserad 25 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Wan från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Friendly Resort, Clean & Neat
Cleanliness, Staff Performance, Food
The hotel is resort style. That gives feel of privacy. Internet connection is good compare to other surrounding hotels. But sometime you may confuse to find way back to your room. Many junctions and not clear signage Location, bit inside off road. But many taxi familiar with the location. Overall, the hotel offer premium service, friendly staff and secured location.
Recenserad 22 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

beomjin från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i september 2014
it does not have big beach .that is small beach .
I didnt get spa
Recenserad 21 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

KENTA från Japan
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i september 2014
better stay more than 2 days
staff, atmosphere, pool
Recenserad 16 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Lay från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2014
Good choice of hotel in Cebu
Location, environment, pleasant and friendly staff
Excellent
Recenserad 15 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Edwin från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i oktober 2013
TRIP TO CEBU
NICE AND CLEAN GOOD LOCATION BEACH RESORT
VERY NICE RESORT HOTEL IN CEBU BEST FOR COUPLE NEWLY WED
Recenserad 14 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: