2015
Utmärkt 8,3
baserat på 2376 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2376 omdömen
  • Renlighet 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Johannes från Österrike
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2014
Beachlife
BeachStuffGym
Relaxing, sunny, nice staff. It says its 5 star. But for me its more of a very overpriced 4 star resort.
Recenserad 03 juli 2014

Philip från Storbritannien
Reste med partner
Deluxerum trädgård
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Excellent resort with great staff
Friendly staff Great spa Beautiful surroundings
Fantastic stay at Crimson, the Spa was great and the island hopping trip shouldn't be missed!
Recenserad 02 juli 2014

fredrich från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2014
its really homy..
the food, the rooms,the smiling staff
friendly, rejuvinating, peaceful
Recenserad 02 juli 2014

stein från Norge
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2014
Great hotel nothing more to say about that 😉
Pool and The staff and The food 👍
Recenserad 01 juli 2014

Paige från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Very good! Excellent service!
Service, atmosphere and rooms
Recenserad 01 juli 2014

Johannes från Österrike
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2014
Nice relaxing on the beach
The beachThe gymThe activities
More of a overpriced 4 star resort. The service is to slow but the stuff are all very friendly and serviceminded..
Recenserad 30 juni 2014

Luningning från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum trädgård
Bodde en natt i juni 2014
Superb.
Clean, beautiful, and paradise on earth
It was awesome . I would love to stay again and again .
Recenserad 27 juni 2014

YONG från Sydkorea
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
very goooooooooood
swimming, staffs, clean
very goooooooooood
Recenserad 26 juni 2014

Rosario från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum trädgård
Bodde i 2 nätter i april 2014
Commendable rooms, good for families with children
rooms, childrens activity and swimming pool
The rooms are always impressive, it is big and can luxuriously accomodate a family with 2 children. The kids have a good time in the swimming pool and activity area.
Recenserad 23 juni 2014

Gina från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2014
We had great fun as a family in our vacation.
beach with the activities - island hopping, parasailing, jet ski. Marine life taken cared of so one of the best for snorkeling when you go to the other islands.
Spacious room with nice garden completes the perfect place for a family vacation. Nice pool when you can no longer explore the beach. Go island hopping so you can see the preserved marine life and do snorkeling, diving. We had so much fun and we will do this again as a family.
Recenserad 20 juni 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: